Ripos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Με γεια η 5900. Πόσο και από πού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Quattrela Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, Ripos είπε Με γεια η 5900. Πόσο και από πού; Ευχαριστω πολυ! 675 απο ΜSystems Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 'Ήρθε και ο δικός μου 5950Χ. Αλλά δεν έχω μητρική, και κάθομαι και βλέπω το ελαφρώς στραπατσαρισμένο κουτί... 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purif Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Εμένα η Dark Hero είναι έτοιμη για αποστολή και δεν έχουν ακόμα τον 5900Χ και κρατάει πίσω όλη την αποστολή...😴 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Νοικιάστε μαζί σπίτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Οπως ολα δειχνουν γενικα στο κομματι του hardware(cpu,gpu,κονσολες)κυριολεκτικα καλο Απριλιο και μετα για να φτιαξουν τα πραγματα σε διαθεσιμοτητα και τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, purif είπε Εμένα η Dark Hero είναι έτοιμη για αποστολή και δεν έχουν ακόμα τον 5900Χ και κρατάει πίσω όλη την αποστολή...😴 Πάντως σταθερά το alternate δείχνει άγνωστη διαθεσιμότητα εδώ και αρκετό καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Quattrela είπε Ευχαριστω πολυ! 675 απο ΜSystems Εγώ γιατί δεν τον βρίσκω καν στο Msystems? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purif Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, petasis είπε Πάντως σταθερά το alternate δείχνει άγνωστη διαθεσιμότητα εδώ και αρκετό καιρό. Για νέες παραγγελίες όντως δείχνει ότι δεν υπάρχει στοκ. Αλλά η δικιά μου έχει έρθει. Και στο email που μου έστειλαν χθες μου γράφουν μόνο για τη CPU ότι δεν υπάρχει και δε μπορεί να αποσταλεί όλη η παραγγελία. Αλλά και κάποιων άλλων από το overclockers uk τους έστειλαν μύηνμα ότι έχουν στείλει τις δικιές τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, greg4 είπε Εγώ γιατί δεν τον βρίσκω καν στο Msystems? Γιατι φερνουν ελαχιστους πλεον,και επειδη η διαθεσιμοτητα ειναι αγνωστη,τους κατεβαζουν απο το site μεχρι να ξαναφερουν,οταν εξαντληθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 @Fulgore λογικό αυτό που λες αλλά και ο 5950x δεν σε αφήνει καν να τον βάλεις στο καλάθι αλλά υπάρχει ως καταχώρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δεν μου τον εμφανιζει καθολου στο site τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KouMasGR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τον παρέλαβα χθές! Επιτέλους! Ώρα για σοβαρές δουλειές Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από KouMasGR 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μιας και δεν το σχολίασε κανείς, το κουτί του 5950X είναι πολύ φτωχό (και για μένα ακατάλληλο). Είναι ένα απλό (άδειο) κουτί από λεπτό χαρτόνι. Σε σχέση με τους threadripper, καμία σχέση. 3 λεπτά πριν, KouMasGR είπε Τον παρέλαβα χθές! Επιτέλους! Ώρα για σοβαρές δουλειές Καλοδούλευτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μουτζουρωμένο στον φέραν. Γύρισέ τον πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα