Eloy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε ...Δεν έχει να κάνει με το bios, αν δεις στο reddit συμβαίνει σε όλα τα mobos. Δυστυχώς είναι κι' αυτό εντελώς random στο πότε θα συμβεί και πολλοί δεν θα το πάρουν εύκολα χαμπάρι. Για παράδειγμα μπορεί να τύχει όταν παίζεις ένα τραγούδι στο Youtube... Εγώ το θεωρώ πολύ σοβαρό κι ας είναι για random 1-2 δευτερόλεπτα... Δεν ξέρω με τι σχολείσαι ή θα ασχοληθείς επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά κάποια στιγμή, αλλά αν κάνεις μια επεξεργασία video ή audio και σου πετάξει ένα stutter, σου καταστρέφει όλη την δουλειά. Και θα το πάρεις χαμπάρι μόνο αν τρέξεις το αποτέλεσμα όλο real time... Και σου γκρεμίζει την εμπιστοσύνη στο μηχάνημα που έχεις - ακόμα κι αν το κάνει 1 φορά στις 10 μέρες, δεν θα ξέρεις που θα σου κάτσει ή αν έκανε ήδη κάτι στο βίντεο που ετοίμασες... Θα κάθεσαι να τα βλέπεις όλα απο την αρχή και real time για να σιγουρευτείς ? Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από Eloy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Το fTMP χρησιμεύει κάπου πρακτικά; Ή απλά δικαιολογία για να βγάλουν εκτός παλιότερα cpu; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Eloy είπε Εγώ το θεωρώ πολύ σοβαρό κι ας είναι για random 1-2 δευτερόλεπτα... Δεν ξέρω με τι σχολείσαι ή θα ασχοληθείς επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά κάποια στιγμή, αλλά αν κάνεις μια επεξεργασία video ή audio και σου πετάξει ένα stutter, σου καταστρέφει όλη την δουλειά. Και θα το πάρεις χαμπάρι μόνο αν τρέξεις το αποτέλεσμα όλο real time... Και σου γκρεμίζει την εμπιστοσύνη στο μηχάνημα που έχεις - ακόμα κι αν το κάνει 1 φορά στις 10 μέρες, δεν θα ξέρεις που θα σου κάτσει ή αν έκανε ήδη κάτι στο βίντεο που ετοίμασες... Θα κάθεσαι να τα βλέπεις όλα απο την αρχή και real time για να σιγουρευτείς ? Αν κάνεις τόσο sensitive εργασίες, προφανώς το fTPM το ξεχνάς. Μπορείς να αγοράσεις ξεχωριστό TPM module(Αν έχει slot το mobo) όπου το πρόβλημα λύνεται. 1 ώρα πριν, ioannis__ είπε Το fTMP χρησιμεύει κάπου πρακτικά; Ή απλά δικαιολογία για να βγάλουν εκτός παλιότερα cpu; Εξαρτάται, το Valorant σε Win11 ζητάει να το έχεις ενεργοποιημένο νομίζω για λόγους anti-cheat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 2 hours ago, ioannis__ said: Το fTMP χρησιμεύει κάπου πρακτικά; Ή απλά δικαιολογία για να βγάλουν εκτός παλιότερα cpu; Θεωρητικά είναι extra security feature πρακτικά δεν κάνει τίποτα Windows 11 δεν έχεις? κλείστο αν έχεις θέμα με stuttering Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Devastor είπε Θεωρητικά είναι extra security feature πρακτικά δεν κάνει τίποτα Windows 11 δεν έχεις? κλείστο αν έχεις θέμα με stuttering γύρισα σε 10άρια. Κάποια πράγματα μου την έσπαζαν στα 11αρια. Ούτε το secure boot χρειάζεται; Αυτό αν δεν κάνω λάθος είναι για να τρέχουν μόνο signed drivers? Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από ioannis__ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Στα Win10 μπορείς να boot-άρεις και χωρίς secure boot/UEFI, στα Win11 όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Ανέκαθεν η Ίντελ είχε πιο γρήγορο support από την στιγμή που είχε την μερίδα του λέοντος στους επεξεργαστές Το ρεσιτάλ της δεν ήταν να φτιάχνει γρήγορα τα θέματα με το λειτουργικό αλλά το optimization στα benchmarks, μετά έρχονταν τα υπόλοιπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Να το βρουν, τόσα reports υπάρχουν για το ίδιο ακριβώς θέμα. Κάποιο θέμα έχει το fTPM, στην Intel δεν υπάρχει κανένα θέμα. Γενικά σαν πλατφόρμα έρχεται δεύτερη η AMD και φάνηκε απ' τα θέματα στα Win11 με την L3 cache κλπ την οποία δεν έχουν λύσει στο 100% καθώς υπάρχουν διακυμάνσεις στα αποτελέσματα ακόμα. Βρε μαζί σου, να το βρουν, αλλά αν κάτι παίρνει 2 βδομάδες για να συμβεί σου εξηγώ πως είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί. Κοινώς είτε μαθαίνεις να ζεις με αυτό ή αν σε ενοχλεί τόσο, αλλάζεις πλατφόρμα. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από malakudi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, nick0lis είπε Ανέκαθεν η Ίντελ είχε πιο γρήγορο support από την στιγμή που είχε την μερίδα του λέοντος στους επεξεργαστές Το ρεσιτάλ της δεν ήταν να φτιάχνει γρήγορα τα θέματα με το λειτουργικό αλλά το optimization στα benchmarks, μετά έρχονταν τα υπόλοιπα. Performance bias cinebench σαν να λέμε. Το έψαχνα στην apex δεν υπάρχει, μόνο στην b350 που είχα τον 1600 το έχει το option 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Ryzen 5000 B2 stepping has lower consumption and lower temperatures (guru3d.com) Not bad... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Βγήκε 1.2.0.5 και για τις B450/X470. Να το περάσω; έχει τίποτα καινούργιο ουσίας; Bαριέμαι το mem testing.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 8 hours ago, ioannis__ said: Βγήκε 1.2.0.5 και για τις B450/X470. Να το περάσω; έχει τίποτα καινούργιο ουσίας; Bαριέμαι το mem testing.. Έχει διαφορετικό SMU Μου αρέσει που περάσανε beta bios στις B450/Χ470 τις απλές και τις Max δεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, ioannis__ είπε Βγήκε 1.2.0.5 και για τις B450/X470. Να το περάσω; έχει τίποτα καινούργιο ουσίας; Bαριέμαι το mem testing.. bro !! στην 570 μου tomahawk δε τα πηγε καλα με σφιξιμο με τις μνημες στα 3800 δεν μπουταρε καν ξαναγυρισα πισω στο 1.2.0.3 c οπου ειμουν καλα τωρα σε σενα δε ξερω τι θα κανει δοκιμες θελει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 23 hours ago, Thresh said: Ryzen 5000 B2 stepping has lower consumption and lower temperatures (guru3d.com) Not bad... Τώρα το είδα αυτό Ναι έχουνε γίνει αναφορές για κάτι 5900Χ B2 stepping που κυριολεκτικά είναι διαμάντια, τώρα για κατώτερα samples δεν ξέρω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steliosviper Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Devastor είπε Τώρα το είδα αυτό Ναι έχουνε γίνει αναφορές για κάτι 5900Χ B2 stepping που κυριολεκτικά είναι διαμάντια, τώρα για κατώτερα samples δεν ξέρω που να τα βρούμε; Θέλω ένα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα