noFEARgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 100% πάνω ο 5600x σε σχέση με τον 10600k ,διαδώστε 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πανωλεθρία... Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από kkatzos 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, kkatzos είπε Πανωλεθρία... Περίμενε, θα σου πουν για 240p/-666p. Άτιμη Lisa, είπα να κρατηθώ φέτος, αλλά, επειδή θα πάθω κατάθλιψη με το lockdown, θέλω έναν 5800x από τον Άγιο Βασίλη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lavazutra Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Είδα σήμερα λίγο από τιμές.....Ελλάδα θα σκάσει ο 5600Χ στα 318;;;;; Ρε την παλεύουν;;;; 70 ευρώ καπέλο από την αρχική της AMD..... Sorry για το γαλλικό αλλά γαμιόσαντο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 μέχρι και αυτός ο προσκυνημένος το παραδέχτηκε, μένουν οι προσκυνημένοι του φορουμ ετούτου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Wtf! 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
true_lucif3r Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε Wtf! Legit?? 😮 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε Wtf! FCLK 1:1 στα 4200 ram? Άκυρο ότι έγραψα τότε, τον πίνουμε και στο gaming Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masterlibrarian Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Να ρωτήσω μιας και ενδιαφέρομαι για έναν 5900x η 5950x αν έχετε βρει πουθενά stock? Μόνο το πλαίσιο έχει με το γνωστό καπέλο ; Amazon.de τίποτα από όσο βλέπω κι εγώ ! Φιλικά, Αλέξανδρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, masterlibrarian είπε Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Να ρωτήσω μιας και ενδιαφέρομαι για έναν 5900x η 5950x αν έχετε βρει πουθενά stock? Μόνο το πλαίσιο έχει με το γνωστό καπέλο ; Amazon.de τίποτα από όσο βλέπω κι εγώ ! Φιλικά, Αλέξανδρος Το πλαίσιο από ότι φαίνεται ξεπούλησε από 5900x και από διαθέσιμος έγινε αναμένεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masterlibrarian Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 ναι φαίνεται να έχει μόνο τον 5950 αλλά είναι πολύ ... ψηλό το καπέλο βρε παιδιά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Wtf! Και καπου εδώ βλέπουμε έναν κωλοφαρδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Και καπου εδώ βλέπουμε έναν κωλοφαρδο Οι πιο πολλοί παντως πιάνουν 2000mhz infinity fabric . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Αν δεν ήθελα gpu θα έπαιρνα αυτές μαζί με τον 5900x αλλά αυτήν την στιγμή με 710gt είμαι 😅 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Πάντως τα game benchmarks έχουν μεγάλες διαφορροποιησεις. Πχ στο TPU δεν τους δείχνει μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα