Herald Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Μπορεί να iphone να κάνει περισσότερα instructions per clock αλλά στο desktop έχουμε πολύ μεγαλύτερα ρολόγια άρα η διαφορά υπερκαλύπτεται.. Μα single thread γράφει. Α κατάλαβα, γράφω ασυναρτησίες είπαμε
nick0lis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Herald είπε Σε ποιά εφαρμογή το μέτρησες και είναι βασιλιάας το iphone? Αμα είναι αλήθεια να κουμπώσω την 3090 πάνω στο iphone. Το ότι το 4600 είναι ~10% πάνω από το 4150 είναι fact. Θα στο επιβεβαιώσει και το κομπιουτεράκι στο iphone σου. Το ότι το θεωρείς ασυναρτήσια δεν μου κάνει εντύπωση, σε thread της amd είμαστε. Μα ποιο πίσω λες μόνο με cb ασχολείσαι όχι με εφαρμογές. Το fact είναι ότι περίμενες να πάρεις το χρεπι 10900 11900 αφού πήγαν 300€ και πολλά έδωσες Δεν κάνει ούτε για cb αλλά ούτε και για δουλειά που θέλω εγω, για burgers πρέπει να είναι βασιλιάς διαβάζω. Δεν έχει σημασία το thread της amd κοτσάνες γράφεις για την αρχιτεκτονική και των δυο εταιριών. 17 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Μπορεί το iphone να κάνει περισσότερα instructions per clock αλλά στο desktop έχουμε πολύ μεγαλύτερα ρολόγια άρα η διαφορά υπερκαλύπτεται.. Το γνωρίζω απλά ο ασυνάρτητος γράφει μόνο η απόδοση με ενδιαφέρει .... το cb δίνει τόσα .... κλαίω. Στο gb τρώει φάπα ο ι5 που βάζει και στις τσέπες του από παλιά τηλέφωνα. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από nick0lis
Herald Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, nick0lis είπε Μα ποιο πίσω λες μόνο με cb ασχολείσαι όχι με εφαρμογές. Το fact είναι ότι περίμενες να πάρεις το χρεπι 10900 11900 αφού πήγαν 300€ και πολλά έδωσες Δεν κάνει ούτε για cb αλλά ούτε και για δουλειά που θέλω εγω, για burgers πρέπει να είναι βασιλιάς διαβάζω. Δεν έχει σημασία το thread της amd κοτσάνες γράφεις για την αρχιτεκτονική και των δυο εταιριών. Κάνε quote εκεί που λέω ότι ασχολούμαι με cb. Από το μυαλό σου τα βγάζεις? 10900 πήρα day one και δεν είχε 300€ Τώρα έχω 3700x Tελικά το iphone δεν είναι βασιλιάς στο single thread? ΦΤΟΥ ΥΓ1. Και το cb εφαρμογή είναι πάντως, δεν είναι ψαρόβαρκα. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από Herald
ilos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε *zen3. Οι zen2 μια χαρά τιμές είχαν.. Ναι αυτό εννοούσα, Δε το εξέφρασα σωστά.😁
nick0lis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Herald είπε Κάνε quote εκεί που λέω ότι ασχολούμαι με cb. Από το μυαλό σου τα βγάζεις? 10900 πήρα day one και δεν είχε 300€ Τώρα έχω 3700x Tελικά το iphone δεν είναι βασιλιάς στο single thread? ΦΤΟΥ Έτσι πρέπει, θα βάζετε πλάτη γιατί με τις τώρα τιμές μόνο sandy bridge ξαναζεσταμένο θα τρώτε.
Herald Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ντάξει στο νήμα της AMD αμα δεν γράψεις ότι σου έχουν πέσει τα σαγόνια από την πρόοδο σε σχέση με επεξεργαστές του 2015 θα φας bullying, προσωπικές επιθέσεις, strawmans, ακυρίλες και ότι άλλο έχει το μενού. Σαν να λες σε μουτζαχεντίν οτι δεν πιστέυεις στον αλλάχ ένα πράμα 6 λεπτά πριν, nick0lis είπε Έτσι πρέπει, θα βάζετε πλάτη γιατί με τις τώρα τιμές μόνο sandy bridge ξαναζεσταμένο θα τρώτε. Έβαλα μεγαλύτερη πλάτη στην AMD και μου πέσανε τα σαγόνια. Πλέον με 300€ μπορώ 5 χρόνια μετά να κάνω sidegrade σε 5600x και ποιός με πιάνει, θα είμαι 10% πάνω από επεξεργαστή των 300€ 5ετίας με μέθοδο κατασκευής του 1821. Πρόοδος λέμε τι δεν καταλαβαίνεις? Το iphone ναυάγησε, το cb ναυάγησε, τα 300€ ναυάγησαν, τώρα βρήκες άλλη ασυναρτήσια να πείς. Συνέχισε Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από Herald 1
ilos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 25 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Μπορεί το iphone να κάνει περισσότερα instructions per clock αλλά στο desktop έχουμε πολύ μεγαλύτερα ρολόγια άρα η διαφορά υπερκαλύπτεται.. Αφού δε τρέχουν καν τα ίδια πράγματα να δω πως θα τα συγκρίνετε σωστά. Πχ Adobe Lightroom ARM -/- Adobe Lightroom x64 και ας είναι και τα 2 για win. Είναι το ίδιο cringe με τα oc vs oc με sample size 1.😁 Χαίρω πολύ. Υπάρχουν 1600 σαπάκια που δε πάνε πάνω από 3.7-3.8 με τίποτα και άλλοι στα τελειώματα του production life που χτυπάγανε 4.1. Ουσιαστικά συγκρίνεις το lottery που σου έκατσε. Για αυτό έχουν νόημα μόνο τα stock vs stock. Αυτό που μπορείς να πεις μόνο είναι μια διαπίστωση πχ οι zen 1 και CL τρώνε παραπάνω OC από zen 3 και RL. Όταν αρχίζεις να αραδιάζεις νούμερα με sample size 1 και στα 2 τότε 🧂. 2
Herald Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, ilos είπε Αφού δε τρέχουν καν τα ίδια πράγματα να δω πως θα τα συγκρίνετε σωστά. Πχ Adobe Lightroom ARM -/- Adobe Lightroom x64 και ας είναι και τα 2 για win. Είναι το ίδιο cringe με τα oc vs oc με sample size 1.😁 Χαίρω πολύ. Υπάρχουν 1600 σαπάκια που δε πάνε πάνω από 3.7-3.8 με τίποτα και άλλοι στα τελειώματα του production life που χτυπάγανε 4.1. Ουσιαστικά συγκρίνεις το lottery που σου έκατσε. Για αυτό έχουν νόημα μόνο τα stock vs stock. Αυτό που μπορείς να πεις μόνο είναι μια διαπίστωση πχ οι zen 1 και CL τρώνε παραπάνω OC από zen 3 και RL. Όταν αρχίζεις να αραδιάζεις νούμερα με sample size 1 και στα 2 τότε 🧂. Ρε μαν και το πιο σαπάκι 8700k θα πάει 4.7. Το πιο σάπιο. Ε ωραία πόση είναι η διαφορά, αντί για 10 να είναι 15 με τον πιο σάπιο 8700k? Μιλάμε για αρχιτεκτονική και μέθοδο κατασκευής εποχής bulldozer ξερώ γώ.
ilos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Herald είπε Ρε μαν και το πιο σαπάκι 8700k θα πάει 4.7. Το πιο σάπιο. Ε ωραία πόση είναι η διαφορά, αντί για 10 να είναι 15 με τον πιο σάπιο 8700k? Μιλάμε για αρχιτεκτονική και μέθοδο κατασκευής εποχής bulldozer ξερώ γώ. Δε διαφωνώ. Άρα σε αυτή τη περίπτωση το 10% είναι invalid τότε. Ισχύει για τον δικό σου delidded στα 5.1. 2
Herald Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, ilos είπε Δε διαφωνώ. Άρα σε αυτή τη περίπτωση το 10% είναι invalid τότε. Ισχύει για τον δικό σου delidded στα 5.1. Μα το average δεν νομίζω να επηρεαστεί ιδαίτερα. Top bin είναι ο 8700k, το ταλιράκι το έχει η πλειοψηφία. Άντε αν πάρεις τον χειρότερο 8700 και τον καλύτερο 5600 η διαφορά να πάει 20? Και τούμπαλιν αν κάνεις το ανάποδο η διαφορά θα πάει 0-5%? Ε Κλάιν, κατά μέσο όρο κάπου 10% είναι οι διαφορές. Προφανώς το αν αυτή είναι η όχι μεγάλη πρόοδος είανι θέμα υποκειμενικό, δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Σε άλλον φαίνεται άλμα, σε μένα φαίνεται meh. Περί ορέξεως είναι αυτά
ilos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Herald είπε Μα το average δεν νομίζω να επηρεαστεί ιδαίτερα. Top bin είναι ο 8700k, το ταλιράκι το έχει η πλειοψηφία. Άντε αν πάρεις τον χειρότερο 8700 και τον καλύτερο 5600 η διαφορά να πάει 20? Και τούμπαλιν αν κάνεις το ανάποδο η διαφορά θα πάει 0-5%? Ε Κλάιν, κατά μέσο όρο κάπου 10% είναι οι διαφορές. Προφανώς το αν αυτή είναι η όχι μεγάλη πρόοδος είανι θέμα υποκειμενικό, δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Σε άλλον φαίνεται άλμα, σε μένα φαίνεται meh. Περί ορέξεως είναι αυτά Για να επιβεβαιωθεί αυτό πρέπει να έχεις στοιχεία που έχει ο Δερβάουρας πχ που τα πουλάει cherry picked και ξέρει τα ποσοστά περίπου. Επίσης ένας λόγος που απεχθάνομαι την oc σύγκριση είναι γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί που wont bother. Άντε το πολύ πολύ να ανοίξουν το xmp και το mce. Για αυτό προτιμώ τα stock comparisons. 1
Herald Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, ilos είπε Για να επιβεβαιωθεί αυτό πρέπει να έχεις στοιχεία που έχει ο Δερβάουρας πχ που τα πουλάει cherry picked και ξέρει τα ποσοστά περίπου. Επίσης ένας λόγος που απεχθάνομαι την oc σύγκριση είναι γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί που wont bother. Άντε το πολύ πολύ να ανοίξουν το xmp και το mce. Για αυτό προτιμώ τα stock comparisons. Και εγώ γενικά των στοκ συγκρισεων είμαι, απλά υπάρχουν κάποια cpu που απλά παίρνουν το θεό τους από OC (πχ τα non x 1st gen ryzen). Αδικεις το cpu αν δεν το λάβεις υπόψιν. Να μου πείς για τις σάπιες ρουκέτες να συμφωνήσω, θέλει 1.33 για στοκ το σαπάκι μου
nick0lis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 14 λεπτά πριν, Herald είπε Ντάξει στο νήμα της AMD αμα δεν γράψεις ότι σου έχουν πέσει τα σαγόνια από την πρόοδο σε σχέση με επεξεργαστές του 2015 θα φας bullying, προσωπικές επιθέσεις, strawmans, ακυρίλες και ότι άλλο έχει το μενού. Σαν να λες σε μουτζαχεντίν οτι δεν πιστέυεις στον αλλάχ ένα πράμα Έβαλα μεγαλύτερη πλάτη στην AMD και μου πέσανε τα σαγόνια. Πλέον με 300€ μπορώ 5 χρόνια μετά να κάνω sidegrade σε 5600x και ποιός με πιάνει, θα είμαι 10% πάνω από επεξεργαστή των 300€ 5ετίας με μέθοδο κατασκευής του 1821. Πρόοδος λέμε τι δεν καταλαβαίνεις? Το iphone ναυάγησε, το cb ναυάγησε, τα 300€ ναυάγησαν, τώρα βρήκες άλλη ασυναρτήσια να πείς. Συνέχισε Προφανώς παρουσιάζεις τον εαυτό σου, επειδή έχεις έναν lottery cpu που δίνει ένα νούμερο εντελώς άχρηστο διότι παραγωγικά με τα 100αδες bugs της αρχιτεκτονικής δεν υπάρχει όφελος. Επιμένεις ξανά και ξανά για ένα νούμερο για τις προσωπικές σου εντυπώσεις με την επιχρύσωση έχω και amd. Δεν μας ενδιαφέρει τι αγοράσεις και τι προτιμά. Καμία αντικειμενικότητα δεν ακολουθείς στα γραφόμενα σου. Αν ήμουν σαν εσένα θα βρισκόμουν στο ποστ της ιντελ (γράφει κανείς πια εκεί; ) να ποστάρω benchmarks του δικού μου silicon lottery 5950 τι κάνει στα 4900mhz 16/32 με d15s χωρίς ανεμιστήρες στο κουτί ή 4-5 cores 5066mhz σε κάτι Xeon 24-32cores. Θα έλεγα να σοβαρευτούμε και να μην γράφουμε κοτσάνες. Φιλικά.
Herald Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, nick0lis είπε Προφανώς παρουσιάζεις τον εαυτό σου, επειδή έχεις έναν lottery cpu που δίνει ένα νούμερο εντελώς άχρηστο διότι παραγωγικά με τα 100αδες bugs της αρχιτεκτονικής δεν υπάρχει όφελος. Επιμένεις ξανά και ξανά για ένα νούμερο για τις προσωπικές σου εντυπώσεις με την επιχρύσωση έχω και amd. Δεν μας ενδιαφέρει τι αγοράσεις και τι προτιμά. Καμία αντικειμενικότητα δεν ακολουθείς στα γραφόμενα σου. Αν ήμουν σαν εσένα θα βρισκόμουν στο ποστ της ιντελ (γράφει κανείς πια εκεί; ) να ποστάρω benchmarks του δικού μου silicon lottery 5950 τι κάνει στα 4900mhz 16/32 με d15s χωρίς ανεμιστήρες στο κουτί ή 4-5 cores 5066mhz σε κάτι Xeon 24-32cores. Θα έλεγα να σοβαρευτούμε και να μην γράφουμε κοτσάνες. Φιλικά. Φιλικά και εγώ αν διάβαζες το νήμα θα έβλεπες οτι δεν έγραψα κάτι εγώ στο νήμα, ο kkatzos με έκανε quote για να βγάλει το άχτι του.. Έγραψα λοιπόν, αφού με έκανε quote, ότι το 10% πάνω που βλέπω σε μια τέρμα πολυνηματική εφαρμογή δεν μου ρίχνει τα σαγόνια (εμένα προσωπικά, άλλος μπορεί να το βλέπει άλμα, υποκειμενικό είναι). Μαζευτήκατε μετά κάμποσοι νοματαίοι να μου πείτε ότι πρέπει με το ζόρι να μου πέσουν τα σαγόνια από την πρόοδο, μέτα βάλατε και στο παίχνιδι iphones, strawmans , προσωπικές επιθέσεις , 300€, 10900κ, rocket lake και ότι άλλο σας ήρθε, ένας θεός ξέρει γιατί και που κολλάνε αυτά. Όλα αυτά γιατί τόλμησε το σαγόνι μου να μείνει στη θέση του με αυτή την πρόοδο από αρχιτεκτονικη και μέθοδο κατασκευής εποχής bulldozer. Και όλα αυτά αφου με έκανε quote για να του απαντήσω κάποιος. Αν το θεωρείς σοβαρό όλο αυτό πάσο.
nick0lis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Κανένα πρόβλημα, μείνε στην αρχιτεκτονική sandy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα