Aten-Ra Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Sorry με την 6800S είναι όχι με το iGPU https://www.tomshardware.com/reviews/asus-rog-zephyrus-g14-amd-ryzen-6900hs-radeon-rx-6800s Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από Aten-Ra 2
nickk0kkav Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Τα εκανε θαλασσα η amd με τα νεα agesa μεινετε μακρια https://www.tomshardware.com/news/agesa-1205-bugs-amd-ryzen?utm_content=tomsguide&utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=socialflow Sorry που διακοπτω με on topic 1
Herald Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 8 minutes ago, Aten-Ra said: https://www.tomshardware.com/reviews/asus-rog-zephyrus-g14-amd-ryzen-6900hs-radeon-rx-6800s Lol το batterry life
Aten-Ra Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Herald είπε Lol το batterry life indeed
elpenor Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Τα εκανε θαλασσα η amd με τα νεα agesa μεινετε μακρια https://www.tomshardware.com/news/agesa-1205-bugs-amd-ryzen?utm_content=tomsguide&utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=socialflow Sorry που διακοπτω με on topic Διάβασα προσεχτικά το άρθρο και τίποτα από αυτά που περιγράφει δεν έχει συμβεί στο σύστημα μου με το 1.2.0.5. Κάποια από αυτά που γράφει δεν ισχύουν καν.. ίσως έχει corrupted bios αυτός ο Deskmodder. Το μόνο πράγμα που έχει μειωθεί και είναι γραμμένο καιρό στα ξένα forum είναι το max vSoC. Φυσικά δεν προτείνω σε κανένα να βάλει beta bios και έχω ήδη διαβάσει για προβλήματα με τα τελευταία agesa και παλαιότερα CPU. 3
nickk0kkav Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Στις 18/2/2022 στις 11:08 ΜΜ, elpenor είπε Διάβασα προσεχτικά το άρθρο και τίποτα από αυτά που περιγράφει δεν έχει συμβεί στο σύστημα μου με το 1.2.0.5. Κάποια από αυτά που γράφει δεν ισχύουν καν.. ίσως έχει corrupted bios αυτός ο Deskmodder. Το μόνο πράγμα που έχει μειωθεί και είναι γραμμένο καιρό στα ξένα forum είναι το max vSoC. Φυσικά δεν προτείνω σε κανένα να βάλει beta bios και έχω ήδη διαβάσει για προβλήματα με τα τελευταία agesa και παλαιότερα CPU. Τι μητρικη εχεις ? ---------' Εψαξα λιγο παραπανω στο reddit κ πολλοι εχουν θεματα στο pbo . Ή σχεδον θεματα πχ η αποδοση ειναι σχεδον ιδια (πτωση 1-2 % αλλα λιγο καλυτερες θερμοκρασιες κ οχι λιγο χειροτερες που γραφει το αρθρο ) αλλα πεφτει το max core clock . Βεβαια απο τη στιγμη που η αποδοση ειναι ιδια σημαινει οτι τα ρολογια μενουν σταθερα ψηλα αλλα δεν εχουν το ιδιο peak . Βεβαια πολλοι απο οσπυς παλευουν για το peak core κ οχι την πραγματικη αποδοση συχνα κοιτανε το e-penis του μεγαλυτερου ονομαστικου oc κ εχουν κανει downgrade agesa αλλοι το εχουν αφησει . Οσοι τρεχουν stock το cpu δεν εχουν θεμα Σαν κουτσομπολιο / θεωρια συνομοσιας διαβασα οτι κοβουν τις ψηλοτερες τιμες στο oc κ πανε να βελτιωσουν την αποδοση για cpu που τρεχουν ηδη στη τσιτα με λιγο καλυτερη διαχειριση θερμοκρασιων οπως ...οι 3d cache που ερχονται Απο την αλλη ερχονται οι πιο extreme overclockers κ λενε παρατα μας amd με τη καλυτερη διαχειριση της θερμοκρασιας για αυτο εχουμε χρυσοπληρωσει υδροψυξεις / φοβερες ψυχτρες κτλ . Απο αυτη τη πλευρα δεν εχουν κ αδικο (Προφανως κ οσοι θελουν να αναβαθμισουν θα το κανουν με δικη τους ευθυνη μετα απο δικια τους ερευνα )
Matrix7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Στις 18/2/2022 στις 11:08 ΜΜ, elpenor είπε Διάβασα προσεχτικά το άρθρο και τίποτα από αυτά που περιγράφει δεν έχει συμβεί στο σύστημα μου με το 1.2.0.5. Κάποια από αυτά που γράφει δεν ισχύουν καν.. ίσως έχει corrupted bios αυτός ο Deskmodder. Το μόνο πράγμα που έχει μειωθεί και είναι γραμμένο καιρό στα ξένα forum είναι το max vSoC. Φυσικά δεν προτείνω σε κανένα να βάλει beta bios και έχω ήδη διαβάσει για προβλήματα με τα τελευταία agesa και παλαιότερα CPU. Σε χ570tomahawk κ 5900,και με το 1.2.0.4 και με το 1.2.0.5 σε πραγματικές συνθήκες gaming τα ρολόγια είναι σαφώς πιο σταθερά με το 1.2.0.3,και ας είναι beta.Δύο φορές το δοκίμασα,δύο φορές ξαναγύρισα στο 1,2,0,3.Θα μου πεις έχει καμία διαφορά,κέρδισες κάτι?Όχι.Αλλά αυτό δεν αναιρεί οτι έχει καλύτερα ρολόγια με το 1,2,0,3 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Το BETA testing συνεχίζεται.. AGESA v2 1.2.0.5 FIrmware for AMD Ryzen Can Cause Performance Problems
Matrix7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το BETA testing συνεχίζεται.. AGESA v2 1.2.0.5 FIrmware for AMD Ryzen Can Cause Performance Problems Το έχουν ποστάρει πιο πάνω😉 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Γι' αυτό η Asus έβγαλε κατευθείαν το 1.2.0.6b και έκανε εντελώς skip το 1.2.0.5 γιατί προφανώς έχει καλύτερο internal testing από άλλους. Αυτό βέβαια αν δεν έχει αυτά τα προβλήματα το 1.2.0.6b 1
Deu164 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Και με το 1.2.0.6b παντός συνεχίζει το θέμα με το 1.425 voltage limit αν το EDC ανέβει πάνω από 140Α Ολα μετά το 1.2.0.3c έχουν αυτή τη συμπεριφορά τα άλλα που αναφέρουν δε μου έτυχαν. Μόνο μια ver νομίζω η 1.2.0.4 είχε ένα bug με το vddg IOD που τερμάτιζε στο 1.000v όσο και αν έδινα Σήμερα που βρήκα χρόνο ξαναγύρισα στο 3801 της asus (1.2.0.3c) έχει λίγο καλύτερο performance κυρίως MT μίας και κάποια διάφορα στις θερμοκρασίες δε βρίσκω... Ιδια 24/7 settings κάθε φορά manual περασμένα στο bios. Μόνη αλλαγή το EDC 4002 με το 1.2.0.6b / EDC 150Α 4002 με το 1.2.0.6b / EDC 140Α 3801 με το 1.2.0.3c / EDC 150Α
elpenor Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, nickk0kkav είπε Τι μητρικη εχεις ? Unify X570. Δεν έχω τεστάρει αν υπάρχει διαφορά <1% στις επιδόσεις, όμως αυτά που γράφουν δεν μου έχουν συμβεί. "Drops" of up to 100 MHz with the single core clock "Drops" of up to 150 MHz with the multi-core clock Missing overclocking functions eg with PBO A significantly cropped CBS/PBO menu Performance issues with the second CCX Low fabric clock (FCLK) possible More WHEA-19 errors after OC 2
Devastor Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 3 hours ago, Psycho_Warhead said: Γι' αυτό η Asus έβγαλε κατευθείαν το 1.2.0.6b και έκανε εντελώς skip το 1.2.0.5 γιατί προφανώς έχει καλύτερο internal testing από άλλους. Αυτό βέβαια αν δεν έχει αυτά τα προβλήματα το 1.2.0.6b 1.2.0.5 και 1.2.0.6 Patch A και Β είναι ακριβώς το ίδιο. Μη λέμε οτι θέλουμε, καλό είναι να μην θεοποιούμε καμία Asus/MSI/Asrock κλπ κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα