Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 3 ( Milan / Vermeer ) - Epyc 3 & Ryzen 5000

ultraex2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και με jedec το ίδιο, ελάχιστη διαφορά, 4350 σε cb23 με 62 βαθμούς..

Πάντως τα score μου είναι ίδια με αυτούς. Μήπως έχουν υδρόψυξη και μετράνε την συχνότητα στην αρχή αρχή που είναι κρύος και πάει ψηλά;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

συνηθως με cb τα μετρανε

Εγώ πάντως στη θέση τους δεν θα έβαζα AVX workload για να μετρήσω μέγιστο boost, θα έβαζα κάτι απλό σαν το CPU-Z (με non AVX benchmark preset). @yiannis1991 Το έχεις δοκιμάσει ποτέ;

Επίσης είμαι με την εντύπωση ότι το μέγιστο boost θα το δεις μόνο αν δεν περάσεις τους 60 βαθμούς.

Επεξ/σία από elpenor

7 λεπτά πριν, elpenor είπε

Εγώ πάντως στη θέση τους δεν θα έβαζα AVX workload για να μετρήσω μέγιστο boost, θα έβαζα κάτι απλό σαν το CPU-Z (με non AVX benchmark preset). @yiannis1991 Το έχεις δοκιμάσει ποτέ;

Επίσης είμαι με την εντύπωση ότι το μέγιστο boost θα το δεις μόνο αν δεν περάσεις τους 60 βαθμούς.

Πράγματι. Στο cpu-z ξεκινάει με 4450 all core και όταν σταθεροποιείται η Τ στους ~65 μένει στα 4435.

Για strx4 θα βγει τίποτα; Γιατί swrx8 δεν έχει κανείς σχεδόν μητρική, ακόμα και Γερμανία υπάρχουν μόνο 3 μοντέλα, Ελλάδα μόνο 1. Και φυσικά κοστίζουν 900+ ευρώ οι μητρικές.

Στις 18/10/2021 στις 8:31 ΜΜ, panagiotiskak είπε

έχω δοκιμάσει όλα τα βιος, απο το Η0 μέχρι το ΒΕΤΑΗ63. Οι συνδέσεις ναι απο την αρχή. Σε δύο μητρικές msi b450 tomahawk max 2 δοκιμάστηκαν όλα. Ο ryzen 3200g σε μια χ570 δούλεψε απροβλημάτιστα

WTF, ειλικρινά.

Καλά σε μία, αλλά και σε δεύτερη?

Επικοινώνησες με την MSI?

Στις 18/10/2021 στις 8:31 ΜΜ, panagiotiskak είπε

έχω δοκιμάσει όλα τα βιος, απο το Η0 μέχρι το ΒΕΤΑΗ63. Οι συνδέσεις ναι απο την αρχή. Σε δύο μητρικές msi b450 tomahawk max 2 δοκιμάστηκαν όλα. Ο ryzen 3200g σε μια χ570 δούλεψε απροβλημάτιστα

Μου έχει τύχει προβληματικός επεξεργαστής να μη δουλεύει σε μία μητρική, να δουλεύει σε δεύτερη, και να νομίζω ότι φταίει η πρώτη μητρική. Εντέλει δοκιμάζοντάς τον σε τρίτη δεν δούλευε, πήγε για rma, και ο νέος δούλεψε κανονικά. Οπότε δες το μήπως φταίει εντέλει ο 3200g και όχι οι μητρικές. 

• Like 1

Μόλις τώρα, nikpoth είπε

Παίδες, τα αποτελέσματα από hydra oc για co low thread και multi , τα διαιρούμε με κάποιο νούμερο για εισαγωγή σε bios?

Κυκλοφόρησε το hydra?

Παιδιά πως μπορώ να βελτιώσω τις μνήμες ? Διάβασα ότι το tool "DRAM Calculator for Ryzen" σε 5000 δε λειτουργεί σωστά. Υπάρχει κάποιος οδηγός ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...