vins Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ξέρω χάνει κάνα 2 βαθμούς απο την Noctua αλλά είναι και ποιο ήσυχη. Όλα αυτά βέβαια από το ιντερνετ. Εσύ που έχεις και τις 2 είσαι ποιο αξιόπιστος απο τον εκάστοτε ytuber.. Fuma 2 δυστυχώς μια φορά έχω στήσει και αυτή σε build που το κράτησα 1 μέρα. Δεν πρόλαβα να τις κάνω δοκιμές. Όσο την δούλεψα οι ανεμιστήρες της τεμπέλιαζαν... Δυστυχώς δε χάνει μόνο 2... Μην παρεξηγηθώ, είναι εξαιρετική για αυτά που προσφέρει (και σε απόδοση και σε θορυβο), απλώς είναι σίγουρα ένα κλικ πιο κάτω από nhd15(s), drp4 και την assassin της deepcool, ίσως και την arctic 50. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, vins είπε Δυστυχώς δε χάνει μόνο 2... Μην παρεξηγηθώ, είναι εξαιρετική για αυτά που προσφέρει (και σε απόδοση και σε θορυβο), απλώς είναι σίγουρα ένα κλικ πιο κάτω από nhd15(s), drp4 και την assassin της deepcool, ίσως και την arctic 50. Στα + ότι μιλάμε για Ελληνικές αληθινές συνθήκες, σχεδόν όλα τα τέστ του διαδικτύου είναι με χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος ... Η Assassin όντως σπέρνει ! Πάντως drp4 θα την αγόραζα μόνο και μόνο για την εμφάνιση, παρά για τις επιδόσεις... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 21 λεπτά πριν, leros2004 είπε Στα + ότι μιλάμε για Ελληνικές αληθινές συνθήκες, σχεδόν όλα τα τέστ του διαδικτύου είναι με χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος ... Η Assassin όντως σπέρνει ! Πάντως drp4 θα την αγόραζα μόνο και μόνο για την εμφάνιση, παρά για τις επιδόσεις... Η assassin σπέρνει αλλά ακούγεται... Η noctua overall έστω και στα σημεία είναι πρώτη από αυτές. Η drp4 είναι λίγο κάτω (σε όρια λάθους) από τη noctua σε επιδόσεις, αλλά είναι πιο αθόρυβη, έστω και για λίγο. Μετά πάει η assassin και μετά η fuma 2, η οποία όμως λόγω ύψους είναι τοπ σε συμβατότητες (και θορυβο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, foukas είπε Ευχαριστώ, λογικά δε χρειάζεται να το ψειρίζω πολύ. Απλά έλεγα μήπως υπάρχει καμία πολύ λάθος επιλογή. Κάπου διάβαζα ότι 4x8 είναι πιο καλό αλλά δεν είναι και κανείς απόλυτος σε αυτό. Για κουτάκι κοιτάζω το Lian Li lancool 2 mesh που νομίζω είναι 176mm. ναι είναι αρκετά ευρύχωρο πήρα προχθές το performance στα 94.10 για μελλοντική χρήση, μπορεί να βάλεις και Artic liquid freezer 240 revision 4 στα 75 με μεταφορικά (δεν γράφω κατάστημα για να μην κάνω διαφήμιση) Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από ICE-T 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Aorus Master X570 Revision 1.1 με το thunderbolt στα 309 ευρώ. https://shop66.gr/product/ypologistes/upgrade-pc/motherboard/gigabyte-x570-aorus-master-rev-1-1-1-2/?skr_prm=WyI3Y2JjYmIxNy1jMTFiLTQwNzItYTgwMC1hNGU4MjIyZjNkNTkiLDE2MjYyNTY4OTM4ODIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, Armoral είπε Aorus Master X570 Revision 1.1 με το thunderbolt στα 309 ευρώ. https://shop66.gr/product/ypologistes/upgrade-pc/motherboard/gigabyte-x570-aorus-master-rev-1-1-1-2/?skr_prm=WyI3Y2JjYmIxNy1jMTFiLTQwNzItYTgwMC1hNGU4MjIyZjNkNTkiLDE2MjYyNTY4OTM4ODIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 382€ παράδοση με 30 ημέρες βλέπω εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, jimpsar είπε 382€ παράδοση με 30 ημέρες βλέπω εγώ Μάλλον κάποιος το αγόρασε ή είχαν κάνει λάθος και το διόρθωσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Πειράζω τίποτα στον 5900Χ στο bios ή τον αφήνω stock ; Δεν θέλω να μπλέξω με manual OC(βαριέμαι το testing), αν μπορώ να ενεργοποιήσω κάτι που θα δώσει τίποτα το κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 32 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πειράζω τίποτα στον 5900Χ στο bios ή τον αφήνω stock ; Δεν θέλω να μπλέξω με manual OC(βαριέμαι το testing), αν μπορώ να ενεργοποιήσω κάτι που θα δώσει τίποτα το κάνω. Χωρίς να έχω επαφή με 5900x, λογικά ανοίγεις pbo και κάνεις 1 μικρό undervolt. Κάνε ένα googlαρισμα για stable undervolt ξέρω γω, και βάρα τις ρυθμίσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Γ@μω την asus και τα bios της... Έβαλα τον 5800x και πέρασα χεράτα τα timings που ήταν καραstable στον 5600x (και μανισιο και pbo) και κάνει random restart. Έβγαλε timespy, supo (ξέρω κλάιν) και μετά από καμιά ώρα μου έκανε restart στο youtube. Μετά από καμιά ώρα ξανά random restart στο word... Στο event viewer λεει whea. Βάζω όλα auto στη cpu και τις RAM xmp (docp). Τα ίδια. Περνάω τελευταίο bios, τα ίδια. Ξαναπερναω τον 5600x και φορτώνω το προφίλ που έπαιζε καραstable, whea με το τελευταίο bios. Πραγματικά μου έρχεται να τη δώσω και να πάρω msi (ενώ τη μισώ σαν εταιρία, στο memory oc μέχρι στιγμής όλες οι msi μου τα εβγαζαν βουτυρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 13 λεπτά πριν, vins είπε Γ@μω την asus και τα bios της... Έβαλα τον 5800x και πέρασα χεράτα τα timings που ήταν καραstable στον 5600x (και μανισιο και pbo) και κάνει random restart. Έβγαλε timespy, supo (ξέρω κλάιν) και μετά από καμιά ώρα μου έκανε restart στο youtube. Μετά από καμιά ώρα ξανά random restart στο word... Στο event viewer λεει whea. Βάζω όλα auto στη cpu και τις RAM xmp (docp). Τα ίδια. Περνάω τελευταίο bios, τα ίδια. Ξαναπερναω τον 5600x και φορτώνω το προφίλ που έπαιζε καραstable, whea με το τελευταίο bios. Πραγματικά μου έρχεται να τη δώσω και να πάρω msi (ενώ τη μισώ σαν εταιρία, στο memory oc μέχρι στιγμής όλες οι msi μου τα εβγαζαν βουτυρο) Όντως και η Asus ROG Strix B450-F Gaming που έχω είναι λίγο δύσκολη στο OC των μνημών. Κυρίως με τα αρχικά BIOS αλλά ακόμα και τώρα έχει μια ''δυσανεξία'' στο OC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 20 λεπτά πριν, vins είπε Γ@μω την asus και τα bios της... Έβαλα τον 5800x και πέρασα χεράτα τα timings που ήταν καραstable στον 5600x (και μανισιο και pbo) και κάνει random restart. Έβγαλε timespy, supo (ξέρω κλάιν) και μετά από καμιά ώρα μου έκανε restart στο youtube. Μετά από καμιά ώρα ξανά random restart στο word... Στο event viewer λεει whea. Βάζω όλα auto στη cpu και τις RAM xmp (docp). Τα ίδια. Περνάω τελευταίο bios, τα ίδια. Ξαναπερναω τον 5600x και φορτώνω το προφίλ που έπαιζε καραstable, whea με το τελευταίο bios. Πραγματικά μου έρχεται να τη δώσω και να πάρω msi (ενώ τη μισώ σαν εταιρία, στο memory oc μέχρι στιγμής όλες οι msi μου τα εβγαζαν βουτυρο) Ρίξε μια ματιά αν τα restart, σκάνε στους 55/56C βαθμούς στα dimms. Στο μικρό είναι ζορικα τα πράγματα με το που μπήκε η 3070ti. Αν και πιστεύω, bus/interconnect σου βγάζει λόγο gen4. Πρέπει να το πιάσεις όλο το θέμα,oc ram από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 24 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Όντως και η Asus ROG Strix B450-F Gaming που έχω είναι λίγο δύσκολη στο OC των μνημών. Κυρίως με τα αρχικά BIOS αλλά ακόμα και τώρα έχει μια ''δυσανεξία'' στο OC. Ναι δεν έχω κανένα άλλο παράπονο, αλλά ξέρεις για ψυχολογικούς λόγους είναι τέρμα σπαστικό... 14 λεπτά πριν, nikpoth είπε Ρίξε μια ματιά αν τα restart, σκάνε στους 55/56C βαθμούς στα dimms. Στο μικρό είναι ζορικα τα πράγματα με το που μπήκε η 3070ti. Αν και πιστεύω, bus/interconnect σου βγάζει λόγο gen4. Πρέπει να το πιάσεις όλο το θέμα,oc ram από την αρχή. Χωρεσα μια 3080 hybrid με top hat και την έχω να βγάζει, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αυτό. Ίσα ίσα είναι πολύ πιο cool τώρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, vins είπε Ναι δεν έχω κανένα άλλο παράπονο, αλλά ξέρεις για ψυχολογικούς λόγους είναι τέρμα σπαστικό... Χωρεσα μια 3080 hybrid με top hat και την έχω να βγάζει, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αυτό. Ίσα ίσα είναι πολύ πιο cool τώρα... Πάμε για rma τη μητρικη μάλλον... Μετά από cmos άναβε το λαμπάκι της ram, δοκιμασα άλλες ραμ, άλλη cpu, αλλο τροφοδοτικό, άλλη κάρτα, bios flashback, τίποτα... Και μετά μετέφερα όλα όσα ήταν στην asus στην msi και δούλεψαν κανονικά. Περίεργα πράγματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Κατά τα άλλα η Β450 Tomahawk με 5000 series σας πείραξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα