petasis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Xoroxronis είπε Αυτός εδώ έχει, αλλά είναι στην καινούργια dark hero. https://www.overclock.net/threads/ryzen-9-5950x-curve-optimizer-to-5-1-ghz-pbo-and-overclocking.1774434/ Υποτίθεται όμως ότι αυτό το έχει το agesa 1.1.0.0 οπότε θα έπρεπε να το έχουν όλες. Το πάει σιγά η Asus.. Εγώ δεν καταλαβαίνω πιο το νόημα. Στο stock μια χαρά κατανάλωση (96W & 60 βαθμούς). Με το που πειράζεις το pbo, 190W & 81 βαθμούς. Για 500 MHz παραπάνω; Τόσο πολύ μεγαλώνει η απόδοση κάνοντας τον επεξεργαστή τοστιέρα; 1 ώρα πριν, Matrix7 είπε Παίδες,επειδή σήμερα ήρθε ο 5950 αλλά με amd έχω να ασχοληθώ πολλάαααα χρόνια.Το dram optimizer φαντάζομαι δεν κάνει με τους 5000 ε;Επίσης από oc,αν πάω all core χάνω σε gaming,σωστά?Οπότε μένω με pbo ή τελείως στοκ?Έχω άλλες επιλογές; Βλέπω για curve optimizer,εγώ μέχρι σήμερα έβαζα vcore κ multiplier κ τέλος😉 Μεγιές! Από πλαίσιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, johnmt2 είπε Έδωσες έξτρα vcore; Οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, petasis είπε Μεγιές! Από πλαίσιο; Thanks!Ναι,δυστυχώς😐Αλλά περιμενα κ εγώ αρκετά,ξέμεινα από υπομονή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Thanks!Ναι,δυστυχώς😐Αλλά περιμενα κ εγώ αρκετά,ξέμεινα από υπομονή! καλορίζικος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 😍 Spoiler Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από godslayerxp 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, BabisTs είπε καλορίζικος ! Ευχαριστώ φίλος,θα σε ενοχλήσω να ξέρεις,δε σκαμπάζω από AMD😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Thanks!Ναι,δυστυχώς😐Αλλά περιμενα κ εγώ αρκετά,ξέμεινα από υπομονή! Καλά, και εγώ στο περίμενε από πλαίσιο είμαι. Και χωρίς αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, petasis είπε Καλά, και εγώ στο περίμενε από πλαίσιο είμαι. Και χωρίς αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής... Προπαραγγελία είναι,τον είχα καβατζώσει 3 βδομάδες πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lelosxxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) παμε λιγο!! Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από Lelosxxx 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Χάλασε το printscreen button? 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Thresh είπε Χάλασε το printscreen button? 😛 Ήθελε να φαίνεται και το keyboard 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Xoroxronis είπε Αυτός εδώ έχει, αλλά είναι στην καινούργια dark hero. https://www.overclock.net/threads/ryzen-9-5950x-curve-optimizer-to-5-1-ghz-pbo-and-overclocking.1774434/ Υποτίθεται όμως ότι αυτό το έχει το agesa 1.1.0.0 οπότε θα έπρεπε να το έχουν όλες. Το πάει σιγά η Asus.. ε αυτος εχει βαλει ψυξη νιτρογλυκερινη με απλες 3πλες καλοκαιρι θα γινεται κολαση 1 ώρα πριν, Lelosxxx είπε παμε λιγο!! πραγματικα μεγαλη διαφορα ειδικα στο single core απο 2700Χ 100 βαθμους πανω περιπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Matrix7 είπε Ευχαριστώ φίλος,θα σε ενοχλήσω να ξέρεις,δε σκαμπάζω από AMD😁 ξεκίνα το στήσιμο......... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μετά τις ανακοινώσεις της Apple, και τα νούμερα που βλέπω, λέτε να είναι οι τελευταίοι Ryzen σε x86? Ή είναι πολύ νωρίς? Μας βλέπω κάθε 2 χρόνια με νεό CPU έτσι που το πάνε 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 11 minutes ago, Luciddream said: Μετά τις ανακοινώσεις της Apple, και τα νούμερα που βλέπω, λέτε να είναι οι τελευταίοι Ryzen σε x86? Ή είναι πολύ νωρίς? Μας βλέπω κάθε 2 χρόνια με νεό CPU έτσι που το πάνε 😛 Αδιάφορο το Geekbench θα έλεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα