Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 3 ( Milan / Vermeer ) - Epyc 3 & Ryzen 5000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DIM1000 είπε

Αυτο περιμένω κι εγω! Μεγειά σου κιολας το θηρίο φίλε μου. Να τον χαρείς. Απλά θέλω να δω που θα καταλήξω. Πρακτικά θέλω τα μέγιστα FPS σε παιχνιδι. Αν gaming optimized πχ είναι ο 5800 θα πάρω αυτον. Αν είναι ο 5900 επίσης. Τέλος θέλω να δω τη διαφορά 5900 με 5950 σε gaming για να αποφασίσω αν αξιζει τη διαφορά τιμης. Ο πιο gaming optimized που εννοείται ξεπερναει τον 10900κ θα είναι η επόμενη μου αγορα.

Ο 5950 εντελώς αχρείαστος για gaming. Το ίδιο και ο 5900 θα έλεγα. 5800 με ενιαίο ccx θα είναι κομπλέ. Τώρα λόγω binning ίσως πάει 100 mhz πιο πάνω ο 5950 αλλά κλαιν. 

Πάντως θες bdie kits σφιγμένα αλλιώς τζάμπα κόπος. Τι αναλυση παίζεις? 

• Like 1
  • Απαντ. 10,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Eγώ δεν πρόλαβα... τους πήρανε και τους 16...

Α, δηλαδή αύριο στο πλαίσιο δεν θα γίνουν άμεσα διαθέσιμοι, ε; 🙃

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilif88 είπε

Αν δεις τα scores που ανέβασα ακόμα και ο 5800 μου περνάει τον 10900 οπότε νομίζω πλέον η team red είναι μονόδρομος. Λογικά σήμερα το μεσημέρι βγαίνει και το NDA από τους reviewers οπότε θα τα δεις και επίσημα τα νούμερα που πόσταρα χθες.

Ανέβασε κάνα παιχνίδι να το δούμε στη πράξη. Aots ας πουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Herald είπε

Ο 5950 εντελώς αχρείαστος για gaming. Το ίδιο και ο 5900 θα έλεγα. 5800 με ενιαίο ccx θα είναι κομπλέ. Τώρα λόγω binning ίσως πάει 100 mhz πιο πάνω ο 5950 αλλά κλαιν. 

Πάντως θες bdie kits σφιγμένα αλλιώς τζάμπα κόπος. Τι αναλυση παίζεις? 

Παιζω σε 1080p αλλα λογω ριζικης αλλαγης θα παω σε dell 32 2k. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε το pc ειναι αδειο. Η συνθεση που ψιλοκατεληξα ειναι 5900, aorus master x570, 3080 η 6800xt, οτι βρεθει πρωτο να τελειωνω και ram αυτη της υπογραφης (14αρια οχι 16 η 18). Τα κρατησα αυτα. Και βεβαια τη νεα οθονη. 

Επεξ/σία από DIM1000
Δημοσ.
Μόλις τώρα, noFEARgr είπε

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυριο θα βγουν τα reviews μαζι με το release. 

Είδωμεν. Συνήθως βγαίνει 1-2 μερες πριν το release για να hypeαρουν το κοινό και να boostaroun τις πωλήσεις (βλέπε 3080 και 3070 NDAs). Μην κοιτάς που εμένα μου τον έστειλαν 3 μέρες πριν και είχαμε στο Insomnia τα benchmarks χαχαχαχα

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Παιζω σε 1080p αλλα λογω ριζικης αλλαγης θα παω σε dell 32 2k. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε το pc ειναι αδειο. Η συνθεση που ψιλοκατεληξα ειναι 5900, aorus master x570, 3080 η 6800xt, οτι βρεθει πρωτο να τελειωνω και ram αυτη της υπογραφης (14αρια οχι 16 η 18). Τα κρατησα αυτα. Και βεβαια τη νεα οθονη. 

Ε εκτός αν υπάρχει καμία αρχιτεκτονική διαφορά τύπου cache η τα παιχνίδια να ζητάνε πάνω από 16 threads ελάχιστες διάφορες θα υπάρχουν μεταξύ 5800 5900 και 5950. Τώρα αν θες να το κρατήσεις για καμιά 5ετια πάρε 5900 να έχεις το κεφαλι σου ήσυχο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Herald είπε

Ε εκτός αν υπάρχει καμία αρχιτεκτονική διαφορά τύπου cache η τα παιχνίδια να ζητάνε πάνω από 16 threads ελάχιστες διάφορες θα υπάρχουν μεταξύ 5800 5900 και 5950. Τώρα αν θες να το κρατήσεις για καμιά 5ετια πάρε 5900 να έχεις το κεφαλι σου ήσυχο

Αν φτασει διετια καλά θα είναι, αλλά για ψυχολογική ικανοποίηση θέλω τον 5900 αφου μπορώ να διαθεσω τα χρηματα. Δεν κάνω παράλογη υπερβολή αλλά ουτε και vfm ψαχνω. Προς το high end κινουμαι λίγο πίσω απο το top range. Ενα χομπυ μας εμεινε διαολε.... Πήξαμε στις πανες και τις κουδουνιστρες... χαχαχα

Επεξ/σία από DIM1000
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Eγώ δεν πρόλαβα... τους πήρανε και τους 16...

Πήρες τηλ;Ρωτάω επειδή ήμουν ο δεύτερος από τους 16,κ ακόμα περιμένω ειδοποίηση.Για 5950 μιλάω

Edit.Πήρα τηλ κ επιμένουν ότι δεν έχει φύγει κανένας 5000 από αυτούς.Anyway ο δικός μου ήρθε,θα τον στείλουν αύριο λένε

Επεξ/σία από Matrix7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυριο θα βγουν τα reviews μαζι με το release. 

Ε δεν γίνεται αλλιώς. Αφού θα έχει κυκλοφορήσει το προϊόν δεν θα υπάρχει NDA προφανώς. Πάντως μακακία, θα έπρεπε να τα είχαν βγάλει ήδη τα release να έχεις μία ιδέα πριν αγοράσεις..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Πήρες τηλ;Ρωτάω επειδή ήμουν ο δεύτερος από τους 16,κ ακόμα περιμένω ειδοποίηση.Για 5950 μιλάω

Edit.Πήρα τηλ κ επιμένουν ότι δεν έχει φύγει κανένας 5000 από αυτούς.Anyway ο δικός μου ήρθε,θα τον στείλουν αύριο λένε

Πριν τις 5 δεν γίνεται να φύγει επεξεργαστής από κατάστημα, μόνο στη ζούλα η από λάθος. Επίσης δεν έχει μόνο 16 κομμάτια έχει αρκετά παραπανω

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ομάδα! Το πρωί έλαβα απο πλαίσιο έναν 5800x τον κούμπωσα πάνω σε μία x570 f asus rog στην οποία είχα τον 3700x πάνω. Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ όλα δουλεύουν ρολόι το έχω μία kraken z63 πάνω και τώρα δε μου δείχνει την θερμοκρασία του επεξεργαστή. Ενώ αυτός δουλεύει ρολόι σε άλλα monitoring software. Έχω βάλει και τα κατάλληλα bios και όλα.

Επεξ/σία από SiderisMav
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Πριν τις 5 δεν γίνεται να φύγει επεξεργαστής από κατάστημα, μόνο στη ζούλα η από λάθος. Επίσης δεν έχει μόνο 16 κομμάτια έχει αρκετά παραπανω

Ποια ζούλα; Μαμήθηκε να στέλνει το πλαίσιο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...