NT1G Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Τι να έρχεται; Αφού το λέει. Zen 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Για να βγάζει 10core, εγώ καταλαβαίνω οτι θέλει να πάει head to head με τον 10900k. Παίζει να τον ξεφτυλίζει, και γιαυτό την συμφέρουν τα core to core benchmarks. Άντε να δούμε, πάλι αναβάθμιση 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ κρατάω μικρό καλάθι για τους zen 3, σε οτιδήποτε πλην gaming πάντως σε σχέση με τους zen 2. Εκεί θα δούμε τα μεγαλύτερα gains πιστεύω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, ilos είπε Εγώ κρατάω μικρό καλάθι για τους zen 3, σε οτιδήποτε πλην gaming πάντως σε σχέση με τους zen 2. Εκεί θα δούμε τα μεγαλύτερα gains πιστεύω. Σε σχέση με zen+ θα είναι καλή αναβάθμιση, καλά έκανα και περίμενα. Το θέμα είναι μην μας πετάξουν τίποτα bios της κακιάς ώρας εμάς στις τιμημένες Β450 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, ShooterX είπε Πολύ ταπεινά τα gains αν είναι true. Τα περιμέναμε στα 20%+ τα gains, ειδικά στο ST. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, ilos είπε Πολύ ταπεινά τα gains αν είναι true. Τα περιμέναμε στα 20%+ τα gains, ειδικά στο ST. Κοίτα 15-20% χρόνο παραχρόνο δεν με χαλάνε αν σκεφτείς το τι είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Εγώ οι τιμές θέλω να δω πως θα κινηθούν, γιατί αν είναι να το χρυσοπληρώσουμε αυτό το +15%, επειδή πήραν αέρα τα μυαλά της AMD... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 20% πάνω σε single είναι πολύ καλό μέσα σε ένα χρόνο. Τα games μπορούν να δουν παραπάνω η παρακάτω ανάλογα τι έκαναν με το latency . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε 20% πάνω σε single είναι πολύ καλό μέσα σε ένα χρόνο. Τα games μπορούν να δουν παραπάνω η παρακάτω ανάλογα τι έκαναν με το latency . Noμίζω πως το latency καταμετράται στο IPC increase. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Noμίζω πως το latency καταμετράται στο IPC increase. Στο single core performance δεν νομίζω . Παντως και χωρίς καμία αλλαγή μόνο το 8core ccd και η ενιαία cache θα βοηθήσει πολύ στο gaming Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2020 από noFEARgr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Στο single core performance δεν νομίζω . Παντως και χωρίς καμία αλλαγή μόνο το 8core ccd και η ενιαία cache θα βοηθήσει πολύ στο gaming Aναμένουμε λοιπόν... Λογικά θα έχω πολύ γρήγορα access στον 4900Χ γιατί έκατσε στήσιμο PC που μάλλον θα μπει αυτός με το που κυκλοφορήσει και θα μπορώ να του ρίξω ένα εκτενές review. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, ilos είπε Πολύ ταπεινά τα gains αν είναι true. Τα περιμέναμε στα 20%+ τα gains, ειδικά στο ST. Το 20% μέσα σε ένα χρόνο σου φαίνεται λίγο? Για επεξεργαστές μιλάμε όχι για καρτες γραφικών 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 33 minutes ago, nikos5800 said: Το 20% μέσα σε ένα χρόνο σου φαίνεται λίγο? Για επεξεργαστές μιλάμε όχι για καρτες γραφικών 😀 Το hype φταιει δυστυχώς, το λέω και για μένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Thresh είπε Το hype φταιει δυστυχώς, το λέω και για μένα. Ναι ok hype μεν αλλα 15%-20% ST gain σε 1 γενια ειναι μια χαρα αν συνυπολογισουμε και τα 8c CCD/unified cache. Η αποδοση σε παιχνιδια θα ειναι αρκετα καλυτερη και αν η Ιντελα δεν δωσει κατι σε λαγο απο καπελο, θα περασει μπροστα η AMD ΚΑΙ στο gaming. Μετα απο 10 χρονια αρμεγματος και αναιμικων αναβαθμισεων, το να λεμε οτι 15%-20% ειναι meh, ειναι απληστια. ΒΕΒΑΙΑ παντα σε σχεση με το vfm που θα δωσει. Γιατι 20% με 30% καπελο να πα να μπιπ 🙂 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 15-20% είναι μαζί με την αύξηση των ρολογιών και του IF, όχι μόνο το IPC. Από zen->zen2 υπήρξε μεγαλύτερη αύξηση ακόμα και clock 4 clock. σε σημείο ο 3600 να είναι στα ίδια με 1700 σε MT workloads. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα