elpenor Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, parsifal είπε Αν ναι --> EPYC, για να έχεις συν τοις άλλοις και ECC RAM καθώς πρέπει. Το ASUS Pro WS x570 προβάλει σαν χαρακτηριστικό την υποστήριξη ECC RAM. Όλοι οι Zen2 υποτίθεται ότι την υποστηρίζουν. Η MSI είναι νομίζω η μόνη που δεν έχει σχετική επιλογή στο bios, η Asrock έχει απαντήσει σε ερώτηση θετικά. Spoiler Επίσης η Hetzner νοικιάζει dedicated Zen2 με ECC.
kostas_anes Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, elpenor είπε Το ASUS Pro WS x570 προβάλει σαν χαρακτηριστικό την υποστήριξη ECC RAM. Όλοι οι Zen2 υποτίθεται ότι την υποστηρίζουν. Η MSI είναι νομίζω η μόνη που δεν έχει σχετική επιλογή στο bios, η Asrock έχει απαντήσει σε ερώτηση θετικά. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Επίσης η Hetzner νοικιάζει dedicated Zen2 με ECC. Η B550 μου εχει support για ΕCC στο BIOS. 1
petasis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Και σε τι σας χρησιμεύει το ECC (ΑΝ λειτουργεί, στους Threadripper δεν είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί, ότι γίνεται δηλαδή error correction). Είναι τόσο συχνά τα λάθη σε εσάς; (Σε εμένα δεν είναι).
ilos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, petasis είπε Και σε τι σας χρησιμεύει το ECC (ΑΝ λειτουργεί, στους Threadripper δεν είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί, ότι γίνεται δηλαδή error correction). Είναι τόσο συχνά τα λάθη σε εσάς; (Σε εμένα δεν είναι). Για ένα σωρό scientific workloads είναι απαραίτητο γιατί μπορεί να επεξεργάζονται JIT δεδομένα και με ένα bit flip να πάει στράφι η όλη δουλειά. Το πρόβλημα είναι ότι εκτός ότι τα kits είναι ακριβά, είναι και "σαπάκια"¨για τους πανεπιστήμονες gamers. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2020 από ilos 4 1
Sakiz105 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, ilos είπε Για ένα σωρό scientific workloads είναι απαραίτητο γιατί μπορεί να επεξεργάζονται JIT δεδομένα και με ένα bit flip να πάει στράφι η όλη δουλειά. Το πρόβλημα είναι ότι εκτός ότι τα kits είναι ακριβά, είναι και "σαπάκια"¨για τους πανεπιστήμονες gamers. μου θύμησες έναν που έβαλε memtest να τρέχει για 7 μέρες και του φάνηκε περίεργο που βρήκε 2 error σε jedec και έκανε τις μνήμες rma
akoinonitos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε μου θύμησες έναν που έβαλε memtest να τρέχει για 7 μέρες και του φάνηκε περίεργο που βρήκε 2 error σε jedec και έκανε τις μνήμες rma σε Jedec δεν θα επρεπε και τρια χρονια να το ετρεχε να βγαλουν σφαλμα,δεν εχει καμια σχεση αυτο το σφαλμα με το ecc Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2020 από akoinonitos 7
stavroulis1985 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Εχει βγαλει η asus bios update για ryzen zen 3 σε x-470mobos?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Νομίζω ότι όλοι για 400 Series chipsets, από Γενάρη.
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 AMD Smart Access Memory8 – An exclusive feature of systems with AMD Ryzen™ 5000 Series processors, AMD B550 and X570 motherboards and Radeon™ RX 6000 Series graphics cards. It gives AMD Ryzen™ processors greater access to the high-speed GDDR6 graphics memory, accelerating CPU processing and providing up to a 13-percent performance increase on a AMD Radeon™ RX 6800 XT graphics card in Forza Horizon™ 4 at 4K with Rage mode overclock on. 1 1 1
stavroulis1985 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Thresh είπε Νομίζω ότι όλοι για 400 Series chipsets, από Γενάρη. Πάντως εγώ στο site της asus δεν βλεπω να λεει στα τελευταία bios οτι ειναι για ryzen zen 3 λογικα ακομα δεν εχει βγει
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 17 λεπτά πριν, stavroulis1985 είπε Εχει βγαλει η asus bios update για ryzen zen 3 σε x-470mobos? Those already on the AMD Ryzen platform, packing systems with 400 Series chipsets will have to wait until January 2021 and onwards for AMD board partners to release the first beta support files. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 15 minutes ago, stavroulis1985 said: Πάντως εγώ στο site της asus δεν βλεπω να λεει στα τελευταία bios οτι ειναι για ryzen zen 3 λογικα ακομα δεν εχει βγει Ιανουάριο του 2021 εννοούσα. 1
akoinonitos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε AMD Smart Access Memory8 – An exclusive feature of systems with AMD Ryzen™ 5000 Series processors, AMD B550 and X570 motherboards and Radeon™ RX 6000 Series graphics cards. It gives AMD Ryzen™ processors greater access to the high-speed GDDR6 graphics memory, accelerating CPU processing and providing up to a 13-percent performance increase on a AMD Radeon™ RX 6800 XT graphics card in Forza Horizon™ 4 at 4K with Rage mode overclock on. Εντελώς ανούσιο είναι στην ουσία αυτό το feature θεωρώ, πολύ μάρκετινγκ για να πουλήσουν όλη τους την πλατφορμα Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2020 από akoinonitos 4
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Εντελώς ανούσιο είναι στην ουσία αυτό το feature Απο την στιγμη που αυτο μεταφραζεται σε επιπλεον αποδοση,δεν θα το ελεγα εντελως ανουσιο. Ισα ισα που δινει επιπλεον κινητρο στους αγοραστες των zen3 για συνδιασμο αγορας με αντιστοιχη Amd καρτα.
akoinonitos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Απο την στιγμη που αυτο μεταφραζεται σε επιπλεον αποδοση,δεν θα το ελεγα εντελως ανουσιο. Ισα ισα που δινει επιπλεον κινητρο στους αγοραστες των zen3 για συνδιασμο αγορας με αντιστοιχη Amd καρτα. Ε καλά τα ποσοστά ήταν ικανοποιητικά σε ένα δύο παιχνίδια αν δεν κάνω λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα