Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, PanosChrist είπε Έχει νόημα καθώς δεν παίζουν όλα τα γκειμς στην κονσόλα Ε τότε γιατί να μην πάρεις PC με τα 1000 ευρώ και καθόλου κονσόλα; Όταν στρώσει η κατάσταση θα μπορείς με 1000-1100 να φτιάξεις πολύ καλό PC. Έτσι και αλλιώς ούτε κονσόλα δεν μπορείς να πάρεις τώρα.
PanosChrist Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Γιατι θα φτιαξει σε 2-3 χρονια ετσι οπως το πανε κονσολα εχω παραγγειλει μηνες μεσα στο καλοκαιρι μαξ σεπτεμβρη θα την εχω
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, PanosChrist είπε Γιατι θα φτιαξει σε 2-3 χρονια ετσι οπως το πανε κονσολα εχω παραγγειλει μηνες μεσα στο καλοκαιρι μαξ σεπτεμβρη θα την εχω 2-3 χρόνια δεν παίζει τόσο πολύ. Q1 2022 θα είμαστε ΟΚ. Για κονσόλα μην είσαι σίγουρος πάντως. Η Sony είπε για προβλήματα και μέσα στο 2022..
PanosChrist Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 18 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε 2-3 χρόνια δεν παίζει τόσο πολύ. Q1 2022 θα είμαστε ΟΚ. Για κονσόλα μην είσαι σίγουρος πάντως. Η Sony είπε για προβλήματα και μέσα στο 2022.. Σε ποιο ουράνιο και τόξο θα είναι στο επόμενο εξάμηνο εντάξει οι κάρτες
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, PanosChrist είπε Σε ποιο ουράνιο και τόξο θα είναι στο επόμενο εξάμηνο εντάξει οι κάρτες Ζήτησες βοήθεια και τώρα ειρωνεύεσαι κιόλας; Άσε μας ρε φίλε. Πάρε κονσόλα και πάνε και δώσε 5 κατοστάρικα για pc για να παίζεις ultra low 30 fps να σου πάει η μυωπία στο 12.. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από Επισκέπτης
ilos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ζήτησες βοήθεια και τώρα ειρωνεύεσαι κιόλας; Άσε μας ρε φίλε. Πάρε κονσόλα και πάνε και δώσε 5 κατοστάρικα για pc για να παίζεις ultra low 30 fps να σου πάει η μυωπία στο 12.. Εγώ που έχω αστιγματισμό είναι επειδή τόσα χρόνια δεν είχα freesync/gsync monitor δηλαδή? Άσε που ο πατέρας μου έβγαλε καταρράκτη γιατί η τηλεόραση δεν είχε hdr που έβλεπε netflix.😁 Την μάνα μου την τρέχω για γλαύκωμα στους γιατρούς γιατί βλέπει σε 23ρι tn panel 480p τούρκικες σαπουνόπερες.😅 52 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ε τότε γιατί να μην πάρεις PC με τα 1000 ευρώ και καθόλου κονσόλα; Όταν στρώσει η κατάσταση θα μπορείς με 1000-1100 να φτιάξεις πολύ καλό PC. Έτσι και αλλιώς ούτε κονσόλα δεν μπορείς να πάρεις τώρα. Τι κάρτα θα πάρεις με 1000 ευρώ pc atm? Δεν έχει νόημα. Πάρε τον 5600g τον Αύγουστο και περίμενε.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, ilos είπε Εγώ που έχω αστιγματισμό είναι επειδή τόσα χρόνια δεν είχα freesync/gsync monitor δηλαδή? Άσε που ο πατέρας μου έβγαλε καταρράκτη γιατί η τηλεόραση δεν είχε hdr που έβλεπε netflix.😁 Την μάνα μου την τρέχω για γλαύκωμα στους γιατρούς γιατί βλέπει σε 23ρι tn panel 480p τούρκικες σαπουνόπερες.😅 χαχαχα, εντάξει ρε συ, κατάλαβες πως το εννοώ. Δεν αξίζει να δώσεις για pc με apu αφού θα έχεις κονσόλα. Τώρα αν το csgo και το lol είναι ζήτημα ζωής και θανάτου ε ας τα δώσει. Εγώ τη γνώμη μου είπα..
leros2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Έδωσε πόνο το Λιζάκι ? Μπορεί και όχι, περιμένω τις απόψεις των ειδικών Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από leros2004 2
PanosChrist Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ζήτησες βοήθεια και τώρα ειρωνεύεσαι κιόλας; Άσε μας ρε φίλε. Πάρε κονσόλα και πάνε και δώσε 5 κατοστάρικα για pc για να παίζεις ultra low 30 fps να σου πάει η μυωπία στο 12.. Δεν σε ειρωνεύομαι σου λεω ότι δεν παίζει να φτιάξουν οι κάρτες σε ένα εξάμηνο απλό τώρα αν εσυ αρπάζεσαι χωρίς λόγο πρόβλημα σου
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, PanosChrist είπε Δεν σε ειρωνεύομαι σου λεω ότι δεν παίζει να φτιάξουν οι κάρτες σε ένα εξάμηνο απλό τώρα αν εσυ αρπάζεσαι χωρίς λόγο πρόβλημα σου Σε ένα εξάμηνο έχουμε 2 Δεκεμβρίου. Τώρα πως ο Δεκέμβρης 2021 αυτό έγινε Q1 2022 δεν ξέρω..
PanosChrist Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Q1 είναι το πρώτο τετράμηνο του χρόνου δηλαδή Ιανουάριο - Απρίλη δηλαδή δεν θα χούμε κάρτες τον Δεκέμβρη αλλά τον Γενάρη θα παίρνουμε 3090 με 300 ευρώ ποιος ειρωνεύεται ποιον
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, PanosChrist είπε Q1 είναι το πρώτο τετράμηνο του χρόνου δηλαδή Ιανουάριο - Απρίλη δηλαδή δεν θα χούμε κάρτες τον Δεκέμβρη αλλά τον Γενάρη θα παίρνουμε 3090 με 300 ευρώ ποιος ειρωνεύεται ποιον Το Q1 είναι μέχρι τέλος Μαρτίου, γιατί λές μέχρι Ιανουάριο μόνο; Και που ξέρεις ότι δεν θα έχουμε κάρτες τον Δεκέμβρη ή τον Ιανουάριο; Κάτσε να δούμε τι θα γίνει. Εν πάση περιπτώσει, εγώ σου είπα απλά τη γνώμη μου, αλλά μου φαίνεται ήθελες απλά κάποιος να σου πει να κάνεις αυτό που είπες στην αρχή. Δύο επιλογές για μένα 1. Περιμένεις να στρώσει η κατάσταση και παίρνεις PC με 1000-1100 ευρώ 2. Παίρνεις XBOX Series S/PS5 μόνο. Τώρα αν θες σόνι και ντε lol και csgo ε πάρε ένα pc με 3200G, δεν αξίζει να σκάσεις 250+ για 5600G για 2 games που παίζουν και σε τοστιέρες.. Φιλικά εννοείται, αλλά βρε μαν μες στην αντίρρηση και εσύ Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από Επισκέπτης
PanosChrist Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Το Q1 είναι μέχρι τέλος Μαρτίου, γιατί λές μέχρι Ιανουάριο μόνο; Και που ξέρεις ότι δεν θα έχουμε κάρτες τον Δεκέμβρη ή τον Ιανουάριο; Κάτσε να δούμε τι θα γίνει. Εν πάση περιπτώσει, εγώ σου είπα απλά τη γνώμη μου, αλλά μου φαίνεται ήθελες απλά κάποιος να σου πει να κάνεις αυτό που είπες στην αρχή. Δύο επιλογές για μένα 1. Περιμένεις να στρώσει η κατάσταση και παίρνεις PC με 1000-1100 ευρώ 2. Παίρνεις XBOX Series S/PS5 μόνο. Τώρα αν θες σόνι και ντε lol και csgo ε πάρε ένα pc με 3200G, δεν αξίζει να σκάσεις 250+ για 5600G για 2 games που παίζουν και σε τοστιέρες.. Φιλικά εννοείται, αλλά βρε μαν μες στην αντίρρηση και εσύ Χαχαχαχα ναι κ εγώ εννοείται φιλικά τα λεω ευχάριστω αγορινα απλά την γνώμη σου ήθελα
Razor333 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 28 λεπτά πριν, leros2004 είπε Έδωσε πόνο το Λιζάκι ? Μπορεί και όχι, περιμένω τις απόψεις των ειδικών Οι ειδικοι ποιοι ειναι αυτοι που μας ελεγαν οτι η intel θα φερει πρωτη το 3d stacking με προιον που θα κοβει κ^λους και η AMD ειναι για κανα 2.5d και πολυ της ειναι;
nick0lis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 39 λεπτά πριν, leros2004 είπε Έδωσε πόνο το Λιζάκι ? Μπορεί και όχι, περιμένω τις απόψεις των ειδικών Με το σταγονόμετρο επιδόσεις το Λιζακι, ακολουθεί κατά γράμμα την ιντελ. Θα μπορούσε να ρίξει τα ρολόγια στον ζεν3 και να αυξήσει την πυκνότητα των τρανζίστορς και να δώσει +50% ipc και αν ήταν μερακλού +100% ipc να γίνει χαμός από επιδόσεις. Και η ιντελ να κάνει το ίδιο αλλά δεν τον κάνουν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα