Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 3 ( Milan / Vermeer ) - Epyc 3 & Ryzen 5000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Καλά είναι δυνατόν να παραλάβει κάποιος CPU 2 μέρες πριν το launch; Δε θα έπρεπε να είχε πλυμμηρίσει ο κόσμος με νούμερα; Χάνω εγώ κάτι στην όλη ιστορία μήπως; 😛 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Καλά είναι δυνατόν να παραλάβει κάποιος CPU 2 μέρες πριν το launch; Δε θα έπρεπε να είχε πλυμμηρίσει ο κόσμος με νούμερα; Χάνω εγώ κάτι στην όλη ιστορία μήπως; 😛 

Μπορεί να υπάρχουν  CPU και να μην υπάρχουν bios ; Αλλά και πάλι δεν στέκει γιατί η ίδια η AMD έλεγε το εύκολο compatibility για το hw ήταν και ένας λόγος που δεν ήθελαν να βαλουν zen3 στα 4χχ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Έξω υπάρχουν, έχω πετύχει αρκετά κατάστημα 

Η ερωτηση μου παραμενει ομως. Εχουμε link για να αγορασουμε οι υπολοιποι σε αυτη την τιμη?

Εγω δεν βλεπω τιποτα ουτε απο Ελλαδα,ουτε απο amazon,ουτε απο Caseking.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, dem said:

Μπορεί να υπάρχουν  CPU και να μην υπάρχουν bios ; Αλλά και πάλι δεν στέκει γιατί η ίδια η AMD έλεγε το εύκολο compatibility για το hw ήταν και ένας λόγος που δεν ήθελαν να βαλουν zen3 στα 4χχ

Η ASUS πχ σε ένα τυχαίο που κοίταξα X570 έχει βγάλει ήδη BIOS και τους εμφανίζει supported. Δε μπορεί, κάτι χάνω από την ιστορία 😛 

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Κάποια κατάστημα έδωσαν εφόσον τους είχαν παραλάβει ,ο φίλος πιο πάνω δεν ξέρω γτ του τον έδωσαν αν τώρα, κανονικά θα έπρεπε να τον πάρει στις 5 του μηνα.

4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Η ερωτηση μου παραμενει ομως. Εχουμε link για να αγορασουμε οι υπολοιποι σε αυτη την τιμη?

Από τις 5 και μετά, δεν ξέρω πόσο νόμιμο είναι αυτό που έκανε το πλαίσιο.

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, akoinonitos said:

Κάποια κατάστημα έδωσαν εφόσον τους είχαν παραλάβει ,ο φίλος πιο πάνω δεν ξέρω γτ του τον έδωσαν αν τώρα, κανονικά θα έπρεπε να τον πάρει στις 5 του μηνα.

Πρέπει να τον ταράξουμε στις ερωτήσεις να μας βάλει νούμερα όμως :D 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

https://www.proshop.dk/CPU/AMD-Ryzen-7-5800X-CPU-8-kerner-38-GHz-AMD-AM4-AMD-Boxed-WOF-uden-koeler/2884171

386 χωρίς ΦΠΑ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Η ASUS πχ σε ένα τυχαίο που κοίταξα X570 έχει βγάλει ήδη BIOS και τους εμφανίζει supported. Δε μπορεί, κάτι χάνω από την ιστορία 😛 

H Asrock επίσης, πρέπει και η MSI κλπ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dem είπε

Σε x570-e strix που τον κούμπωσα έπαιξε νερό χωρίς καν BIOS Update...

1 λεπτό πριν, johnmt2 είπε

Περιμένουμε benchmarks!

Θα σας βάλω ακόμα σετάρω τα πάντα. Cinebench θέλετε ή κάτι άλλο?

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Πέτρος said:

H Asrock επίσης, πρέπει και η MSI κλπ.

Κι η Giga, 3 για την ακρίβεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...