vins Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Κατά τα άλλα η Β450 Tomahawk με 5000 series σας πείραξε Καμία σχέση, μη λαϊκίζεις 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, vins είπε Πάμε για rma τη μητρικη μάλλον... Μετά από cmos άναβε το λαμπάκι της ram, δοκιμασα άλλες ραμ, άλλη cpu, αλλο τροφοδοτικό, άλλη κάρτα, bios flashback, τίποτα... Και μετά μετέφερα όλα όσα ήταν στην asus στην msi και δούλεψαν κανονικά. Περίεργα πράγματα! Έτσι σε τιμωρεί η MSI, να φύγετε να πάτε αλλού τώρα... Μια βόλτα απο Giga τώρα Μπροστά σου ήταν σπαρταρούσε... https://www.skroutz.gr/s/24219665/MSI-MSI-MPG-B550I-Gaming-Edge-Wi-Fi-Motherboard-Mini-ITX-με-AMD-AM4-Socket.html και την έφτυσες για την Asus Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2021 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Έτσι σε τιμωρεί η MSI, να φύγετε να πάτε αλλού τώρα... Μια βόλτα απο Giga τώρα Μπροστά σου ήταν σπαρταρούσε... https://www.skroutz.gr/s/24219665/MSI-MSI-MPG-B550I-Gaming-Edge-Wi-Fi-Motherboard-Mini-ITX-με-AMD-AM4-Socket.html και την έφτυσες για την Asus Χαχαχαχαχαχ! Σε sff b550 μετά την asus, πρώτα θα πήγαινα στην Gigabyte, μετά στην asrock και τέλος msi δυστυχώς... Η asus λόγω της χαμηλότερης θέσης της cpu στο board δίνει πολύ σημαντικό πλεονέκτημα χώρου, που στο sff είναι το κύριο, μετά πάνε όλα τ' άλλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, vins είπε Χαχαχαχαχαχ! Σε sff b550 μετά την asus, πρώτα θα πήγαινα στην Gigabyte, μετά στην asrock και τέλος msi δυστυχώς... Η asus λόγω της χαμηλότερης θέσης της cpu στο board δίνει πολύ σημαντικό πλεονέκτημα χώρου, που στο sff είναι το κύριο, μετά πάνε όλα τ' άλλα + ότι αν θυμάμαι καλά, η asus είναι η καλύτερη Mini ITX της κατηγορίας της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Στις 15/7/2021 στις 8:07 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Πειράζω τίποτα στον 5900Χ στο bios ή τον αφήνω stock ; Δεν θέλω να μπλέξω με manual OC(βαριέμαι το testing), αν μπορώ να ενεργοποιήσω κάτι που θα δώσει τίποτα το κάνω. Για πες μας και εντυπώσεις από AMD μετά από τόσα χρόνια και κυρίως σε σχέση με τον Intel που είχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Armoral είπε Για πες μας και εντυπώσεις από AMD μετά από τόσα χρόνια και κυρίως σε σχέση με τον Intel που είχες. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ, άνοιξα PBO αλλά βλέπω το ρεύμα πάει αρκετά ψηλά, 1.5v και μάλλον θέλει κατέβασμα? Θερμοκρασίες σε Warzone που usarei κάργα τους πυρήνες είδα μαξ 75αρια με arctic 280. Έχει νόημα το manual OC? Για γκειμς διάβασα όχι, με το PBO παίρνεις σχεδόν το μαξ λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ, άνοιξα PBO αλλά βλέπω το ρεύμα πάει αρκετά ψηλά, 1.5v και μάλλον θέλει κατέβασμα? Θερμοκρασίες σε Warzone που usarei κάργα τους πυρήνες είδα μαξ 75αρια με arctic 280. Έχει νόημα το manual OC? Για γκειμς διάβασα όχι, με το PBO παίρνεις σχεδόν το μαξ λένε. Μνημες ψιλο πουσαρε , ρολογια στο cpu ελαχιστο κανουν διαφορα στα games . Βεβαια αν παιζεις σε υψηλες αναλυσεις ουτε οι μνημες χρειαζονται κατι ιδιαιτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε Μνημες ψιλο πουσαρε , ρολογια στο cpu ελαχιστο κανουν διαφορα στα games . Βεβαια αν παιζεις σε υψηλες αναλυσεις ουτε οι μνημες χρειαζονται κατι ιδιαιτερο. Έχω τις G.Skill 3600C15 και έχω ανοίξει XMP, έχει νόημα να παίξω παραπάνω? Σε 1440P λογικά θα κερδίσω με την 3080Ti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Έχω τις G.Skill 3600C15 και έχω ανοίξει XMP, έχει νόημα να παίξω παραπάνω? Σε 1440P λογικά θα κερδίσω με την 3080Ti. Εχει νοημα μπορεις να παρεις αρκετα παραπανω , ειδικα με καλες ram σαν τις δικες σου. Βεβαια τα frames ηδη ειναι υψηλα σε τετοιες αναλυσεις , αλλα αν θες οσο πιο ψηλο usage της καρτας οι ram θα δωσουν . Σε zen 2 απο xmp σε aggressive manual tunning εβλεπα και πανω απο 20% διαφορα ( ειδικα στα minimum ) σε καποιους τιτλους. Να ξερεις τα sub timings δινουν πολυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Σε zen 2 απο xmp σε aggressive manual tunning εβλεπα και πανω απο 20% διαφορα ( ειδικα στα minimum ) σε καποιους τιτλους. Να ξερεις τα sub timings δινουν πολυ Συμφωνώ και επαυξάνω, το είδα πάρα πολύ στο review του 5800Χ 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Έχω τις G.Skill 3600C15 και έχω ανοίξει XMP, έχει νόημα να παίξω παραπάνω? Σε 1440P λογικά θα κερδίσω με την 3080Ti. Θα σου απαντήσω εντός λίγων ημερών, άμα μου το θυμίσεις, διότι έχω αυτή την στιγμή 3080ti τεστάρω με 5800Χ, σε 1440p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Έχω τις G.Skill 3600C15 και έχω ανοίξει XMP, έχει νόημα να παίξω παραπάνω? Σε 1440P λογικά θα κερδίσω με την 3080Ti. Αν ανεβάσεις καλά τις μνήμες έχεις όφελος ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Το θέμα είναι όφελος που? Αν μιλάμε για 3Dmark meh..Στα παιχνίδια πόση διαφορά να έχει από XMP? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, Psycho_Warhead said: Το θέμα είναι όφελος που? Αν μιλάμε για 3Dmark meh..Στα παιχνίδια πόση διαφορά να έχει από XMP? Έχει αρκετή, ειδικά στα 1% lows Τσάμπα είναι, δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2021 από Devastor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Devastor είπε Έχει αρκετή, ειδικά στα 1% lows Τσάμπα είναι, δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις Χρόνο; Και μάλιστα μπόλικο με συνεχή τεστ για σταθερότητα κάθε φορά που αλλάζει κάτι; Έχουν όλοι όρεξη να κάθονται να ασχολούνται με τις ώρες για κέρδη που μπορεί να αποδειχτούν μη αξιόλογα; (ανάλογα το game και την ανάλυση πάντα). Είναι θέμα διάθεσης και όρεξης βασικά. Η συμβουλή μου: Βεβαιώσου ότι είσαι οκ με xmp (που λογικά θα είσαι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις) και μετά όποτε έχεις χρόνο/διάθεση σκαλίζεις λίγο λίγο. Θέλω να πω δηλαδή ότι ναι θα δεις κέρδη σε επιδόσεις (κυρίως 1% lows που λένε πάνω) αλλά δεν είναι τόσο επείγον να γίνει άμεσα ντε και καλά. Κάτσε απόλαυσε το συστηματάκι και όποτε σου τη βαρέσει κάνε μια επίσκεψη στο σχετικό thread για λεπτομέρειες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα