petasis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Madlef86 είπε Κλείσαμε δύο μήνες κοντά αναμονής . . . Καλό μήνα σε όλη την παρέα! Α, εγώ παρήγγειλα και μνήμες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilif88 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Thresh είπε .co.uk? Δεν στέλνει Ελλάδα εδώ και μερικά χρόνια. +1 5 ώρες πριν, johnmt2 είπε Στο Σκρουτζ πότε θα αρχίσουμε να βλέπουμε τους καινούριους ryzen;; Στο overclockers τον 5800χ τον έχουν 475€ 429 pounds Ο λόγος που θα αργήσουμε να δούμε Ryzen 5000 είναι επειδή για να πετύχουν χαμηλή τιμή πρέπει να βρουν και να παραγγείλουν τα skroutzομάγαζα μεγάλες ποσότητες (δεν μπορούν να παραγγείλουν 3-4 κομμάτια και να τα πάρουν σε χαμηλότερη τιμή). Το παραπάνω μου το επιβεβαίωσε πωλητής από μεγάλο μαγαζί σκρουτζ στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο το πρωί που βρέθηκα εκεί να πάρω ένα X570 Mobo. Oπότε τον πήρα από το Πλαίσιο αφού με διαβεβαίωσαν ότι θα παραλάβω την Τρίτη 3/11 (την ημέρα που φεύγει το NDA). Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2020 από ilif88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 πολλαααα σχεδον 3950χ περνω με 600 ευρω λολ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, ilif88 είπε Ο λόγος που θα αργήσουμε να δούμε Ryzen 5000 είναι επειδή για να πετύχουν χαμηλή τιμή πρέπει να βρουν και να παραγγείλουν τα skroutzομάγαζα μεγάλες ποσότητες (δεν μπορούν να παραγγείλουν 3-4 κομμάτια και να τα πάρουν σε χαμηλότερη τιμή). Το παραπάνω μου το επιβεβαίωσε πωλητής από μεγάλο μαγαζί σκρουτζ στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο το πρωί που βρέθηκα εκεί να πάρω ένα X570 Mobo. Χαζομαρες σου ειπαν. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Madlef86 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, petasis είπε Α, εγώ παρήγγειλα και μνήμες... Μνήμες και μητρική έχω πάρει κι εγώ γιατί φοβόμουν μην ανέβουν οι τιμές . . . . !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Για gaming στα 1440p θα αξίζει η αλλαγή από 3600? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Madlef86 είπε Μνήμες και μητρική έχω πάρει κι εγώ γιατί φοβόμουν μην ανέβουν οι τιμές . . . . !!! Για μητρική ακόμα στο ψάξιμο είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Fulgore said: Χαζομαρες σου ειπαν. Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, αφού συνήθως τα σκρουτζομαγαζα δεν στοκαρουν καθόλου σχεδόν, γι'αυτό και όλα τα καρτούν παραγγελίας έρχονται σε 10-15 μέρες, απ έξω... 37 minutes ago, AntonisKo said: Για gaming στα 1440p θα αξίζει η αλλαγή από 3600? Κάτσε να βγουν να δούμε κανένα review... Κι εγώ 3600 έχω και περιμένω. Λογική θα αναβαθμίσω σε κάνα χρόνο. Δεν είναι και κάνας Celeron ο 3600 μην τρελαθούμε. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2020 από GeorgeMan 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dem Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ θα περιμένω τι θα γίνει με το Sam και τις b450 , μήπως το ενεργοποιήσουν και εκεί και πόση διαφορά θα έχει με τις 550 αν δεν το βάλουν στις 450 600e για 8c από 3700x δεν παίζει κανένα σενάριο ... Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2020 από dem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Δεν είναι και κάνας Celeron ο 3600 μην τρελαθούμε. Ισχύει. Θα αλλάξω μόνο την gpu τώρα, αν δεν την πατήσει η Amd με την διανομή τους, και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 1 hour ago, dem said: Εγώ θα περιμένω τι θα γίνει με το Sam και τις b450 , μήπως το ενεργοποιήσουν και εκεί και πόση διαφορά θα έχει με τις 550 αν δεν το βάλουν στις 450 600e για 8c από 3700x δεν παίζει κανένα σενάριο ... Αν δεν το βάλουν δεν το έβαλαν. Το πολύ πολύ να γίνει skip η 6800ΧΤ 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Αν ακομα και το πουλημενο σου site σε βγαζει πισω καταλαβαινεις οτι εχεις προρβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Αν ακομα και το πουλημενο σου site σε βγαζει πισω καταλαβαινεις οτι εχεις προρβλημα Δεν προλάβανε ακόμα να φτιάξουν τον αλγόριθμο Εγώ πάντως πιστευώ στα παιχνίδια στα ίδια θα είναι, ή λίγο πίσω τα AMD. Και εννοώ τερματισμένα σε OC και τα 2. Σε stock όπως φαίνεται ο 5600x θα κλείνει σπίτια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, ilif88 είπε Oπότε τον πήρα από το Πλαίσιο αφού με διαβεβαίωσαν ότι θα παραλάβω την Τρίτη 3/11 (την ημέρα που φεύγει το NDA). Αυτοί πάλι δεν δίνουν το παιχνίδι δώρο;Έχω πάρει κ εγώ για έναν 5950,κ μένα Μ είπαν για 5/11 θα τον έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δωρο αδωρο το παιχνιδι,αν ειναι να εχει ο επεξεργαστης τοσο μεγαλο καπελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα