narta Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Herald είπε Α, συνάδελφος Intelακιας και εσύ ε? Ετοιμάσου Βασικα εχω αχρωματοψια, οποιος εχει το καλυτερο προιον παιρνει τα λεφτα μου. Ειμαι ιδεολογικα αχρωματιστος στα παντα και κοιταω μονο την παρτη μου και το πορτοφολι μου στα πάντα. H fanboism ιδεολογια το μονοι που καταφέρνει ειναι να αυξανει τα bonus των απανταχου CEO. Ειδες κουζινα και δερματινο ο πετσινος; 😅 Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από narta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, narta είπε To Z690 ομως εχει περισσοτερες διασυνδεσεις. Εχω Threadripper γρια 2920x και ανετα πηγαινα σε 12700k. Ποιο γρηγορο σε Adobe και μια ταπεινη Aorus Elite AX DDR4 χωράει gpu, 4 nvme που εχω + 10Gbps network card χωρίς real life bottleneck. Η αλλαγη θα μου στοιχίσει 700€ ενω αν πηγαινα στο πιο μικρο Threadripper 3960x ηθελα στο νερο τα διπλασια και βαλε. Μπορει τα lanes να ειναι περιορισμενα σε σχεση με τα θηρια του HEDT αλλα το bandwidth εχει γινει υπεραρκετο για ολους. Με την ελευση δε των b660/h660 η AMD θα φαει μπατσες μεχρι το Zen 4 αν δεν παρουσιασει κατι συνταρακτίκο με το Zen3D Ε καλά εσύ είσαι από τους λίγους εδώ μέσα που πραγματικά χρειάζεσαι τη τεχνολογία. Για να έχεις ήδη threadripper σημαίνει βγάζεις το ψωμάκι σου από αυτό και κάτα πάσα πιθανότητα μια αναβάθμιση θα σου αποφέρει μεγαλύτερα έσοδα ή τη ζωή σου πιο εύκολη. Εγώ αναφέρομαι περισσότερο σε μας τούς απλούς χρήστες που ανάθεμα αν χρειαζόμαστε καν nvme.... Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ε καλά εσύ είσαι από τους λίγους εδώ μέσα που πραγματικά χρειάζεσαι τη τεχνολογία. Για να έχεις ήδη threadripper σημαίνει βγάζεις το ψωμάκι σου από αυτό και κάτα πάσα πιθανότητα μια αναβάθμιση θα σου αποφέρει μεγαλύτερα έσοδα ή τη ζωή σου πιο εύκολη. Εγώ αναφέρομαι περισσότερο σε μας τούς απλού χρήστες που ανάθεμα αν χρειαζόμαστε καν nvme.... Αν το παμε ετσι ελάχιστοι και εννοω πραγματικα ελάχιτοι ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ αναβαθμιση εδω μεσα. Και ειμαστε σε ενα χωρο που ασχολειται με την τεχνολογικη εξέλιξη. Ο υπερηλικος πατέρας μου "την βγάζει" με ενα παμπάλαιο x58/920/6gb ram. Και εγω εχω για serveraki x99/2678 Xeon/64gb να βολοδέρνει στο idle 23.5h/24h Απλα εχουμε "μέντα στο κεφάλι" 🤣 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, narta είπε Αν το παμε ετσι ελάχιστοι και εννοω πραγματικα ελάχιτοι ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ αναβαθμιση εδω μεσα. Και ειμαστε σε ενα χωρο που ασχολειται με την τεχνολογικη εξέλιξη. Ο υπερηλικος πατέρας μου "την βγάζει" με ενα παμπάλαιο x58/920/6gb ram. Και εγω εχω για serveraki x99/2678 Xeon/64gb να βολοδέρνει στο idle 23.5h/24h Απλα εχουμε "μέντα στο κεφάλι" 🤣 First world problems, αλλά εγώ θέλω η κλοκαρισμένη 3090 μου να είναι 99% usage πάντου*. Ε ο 11600k δεν κάνει, οπότε "χρειάζομαι" αναβάθμιση *Eξαιρώ τα games που έτσι και αλλιώς βγάζω 300-400-500-600 fps. Μιλάω για αυτά που λόγω CPU bottleneck δεν πιάνω τα 120hz του monitor. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, adtakhs είπε Οι τιμές θα πέσουν. Γιατί πρέπει να ξεστοκάρει κι όλας για τους νέους που θα έρθουν. Eννοείς οτι υπάρχουν κάπου στοκαρισμένες amd cpus που περιμένουν να πουληθούν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Eloy είπε Eννοείς οτι υπάρχουν κάπου στοκαρισμένες amd cpus που περιμένουν να πουληθούν ? Αν είναι κάπου είναι σε μεγάλους retailers (πχ Microcenter στην Αμερική) που πρόσφατα πούσαρε τους 5800x στα 300$ (που εκεί θα παίξουν μετά τους AL έτσι και αλλιώς). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, ilos είπε Αν είναι κάπου είναι σε μεγάλους retailers (πχ Microcenter στην Αμερική) που πρόσφατα πούσαρε τους 5800x στα 300$ (που εκεί θα παίξουν μετά τους AL έτσι και αλλιώς). Δεν νομίζω ρε, είπε ο adtakis ότι μούφα τα alder lake και δεν φοβάται τίποτα η AMD. Απλά αδειάζει στοκ για τους zen3d. Το launch των alderlake αδιάφορο τελείως, είναι στην Ibiza και πίνει σφηνάκια η Lisa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Herald είπε Δεν νομίζω ρε, είπε ο adtakis ότι μούφα τα alder lake και δεν φοβάται τίποτα η AMD. Απλά αδειάζει στοκ για τους zen3d. Το launch των alderlake αδιάφορο τελείως, είναι στην Ibiza και πίνει σφηνάκια η Lisa Κοίτα οι μικροί zen 3 αν δε φάνε τώρα price drop, θα το φάνε σίγουρα με το που βγουν τα κλειδωμένα AL. Με zen3D δε θα αλλάξει πολύ η κατάσταση. Πιστεύω τα AL στο gaming τα κρατάνε πίσω πολύ τα σάπια DDR5 kits, αν υπήρχαν τα kits που θα βγουν σε 2 χρόνια από τώρα η φάπα θα ήταν μεγατόνων. Και το z690 είναι ένα πολύ κυριλέ chipset από πλευράς bandwidth/lanes μετά από πολλά χρόνια στο mainstream. Τον 12600k με φτηνή DDR4 mobo τον ψιλοψήνω tbh.😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, ilos είπε Πιστεύω τα AL στο gaming τα κρατάνε πίσω πολύ τα σάπια DDR5 kits Μην τα λές έτσι αυτά, θα γίνεις και εσύ ιντελάκιας εν μια νυκτί. Φαντάζομαι θα βγάλει σωστό test o gnexus μεταξύ 5600 / 5800 τερμά oced και 12600k ddr4 τέρμα oced. Θα ήθελα να το δώ, gear 1 και οι 2 με top ddr4 kit. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Herald είπε Μην τα λές έτσι αυτά, θα γίνεις και εσύ ιντελάκιας εν μια νυκτί. Φαντάζομαι θα βγάλει σωστό test o gnexus μεταξύ 5600 / 5800 τερμά oced και 12600k ddr4 τέρμα oced. Θα ήθελα να το δώ, gear 1 και οι 2 με top ddr4 kit. Το μόνο που με κρατάει από την παραγγελία tbh είναι οι παιδικές ασθένειες που θα φάω στη μάπα όπως και τότε με τον 1600. Τόσο από την ετερογενή αρχιτεκτονική με legacy programs όσο και από τα win11. Και λίγο "απάτη" είναι και το pcie gen5 που είναι μόνο στην 16ρα της gpu. Στην ουσία x570 είναι και πάλι δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Herald είπε Δεν νομίζω ρε, είπε ο adtakis ότι μούφα τα alder lake και δεν φοβάται τίποτα η AMD. Απλά αδειάζει στοκ για τους zen3d. Το launch των alderlake αδιάφορο τελείως, είναι στην Ibiza και πίνει σφηνάκια η Lisa Μου αρέσει που βαφτίζουμε ξεστοκάρισμα τις νορμάλ τιμές που έπρεπε να έχουν 5600x/5800x. Με +28% στην άξια της μετοχή της AMD τον τελευταίο μήνα, ναι η θεία είναι "Ibiza και πίνει σφηνάκια" Από την άλλη ο Gelsinger με -6% τον τελευταίο μήνα, δεν χαίρεται και ιδιαίτερα. Δεν θα είδαν 720p benchmarks με tuned μνήμες τα golden boys ή μήπως 5 ψ#λ@ραδες σε forums, δεν είναι η πηγή εσόδων και αυτό που ενδιαφέρει τους share holders. Ποιος να ξέρει άραγε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Razor333 είπε Μου αρέσει που βαφτίζουμε ξεστοκάρισμα τις νορμάλ τιμές που έπρεπε να έχουν 5600x/5800x. Με +28% στην άξια της μετοχή της AMD τον τελευταίο μήνα, ναι η θεία είναι "Ibiza και πίνει σφηνάκια" Από την άλλη ο Gelsinger με -6% τον τελευταίο μήνα, δεν χαίρεται και ιδιαίτερα. Δεν θα είδαν 720p benchmarks με tuned μνήμες τα golden boys ή μήπως 5 ψ#λ@ραδες σε forums, δεν είναι η πηγή εσόδων και αυτό που ενδιαφέρει τους share holders. Ποιος να ξέρει άραγε. Καταλαβαινεις οτι ηταν ειρωνικο έτσι? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Eloy είπε Eννοείς οτι υπάρχουν κάπου στοκαρισμένες amd cpus που περιμένουν να πουληθούν ? Νομιζεις ότι το Microcenter και τα υπόλοιπα μαγαζιά στο εξωτερικο έχουν στοκ τύπου Plaisio/eShop "κατόπιν παραγγελίας" φάση; Μην μπερδεύεις τα μαγαζιά με τα μαγαζάκια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Κάνα 50αρικο μείωση να δώσουν και πολύ θα είναι... Τι γίνεται στην Αμερική είναι αλλού παπά ευαγγέλιο... Εδώ μόνοι μας τα λέμε, λες το λιζακι να μην ξέρει ότι η μάζα δεν την ακουμπάει ούτε οι φανφάρες των εταιριών ούτε το hype των ημερών.. Με μια βόλτα στο steam και βλέπεις τα συστήματα που έχουν. Τώρα για τους άπλες ή τους άρρωστους για την τεχνολογία αιχμής, τιμή τους και καμάρι τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, narta είπε Νομιζεις ότι το Microcenter και τα υπόλοιπα μαγαζιά στο εξωτερικο έχουν στοκ τύπου Plaisio/eShop "κατόπιν παραγγελίας" φάση; Μην μπερδεύεις τα μαγαζιά με τα μαγαζάκια Και γιατί δεν πουλούσαν τους πρώτους μήνες που κυκλοφόρησε ο zen3 και πήγαν οι τιμές x2 ? 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Κάνα 50αρικο μείωση να δώσουν και πολύ θα είναι... Τίποτα δεν θα δώσουν. Δεν υπάρχει στοκ... Για να υπάρχει θα έπρεπε η tsmc τον προηγούμενο καιρό να βγάζει αβέρτα - κι αυτό δεν έγινε ποτέ. Γι'αυτό και υπήρχε μέχρι πρόσφατα έλλειψη (και scalpers). Τώρα που ισορρόπησαν τα πράγματα υπάρχουν τόσα ωστε να κινείται το όνομα της εταιρίας στα ράφια και τα sku στις λίστες, εν αναμονή των επόμενων σειρών. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από Eloy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα