Cacciatore Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Λοιπόν η ψύκτρα έχει το θέμα, έγινε δοκιμή με μια άλλη που κατάφερε και μου δάνεισε κάποιος φίλος, και εδώ και μια ώρα stressing, η μέγιστη θερμοκρασία που έχω δει είναι 70 σε 100% utilization. Η ψύκτρα από κάτω όντως δεν είναι ευθεία, φαίνεται ότι έχει μια καμπύλη αν βάλεις κάτι πάνω της ακριβώς επιπεδο. Άντε τώρα για άλλη ψύκτρα, και επιστροφή αυτήν για doa, και ελπίζω η επόμενη να είναι οκ, αν και με βλέπω να αγοράζω μια full στο τελος, και να μενει ακέφαλο χωρίς ανεμιστήρες/καπάκι το sffpc Ευχαριστώ πολύ μάγκες για τις επισημάνσεις σας, ελπίζω να τελειώσει αυτή η ιστορία να ευχαριστηθώ το σύστημα να κάνουμε και καμιά δουλεία 2
sakis han Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Cacciatore είπε Άντε τώρα για άλλη ψύκτρα, και επιστροφή αυτήν για doa, και ελπίζω η επόμενη να είναι οκ, αν και με βλέπω να αγοράζω μια full στο τελος, και να μενει ακέφαλο χωρίς ανεμιστήρες/καπάκι το sffpc Για αυτο το λογο σου ειπα να παρεις πρωτα ενα μεγαλυτερο κουτι....για να χωραει μεγαλυτερη ψυκτρα.😉 1 1
panatha1369 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου μια ερωτηση..Δεν υπαρχει μητρικη για am4 που να εχει 2.5 lan port??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 9 minutes ago, panatha1369 said: μια ερωτηση..Δεν υπαρχει μητρικη για am4 που να εχει 2.5 lan port?? Φτηνη υποθετω οχι, ακριβες σιγουρα. Εδω ομως ειναι topic Zen 4, αρα ΑΜ5. 😛
panatha1369 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 25 λεπτά πριν, Thresh είπε Φτηνη υποθετω οχι, ακριβες σιγουρα. Εδω ομως ειναι topic Zen 4, αρα ΑΜ5. 😛 μπορεις να το μεταφερεις στο αντιστοιχο ΑΜ4?
kkatzos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, panatha1369 είπε μια ερωτηση..Δεν υπαρχει μητρικη για am4 που να εχει 2.5 lan port?? Τι εννοείς; Όλες οι καλές B550 έχουν 2,5Gbps LAN 1
Devastor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 1 hour ago, panatha1369 said: μια ερωτηση..Δεν υπαρχει μητρικη για am4 που να εχει 2.5 lan port?? MSI MAG B550 Tomahawk Motherboard ATX με AMD AM4 Socket | Skroutz.gr Ένα απο τα πολλά παραδείγματα (απλά αγαπάμε MSI)
kezm Δημοσ. Τρίτη στις 01:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:48 μμ Καλησπέρα, Διαθέτω mobo ASRock B550M-ITX/ac (θέλω να στήσω Mini itx project) και σκέφτομαι για αγορά cpu. Είμαι ανάμεσα σε: 1. 5700x3d 2. 5900x 3. 5950x Οι επιλογές 2 και 3, είναι απαγορευτικές για το συγκεκριμένο mobo; * Διαθέτω Noctua NH-U12A + ram 64GB@3600.
kostas_anes Δημοσ. Τρίτη στις 01:54 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:54 μμ 5 λεπτά πριν, kezm είπε Καλησπέρα, Διαθέτω mobo ASRock B550M-ITX/ac (θέλω να στήσω Mini itx project) και σκέφτομαι για αγορά cpu. Είμαι ανάμεσα σε: 1. 5700x3d 2. 5900x 3. 5950x Οι επιλογές 2 και 3, είναι απαγορευτικές για το συγκεκριμένο mobo; * Διαθέτω Noctua NH-U12A + ram 64GB@3600. Τι ακριβως θες να κανεις με το PC;
kostas_anes Δημοσ. Τρίτη στις 02:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:31 μμ Εισαι κομπλε και με τον 5950Χ, απλως δεν θα εκανα overclock πχ. Γενικα single core τρεχεις περισσοτερο, εκτος και αν τρεχεις πολλα VM, οπου θα σου φανουν χρησιμοι οι πυρηνες. 2
chrisde Δημοσ. Τρίτη στις 08:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:05 μμ Σε gaming ο 3d είναι αρκετά καλύτερος. Στα υπόλοιπα οι άλλοι δύο. Ζυγίζεις τις προτεραιότητες σου και αποφασίζεις αναλόγως. 2
John_on_PC Δημοσ. χθες στις 01:05 πμ Δημοσ. χθες στις 01:05 πμ (επεξεργασμένο) Πρόσεξα κάτι πολύ περίεργο. Όταν έχω ανοιχτό το ryzen master και κουνάω το ποντίκι στο interface του, δημιουργεί audio crackling στα ηχεία μου, αλλά όχι στα ακουστικά μου. Μόνο σε αυτή την περίπτωση συμβαίνει, ούτε σε stress test, παιχνίδια, CPU video rendering, τίποτα άλλο. Αυτό με 5800x3d σε b450 tomahawk max ii με 2x16gb 3200 cl16 ram. Επεξ/σία χθες στις 01:06 πμ από John_on_PC
Arkin Δημοσ. χθες στις 01:10 πμ Δημοσ. χθες στις 01:10 πμ 3 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Πρόσεξα κάτι πολύ περίεργο. Όταν έχω ανοιχτό το ryzen master και κουνάω το ποντίκι στο interface του, δημιουργεί audio crackling στα ηχεία μου, αλλά όχι στα ακουστικά μου. Μόνο σε αυτή την περίπτωση συμβαίνει, ούτε σε stress test, παιχνίδια, CPU video rendering, τίποτα άλλο. Αυτό με 5800x3d σε b450 tomahawk max ii με 2x16gb 3200 cl16 ram. Ισως ο driver για τον ηχο βαραει lag στο latencymon λογο ryzen master και το δημιουργει αυτο. Τα ακουστικα ειναι με καλωδιο η με BT? Αν ειναι με ΒΤ λογικο να μην στο κανει εκει μιας και ειναι διαφορετικοι drivers το bluetooth απο τα ηχεια που εχεις συνδεση πανω στην realtek της μητρικης.
John_on_PC Δημοσ. χθες στις 01:35 πμ Δημοσ. χθες στις 01:35 πμ (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, Arkin said: Ισως ο driver για τον ηχο βαραει lag στο latencymon λογο ryzen master και το δημιουργει αυτο. Τα ακουστικα ειναι με καλωδιο η με BT? Αν ειναι με ΒΤ λογικο να μην στο κανει εκει μιας και ειναι διαφορετικοι drivers το bluetooth απο τα ηχεια που εχεις συνδεση πανω στην realtek της μητρικης. Τώρα το έκανα restart και σταμάτησε. Το έκανε μόνο όσο έπαιζε ταυτόχρονα κάτι από τα ηχεία. Τα ακουστικά είναι Cloud 2 με καλώδιο USB. Τα ηχεία είναι κάτι παλιά 15 ετίας που συνδέονται κατευθείαν στη μητρική και έχουν από μόνα τους interference αν δεν κάνουν καλή επαφή. Πάντως είδα στο ryzen master πως όταν κουνάω το ποντίκι στο διάγραμμα, ανεβαίνει το frequency ενός πυρήνα στα 4.36 ghz ενώ αλλιώς είναι idle κάτω από 1ghz. Επεξ/σία χθες στις 01:36 πμ από John_on_PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα