akoinonitos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Ήρθα στο κλαμπ νταμπ 5800Χ είδα κάτι 5ghz κανά setting Mr. @akoinonitos advnaced / amd overclocking / precision boost overdrive / pbo advanced /curve optimizer / all core / nagative/ ξεκινας απο 10 και ανεβαινεις να δεις μεχρι που δεν τρως reboot. καλοδουλευτος Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2021 από akoinonitos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε advnaced / amd overclocking / precision boost overdrive / pbo advanced /curve optimizer / all core / nagative/ ξεκινας απο 10 και ανεβαινεις να δεις μεχρι που δεν τρως reboot. καλοδουλευτος Δηλαδή 10,11 ή 5αδες να το ανεβάζω, επίσης τεστ prime και ρεύματα όλα στοκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 @akoinonitosmax boost δίνεις καθόλου η το έχεις στοκ @4850 μαξ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, johnmt2 είπε @akoinonitosmax boost δίνεις καθόλου η το έχεις στοκ @4850 μαξ; εγω για την ακριβεια τα εχω ολα auto με -10 curve αυτη τη στιγμη 9 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Δηλαδή 10,11 ή 5αδες να το ανεβάζω, επίσης τεστ prime και ρεύματα όλα στοκ? 1-1 νομιζω ειναι υπερβολη ,βαλε 10 μετα 12 μετα 15 καπως ετσι. ολα τα αλλα αστα στοκ για αρχη. photoshop εχεις ? το καλυτερο τεστ σταθεροτητα για το curve ειναι το photoshop benchmark του buget systems 😛 Στο single και ligth load θα υην φας την φαπα οποτε θες τετοια benchmarks η σεναρια για να δεις αν ειναι σταθερο. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2021 από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εγω για την ακριβεια τα εχω ολα auto με -10 curve αυτη τη στιγμη Μπορείς να μου δείξεις 3 benches από geekbench 4 -5 και passmark? Είμαι περίεργος να δω το single σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, johnmt2 είπε Μπορείς να μου δείξεις 3 benches από geekbench 4 -5 και passmark? Είμαι περίεργος να δω το single σου passmark δεν εχω geekbench μπορω ναι αλλα παιζουν ρολο και οι μνημες 7 λεπτά πριν, johnmt2 είπε Μπορείς να μου δείξεις 3 benches από geekbench 4 -5 και passmark? Είμαι περίεργος να δω το single σου https://browser.geekbench.com/v4/cpu/15991824 σου βαζω και το 5 σε 2 λεπτα https://browser.geekbench.com/v5/cpu/5886285 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos686 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Χθές στο αλεπουδομάγαζο πέτυχα 5950x σε msrp τιμή 799€ ετοιμοπαράδοτο. Η πιο χαμηλή τιμή που τον εχω πετύχει μεχρι στιγμής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 @akoinonitos 5973 Cinebench R20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε @akoinonitos 5973 Cinebench R20 χαμηλο πολυ ,με ποσο curve ειναι αυτο ? με -10curve βγαζω 6270 ,δεν πιστευω να μπερδευτηκες και να εβαλες possitive αντι για negative Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2021 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, akoinonitos είπε χαμηλο πολυ ,με ποσο curve ειναι αυτο ? με -10curve βγαζω 6270 ,δεν πιστευω να μπερδευτηκες και να εβαλες possitive αντι για negative -10 όλα στοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε -10 όλα στοκ. ποια μητρικη εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε ποια μητρικη εχεις? B550 Gaming plus , μάλλον με κόβει η ψύξη.. coolermaster ml240 έχω και το 1usmus το power profile λες να το αλλάξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε B550 Gaming plus , μάλλον με κόβει η ψύξη.. coolermaster ml240 έχω και το 1usmus το power profile λες να το αλλάξω? την κατασταση τροφοδοσιας των windows την εχεις στις βελτιστες επιδοσεις? το 1usmus power plan μην το χρησιμοποιεις δεν κανει κατι ,ισως θελεις κανενα format, εχεις περασει το Bios Με τον τελευταιο agesa ? 1 ώρα πριν, johnmt2 είπε @akoinonitosmax boost δίνεις καθόλου η το έχεις στοκ @4850 μαξ; οχι καθολου ,ασε που στο Bios που ειμαι με -10 curve και μνημες 4000mhz δεν ειναι σταθερο με πανω απο +50Mhz οποτε δεν με ψηνει ιδιαιτερα Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2021 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε την κατασταση τροφοδοσιας των windows την εχεις στις βελτιστες επιδοσεις? το 1usmus power plan μην το χρησιμοποιεις δεν κανει κατι ,ισως θελεις κανενα format θα το δω, φορματ αχ αχ αχ... μην με βάζεις σε τέτοια διαδικασία έχω εγκαταστήσει τα έντερα μου στο pc 😂😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε θα το δω, φορματ αχ αχ αχ... μην με βάζεις σε τέτοια διαδικασία έχω εγκαταστήσει τα έντερα μου στο pc 😂😅 ποιο bios εχεις το τελευταιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα