akoinonitos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Madlef86 είπε και τα δύο έχω δοκιμάσει Ανάβει 3 φορές και μετά σβήνει μόνο άμα το πατήσω πατημένο όταν πατήσω και το power ταυτόχρονα Εχεις αλλο Usb stick ? καποια εχουν θεμα με το φλας ,επισης δες και σε τι φορματ πρεπει να ειναι το usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Madlef86 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Έχω δοκιμάσει 3 αλλά μόλις τώρα ξανά φόρμαρα ένα σε σκέτο fat κι όχι fat32, το πάτησα πατημένο και άρχισε λογικά να το κάνει..!! θα ενημερώσω..! ευχαριστω παιδιά. Ελπίζω να μην χρειαστεί κάτι άλλο...! Είδαμε φως!! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, billeiros είπε Δεν έγραψα πουθενά να τρέξεις να αγοράσεις από Ελλάδα με καπέλο. Απο amazon που κοιταζω ειναι χειροτερα γιατι εχει 3ους πωλητες που πουλανε ακριβοτερα και απο Πλαισιο,πχ για τον 5800x https://www.amazon.co.uk/AMD-Ryzen-5800X-Processor-Cache/dp/B0815XFSGK/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=ryzen+9+5900&qid=1604771329&quartzVehicle=93-1829&replacementKeywords=ryzen+5900&sr=8-2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Απο amazon που κοιταζω ειναι χειροτερα γιατι εχει 3ους πωλητες που πουλανε ακριβοτερα και απο Πλαισιο,πχ για τον 5800x https://www.amazon.co.uk/AMD-Ryzen-5800X-Processor-Cache/dp/B0815XFSGK/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=ryzen+9+5900&qid=1604771329&quartzVehicle=93-1829&replacementKeywords=ryzen+5900&sr=8-2 Προφανως και δεν ειναι μονο οι Ελληνες λαμογια 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, Madlef86 είπε Έχω δοκιμάσει 3 αλλά μόλις τώρα ξανά φόρμαρα ένα σε σκέτο fat κι όχι fat32, το πάτησα πατημένο και άρχισε λογικά να το κάνει..!! θα ενημερώσω..! ευχαριστω παιδιά. Ελπίζω να μην χρειαστεί κάτι άλλο...! Είδαμε φως!! Ωραιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmtvman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 5950x rules 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, Spartan117 είπε 1CCX/CCD, τίποτα άλλο. Α και availability. Επηρεάζει όντως στο gaming ή κάπου αλλού; Γιατί δεν έχω προλάβει να δω πολλά βίντεο αυτές τις μέρες.. Thanks και καλοδούλευτος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, mjmtvman είπε 5950x rules Έπεσε στα σωστά χέρια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Επηρεάζει όντως στο gaming ή κάπου αλλού; Γιατί δεν έχω προλάβει να δω πολλά βίντεο αυτές τις μέρες.. Thanks και καλοδούλευτος! Θεωρητικά σε κάποια περίεργα edge cases ναι. Αλλά ήθελα 8core CCD και ο 5950x παρα είναι overkill για την χρήση που κάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, Herald είπε Kαι μένα μου το έκανε στον 8700k παλιά στο multiplayer (οχι warzone).. Δεν ξέρω, το παιχνίδι θα φταίει φαντάζομαι. Για πολλούς και για μένα το πρόβλημά με τα frame drops στο Warzone έστρωσε με πείραγμα στο αρχείο adv_options.ini στο C:\Users\yourname\Documents\Call of Duty Modern Warfare\players. Αλλαγή το VideoMemoryScale σε 0.55 ή κάτι μικρότερο από το 0.85, φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια memory leaks και θέλει περιορισμό στη vram. Εγώ πείραξα και το RendererWorkerCount από το 4 σε 6 επειδή έχω 6c, δεν ξέρω αν βοήθησε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, Spartan117 είπε ^ PBO Για ποιο λόγο το κάνες τόσο crop? To base clock του 5800x είναι 3.8...εσενα γιατί είναι 3.7? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, billeiros είπε Για ποιο λόγο το κάνες τόσο crop? To base clock του 5800x είναι 3.8...εσενα γιατί είναι 3.7? Γτ έχει 4k μόνιτορ και λογικά δεν χωράει η φωτο να την ανεβάσει ολόκληρη 😛 Πέφτει χαμηλότερα από το base σε idle ρε bill Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2020 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Θα θελα να δω ολόκληρο το ινφο.χωρις να θέλω να αμφισβητήσω κανέναν.αυτες τις μυστικοπαθειες δεν τις καταλαβαίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Θα θελα να δω ολόκληρο το ινφο.χωρις να θέλω να αμφισβητήσω κανέναν.αυτες τις μυστικοπαθειες δεν τις καταλαβαίνω. Ε τι άλλο να δεις ρε 😛 Τόσο ανεβαίνει σε single ο 5800x με pbo δεν είναι κάτι περιεργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Και όμως. Βγαίνει χάλια το screen snip σε κάτι uw 1440p. Ταλαιπωρία να την κάνεις να φαίνεται καθαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα