akoinonitos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, billeiros είπε Τρομερό physics.τοσο έπιανα με τον 3900 περιπου Θα καταλάβεις όταν πιάσεις στα χέρια σου τον 5950x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 50 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Θα καταλάβεις όταν πιάσεις στα χέρια σου τον 5950x Τον κουμπωσα.καρτα δεν έχω.κ δε θέλω να ξηλωσω του μικρού γιατί θα με κυνηγάει...😁κάνω υπομονή.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε stock cpu ,μνημες 4000c15 αντε να βρουμε και μια καρτα τωρα πύραυλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Βάλτε κάνα σκορ ρε παίδες cb20 με θερμοκρασία και τάση γιατί μου την έχει δώσει το εργαλείο. Θα λύσω όλη την λούπα στο τέλος.. παίζει κάποιος που κατάφερε multi cb20 στους 70c πχ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 μην αγχώνεσται για τα temps .....αναμενόμενο...ο 5800Χ είναι ίδιας φιλοσοφίας με 3300Χ......8cores στο ίδιο ccd ...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, BabisTs είπε μην αγχώνεσται για τα temps .....αναμενόμενο...ο 5800Χ είναι ίδιας φιλοσοφίας με 3300Χ......8cores στο ίδιο ccd ...... Οκ αλλά ρε συ, με το που βάλουμε κοντομανικα ,το εργαλείο ζήτημα να τρέξει 3 cb 20 σερί χωρίς air condition τεζα στους 22 😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppkstat Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nikpoth είπε Βάλτε κάνα σκορ ρε παίδες cb20 με θερμοκρασία και τάση γιατί μου την έχει δώσει το εργαλείο. Θα λύσω όλη την λούπα στο τέλος.. παίζει κάποιος που κατάφερε multi cb20 στους 70c πχ? Διαβάζω διάφορα για 5800x και custom πχ Αναφορά σε κείμενο Better than mine. I get 90 degrees instantly in cinebench r20. Custom water (Although there are still some bubbles in the loop). Looking at reddit, i'm not the only one hitting very high temps on the chip. Hopefully they can fix it. I was only able to do ~5700 R20 score. Most likely due to the temp Οπότε μπορεί να είσαι καλά 😆 Επίσης αυτό μπορεί να βοηθήσει Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από ppkstat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Διαβάζω κάτι φήμες στο reddit ότι η θερμοκρασία του 5800X έχει σχέση και με το πόσο γρήγορες είναι οι RAM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, elpenor είπε Διαβάζω κάτι φήμες στο reddit ότι η θερμοκρασία του 5800X έχει σχέση και με το πόσο γρήγορες είναι οι RAM. Πιο πολύ είναι θέμα που είναι 8 cores / CCX σε συνδυασμό με τα ανεβασμένα ρολόγια των zen3 πιστεύω. Αλλά από την άλλη δεν θα έπρεπε να είχε και ο 5950x το ίδιο πρόβλημα? Οι 6ρηδές CCX 5xxx πάντως έχουν delta 10 βαθμούς κάτω και οι 3xxx ακόμα πιο κάτω γιατί έχουν πιο χαμηλά ρολόγια στην ίδια λιθογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, nikpoth είπε Βάλτε κάνα σκορ ρε παίδες cb20 με θερμοκρασία και τάση γιατί μου την έχει δώσει το εργαλείο. Θα λύσω όλη την λούπα στο τέλος.. παίζει κάποιος που κατάφερε multi cb20 στους 70c πχ? Εγώ σου είπα 80+ με 1.32v Και στα review τόσο τον είδα. 3 ώρες πριν, ilos είπε Πιο πολύ είναι θέμα που είναι 8 cores / CCX σε συνδυασμό με τα ανεβασμένα ρολόγια των zen3 πιστεύω. Αλλά από την άλλη δεν θα έπρεπε να είχε και ο 5950x το ίδιο πρόβλημα? Οι 6ρηδές CCX 5xxx πάντως έχουν delta 10 βαθμούς κάτω και οι 3xxx ακόμα πιο κάτω γιατί έχουν πιο χαμηλά ρολόγια στην ίδια λιθογραφία. Mόνο ο 5800x έχει τόσο υψηλά temps από ότι βλέπω λόγω του ότι έχει 300 mhz περίπου παραπάνω σε multi σε σχέση με τους άλλους. 4 ώρες πριν, elpenor είπε Διαβάζω κάτι φήμες στο reddit ότι η θερμοκρασία του 5800X έχει σχέση και με το πόσο γρήγορες είναι οι RAM. Μπα Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από akoinonitos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, BabisTs είπε πύραυλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, akoinonitos είπε Aυτα ειναι τεσταρισμενα και σε hci για οποιον θελει να δοκιμασει vdram :1.5v Ωραίος, με γεια! Θα το δοκιμάσω όταν φτιάξει η MSI το BIOS με τα WHEA errors. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Χωρίς pbo , πάλι 4.850 παίζει σε μένα. Χρειάζεται bios η μητρική μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, nikpoth είπε Χωρίς pbo , πάλι 4.850 παίζει σε μένα. Χρειάζεται bios η μητρική μου. 4850 που σε all core? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 All core πάνω από 4,5 δεν έχω δει. Δοκίμασα disable το pbo και είναι σα να μην άλλαξε τίποτα από auto. Ίδια τάση σε όλα ίδια ρολόγια single k multi. Παίζει με τούς 5χχχ το auto να είναι disable?? Πάντως έχει πολύ παιχνίδι το θέμα. Ότι πρέπει για καραντίνα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα