Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 3 ( Milan / Vermeer ) - Epyc 3 & Ryzen 5000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει νόημα να πάρω 120mm ΑΙΟ ή δεν θα δω ουσιαστική διαφορά; συγκεκριμένα αυτό https://www.skroutz.gr/s/20848882/Arctic-Liquid-Freezer-II-120.html

Αν πάρω 240/280 θα πρέπει να το βάλω μπροστά και δεν θα χωράει η 6700 ΧΤ που έχω σκοπό να πάρω και να αλλάξω κουτί δεν ψήνομαι και πολύ. Μου αρέσει το στυλ του H500 που έχω, που είναι συμμαζεμένο και με αυστηρές γωνίες. Άλλωστε για κάρτα με tdp γύρω στα 200w πάνω κάτω και με αυτό το CPU μια χαρά είναι οι Τ..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 10,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Έχει νόημα να πάρω 120mm ΑΙΟ ή δεν θα δω ουσιαστική διαφορά; συγκεκριμένα αυτό https://www.skroutz.gr/s/20848882/Arctic-Liquid-Freezer-II-120.html

Αν πάρω 240/280 θα πρέπει να το βάλω μπροστά και δεν θα χωράει η 6700 ΧΤ που έχω σκοπό να πάρω και να αλλάξω κουτί δεν ψήνομαι και πολύ. Μου αρέσει το στυλ του H500 που έχω, που είναι συμμαζεμένο και με αυστηρές γωνίες. Άλλωστε για κάρτα με tdp γύρω στα 200w πάνω κάτω και με αυτό το CPU μια χαρά είναι οι Τ..

Νομίζω ότι σε αυτό το κόστος, άντε λίγο παραπάνω, παίρνεις μία πολυυυυυύ καλύτερη ψύκτρα αέρα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γύρω στα 80 έχει η Dark Rock Pro 4 και γύρω στα 100 η D15. Καλά όχι ότι τώρα έχω θέμα με τις Τ, αλλά έτσι για καταναλωτισμό :P. Με 27 εσωτερική και PBO μέχρι 80 πάει σε 10λεπτο cinebench που είναι και ακραία περίπτωση load, ενώ σε gaming 65, max 70. Οπότε από Οκτώβρη μέχρι Μάιο που η εσωτερική είναι 20-23 θα είναι και λίγο πιο κάτω..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

ΟΧΙ σαν του Ιωάννη Μεταξά.... 120αρες παίζει να είναι και χειρότερες απο την NH-U12S SE που έχεις τώρα....

Μεταξύ μας κουτί θα άλλαζα και όχι ψύκτρα.... το H500 είναι μάτια ερμητικά κλειστά στο airflow 

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Γύρω στα 80 έχει η Dark Rock Pro 4 και γύρω στα 100 η D15. Καλά όχι ότι τώρα έχω θέμα με τις Τ, αλλά έτσι για καταναλωτισμό :P. Με 27 εσωτερική και PBO μέχρι 80 πάει σε 10λεπτο cinebench που είναι και ακραία περίπτωση load, ενώ σε gaming 65, max 70. Οπότε από Οκτώβρη μέχρι Μάιο που η εσωτερική είναι 20-23 θα είναι και λίγο πιο κάτω..

Μια χαρά είσαι όπως είσαι! Μην πειράζεις τπτ

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Μεταξύ μας κουτί θα άλλαζα και όχι ψύκτρα.... το H500 είναι μάτια ερμητικά κλειστά στο airflow

Το ξέρω, αλλά δεν μου αρέσει κανένα από τα airflow κουτιά, άντε λίγο το 4000D. Αν δω ότι με την 6700 ΧΤ έχει θέμα στις Τ θα το αλλάξω. 180-190w είναι η 2060 που έχω τώρα και ~70 πάει. Η 6700 ΧΤ μέχρι 220W είναι αν δεν κάνω λάθος, οπότε δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρό θέμα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Το ξέρω, αλλά δεν μου αρέσει κανένα από τα airflow κουτιά, άντε λίγο το 4000D. Αν δω ότι με την 6700 ΧΤ έχει θέμα στις Τ θα το αλλάξω. 180-190w είναι η 2060 που έχω τώρα και ~70 πάει. Η 6700 ΧΤ μέχρι 220W είναι αν δεν κάνω λάθος, οπότε δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρό θέμα..

Ε μια χαρά είσαι τότε. Οθόνη να πάρεις και άσε τα πασαλείμματα.

Αυτό σαρεσε?  Γιατί μου φαίνεται τυπικό σχέδιο που το βρίσκεις σε πολλές εταιρίες.. Δεν είσαι δύσκολος στο κουτί δλδ. 
-base-4000d-airflow-config-Gallery-4000D-AF-BLACK-01.png_1200Wx1200H 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Bequiet 500dx ή lian li lancool mesh

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, vins είπε

Bequiet 500dx ή lian li lancool mesh

Μπα δεν μου αρέσουν, μου φαίνονται σαν ηχεία :P Τέσπα, για να μην ξεφεύγουμε και άλλο, αν δω πραγματικό πρόβλημα (που δεν πιστεύω να δω) θα το αλλάξω το Η500, αλλιώς όχι.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nick0lis είπε

Ήθελες και 5800Χ με το μπαούλο NZXT H500, άνοιξε το καπάκι και μην πετάς λεφτά σε @@ιές 120mm ΑΙΟ.

5600Χ έχω :P

Δημοσ.
4 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Αν την θες για θερμοκρασιες,οχι.

Αν την θες γιατι η ψυκτρα σου σου πιανει χωρο,ειναι ασχημη ή δεν χωρανε 4 στικ μνημης ram πχ που θες να βαλεις,τοτε ναι.

• Like 3
Δημοσ.
4 hours ago, yiannis1991 said:

Τρέξε Cruncher και απόλαυσε τα 90άρια

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρατηρώ ότι αν βάλω auto oc κανένας πυρήνας δεν το πιάνει στο effective clock. Αν όμως βάλω και curve optimizer ταυτόχρονα τότε το effective clock πάει κανονικά όσο λέει το offset του autooc. Για παράδειγμα έχω τώρα -5 στους δύο καλούς πυρήνες και -10 στους άλλους και με auto oc +50Hz στο cinebench single thread πάει 4700 κανονικά το effective, ενώ χωρίς CO δεν.. Είναι φυσιολογικό αυτό; Το έχει παρατηρήσει κανείς; Ίσως το χαμηλότερο voltage λόγω του CO επιτρέπει στους πυρήνες να boost-άρουν παραπάνω;

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...