akoinonitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, Fulgore είπε εχουμε κανενα link με αυτη την τιμη των 449? Έξω υπάρχουν, έχω πετύχει αρκετά κατάστημα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Καλά είναι δυνατόν να παραλάβει κάποιος CPU 2 μέρες πριν το launch; Δε θα έπρεπε να είχε πλυμμηρίσει ο κόσμος με νούμερα; Χάνω εγώ κάτι στην όλη ιστορία μήπως; 😛 2
dem Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Καλά είναι δυνατόν να παραλάβει κάποιος CPU 2 μέρες πριν το launch; Δε θα έπρεπε να είχε πλυμμηρίσει ο κόσμος με νούμερα; Χάνω εγώ κάτι στην όλη ιστορία μήπως; 😛 Μπορεί να υπάρχουν CPU και να μην υπάρχουν bios ; Αλλά και πάλι δεν στέκει γιατί η ίδια η AMD έλεγε το εύκολο compatibility για το hw ήταν και ένας λόγος που δεν ήθελαν να βαλουν zen3 στα 4χχ
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Έξω υπάρχουν, έχω πετύχει αρκετά κατάστημα Η ερωτηση μου παραμενει ομως. Εχουμε link για να αγορασουμε οι υπολοιποι σε αυτη την τιμη? Εγω δεν βλεπω τιποτα ουτε απο Ελλαδα,ουτε απο amazon,ουτε απο Caseking.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, dem said: Μπορεί να υπάρχουν CPU και να μην υπάρχουν bios ; Αλλά και πάλι δεν στέκει γιατί η ίδια η AMD έλεγε το εύκολο compatibility για το hw ήταν και ένας λόγος που δεν ήθελαν να βαλουν zen3 στα 4χχ Η ASUS πχ σε ένα τυχαίο που κοίταξα X570 έχει βγάλει ήδη BIOS και τους εμφανίζει supported. Δε μπορεί, κάτι χάνω από την ιστορία 😛 Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2020 από GeorgeMan
akoinonitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Καλά είναι δυνατόν να παραλάβει κάποιος CPU 2 μέρες πριν το launch; Δε θα έπρεπε να είχε πλυμμηρίσει ο κόσμος με νούμερα; Χάνω εγώ κάτι στην όλη ιστορία μήπως; 😛 Κάποια κατάστημα έδωσαν εφόσον τους είχαν παραλάβει ,ο φίλος πιο πάνω δεν ξέρω γτ του τον έδωσαν αν τώρα, κανονικά θα έπρεπε να τον πάρει στις 5 του μηνα. 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Η ερωτηση μου παραμενει ομως. Εχουμε link για να αγορασουμε οι υπολοιποι σε αυτη την τιμη? Εγω δεν βλεπω τιποτα ουτε απο Ελλαδα,ουτε απο amazon,ουτε απο Caseking. Από τις 5 και μετά, δεν ξέρω πόσο νόμιμο είναι αυτό που έκανε το πλαίσιο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 1 minute ago, akoinonitos said: Κάποια κατάστημα έδωσαν εφόσον τους είχαν παραλάβει ,ο φίλος πιο πάνω δεν ξέρω γτ του τον έδωσαν αν τώρα, κανονικά θα έπρεπε να τον πάρει στις 5 του μηνα. Πρέπει να τον ταράξουμε στις ερωτήσεις να μας βάλει νούμερα όμως 1
nikpoth Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ilif88 είπε Εγώ μόλις παρέλαβα από ΠΛΑΙΣΙΟ! Με γειες! Αρρώστησα λίγο και προσπαθώ να κρατηθώ..
apostolosapok Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε Η ερωτηση μου παραμενει ομως. Εχουμε link για να αγορασουμε οι υπολοιποι σε αυτη την τιμη? Εγω δεν βλεπω τιποτα ουτε απο Ελλαδα,ουτε απο amazon,ουτε απο Caseking. https://www.proshop.dk/CPU/AMD-Ryzen-7-5800X-CPU-8-kerner-38-GHz-AMD-AM4-AMD-Boxed-WOF-uden-koeler/2884171 386 χωρίς ΦΠΑ
Πέτρος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Η ASUS πχ σε ένα τυχαίο που κοίταξα X570 έχει βγάλει ήδη BIOS και τους εμφανίζει supported. Δε μπορεί, κάτι χάνω από την ιστορία 😛 H Asrock επίσης, πρέπει και η MSI κλπ.
johnmt2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, ilif88 είπε Εγώ μόλις παρέλαβα από ΠΛΑΙΣΙΟ! Περιμένουμε benchmarks! 1
ilif88 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, dem είπε Μπορεί να υπάρχουν CPU και να μην υπάρχουν bios ; Αλλά και πάλι δεν στέκει γιατί η ίδια η AMD έλεγε το εύκολο compatibility για το hw ήταν και ένας λόγος που δεν ήθελαν να βαλουν zen3 στα 4χχ Σε x570-e strix που τον κούμπωσα έπαιξε νερό χωρίς καν BIOS Update... 1 λεπτό πριν, johnmt2 είπε Περιμένουμε benchmarks! Θα σας βάλω ακόμα σετάρω τα πάντα. Cinebench θέλετε ή κάτι άλλο? 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 1 hour ago, Πέτρος said: H Asrock επίσης, πρέπει και η MSI κλπ. Κι η Giga, 3 για την ακρίβεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα