Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τον αλοιφαδορο, το σωστό ανταλλακτικό είναι αυτό που είναι σαν μαλακό σφουγγάρι ή αυτό που είναι σαν βαμβακερό?  Μάλλον το βαμβακερό είναι για το κερί?

Επεξ/σία από NIGHTMARE1980
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, jmmys είπε

Εγώ έχω την παρακάτω,εδώ και 15 χρόνια σχεδόν και ακόμα είναι άψογη,προχθές πάλι την χρησιμοποίησα,δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα,αν όχι τότε την πρόσφατη της 3Μ

IMG-7095bec54ae62c9f4de85cff3c121aed-V.jpg

IMG-f96757cf065e3f52a3d07da15fd42f03-V.jpg

IMG-6242e61c53bd173bae17dae014a9608e-V.jpg

H αντιστοιχια της σημερα πρεπει να ειναι η "9376 - Perfect-It Machine Polish" ή "50383 - Perfect-It III Ultrafina Se" μιας και ο κωδικος πλεων δεν υπαρχει.. τη 2η τη χρησιμοποιω και ειναι πολυ καλη

3 ώρες πριν, NIGHTMARE1980 είπε

Με τον αλοιφαδορο, το σωστό ανταλλακτικό είναι αυτό που είναι σαν μαλακό σφουγγάρι ή αυτό που είναι σαν βαμβακερό?  Μάλλον το βαμβακερό είναι για το κερί?

Σφουγγαρι θελεις.. αναλογα την αλοιφη κανονικα, βαζεις και το αναλογο σφουγγαρι χοντρη-σκληρο, μεσαια-μεσαιας σκληροτητας, ψιλη - μαλακο. Μπορεις να παιξεις με τις ιδιοτητες των αλοιφων με αλλο σφουγγαρι.. π.χ. αν δεν εχεις χοντρη αλοιφη, τη βαζεις στο πιο σκληρο σφουγγαρι και "κοβει" λιγο περισσοτερο αλλα ισως αφησει ολογραμματα. Το βαμβακερο-γουνα ειναι για να κοβεις με τη χοντρη, δεν κανεις το τελικο φινιρισμα. Κερι με μαλακο σφουγγαρι 

Επεξ/σία από nick#18
Δημοσ.

Οκ. Το έφτιαξα με Με μια της 3Μ κ έναν οικονομικό αλοιφαδορο που έχω.  Τώρα θα βρω κ κανένα καλό κερί για γυάλισμα κ είμαι έτοιμος.  Άσχετο με το θέμα έκανα κ τα φανάρια με μια οδοντόκρεμα λευκαντικη κ τον αλοιφαδορο κ έκανε πολύ καλή δουλειά.  Τελικά πλάκα πλάκα ένας απλός αλοιφαδορος που μπαίνει στον αναπτήρα χρειάζεται.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας αυτά είναι τα φανάρια μου i10 του 2010. και μου έδωσε μια φίλη αυτό το προϊόν πιστεύεται αξίζει να το κάνω η τσάμπα θα το χαραμίσω . Η αλήθεια  είναι κάπως πεσμένη η ένταση στα φώτα μου 

lenst.jpg

φαν1.jpg

φαν2.jpg

Στις 18/4/2020 στις 1:39 ΜΜ, tutuyo είπε

άλλη φορά να ξέρεις για κουτσουλιές, ρετσίνι η πισσες βάζεις WD-40, τα μαλακώνει και φεύγουν πανευκολα

έχει στα Lidl αυτές τις μέρες ένα σετακι με αλοιφουλες και γυαλοχαρτακι ψιλό της ultimate speed, σε εμένα έκαναν δουλειά

το WD-40 το απλό κάνει για μεντεσέδες πόρτας οχήματος και κλειδαριά ?διάβασα κάπου ότι θέλει αυτό που περιεχέι και αντισκοριακο  και εγώ έχω το μπλε το απλό . 

Επεξ/σία από RIO1ANTIRIO
Δημοσ.
3 ώρες πριν, RIO1ANTIRIO είπε

Γεια σας αυτά είναι τα φανάρια μου i10 του 2010. και μου έδωσε μια φίλη αυτό το προϊόν πιστεύεται αξίζει να το κάνω η τσάμπα θα το χαραμίσω . Η αλήθεια  είναι κάπως πεσμένη η ένταση στα φώτα μου 

lenst.jpg

φαν1.jpg

φαν2.jpg

το WD-40 το απλό κάνει για μεντεσέδες πόρτας οχήματος και κλειδαριά ?διάβασα κάπου ότι θέλει αυτό που περιεχέι και αντισκοριακο  και εγώ έχω το μπλε το απλό . 

Θα κανει δουλεια, και με την 3m να τα περναγες που περασες το αμαξι παλ ιθα εκανες δουλεια. Το κιτ τι αλλο εχει μεσα εκτος απο αλοιφες? Αν παλι μετα δεν εισαι ικανοποιημενος απο το φως στο δρομο το βραδυ δοκιμασε να αλλαξεις τις λαμπες με Philips X-treme vision +130% πολυ πιο δυνατες απο μια απλη λαμπα αλογονου.. Αν θελεις πιο λευκο χρωμα σε φως, Philips White Vision +60% 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, nick#18 είπε

Θα κανει δουλεια, και με την 3m να τα περναγες που περασες το αμαξι παλ ιθα εκανες δουλεια. Το κιτ τι αλλο εχει μεσα εκτος απο αλοιφες? Αν παλι μετα δεν εισαι ικανοποιημενος απο το φως στο δρομο το βραδυ δοκιμασε να αλλαξεις τις λαμπες με Philips X-treme vision +130% πολυ πιο δυνατες απο μια απλη λαμπα αλογονου.. Αν θελεις πιο λευκο χρωμα σε φως, Philips White Vision +60% 

Δεν έχω βάλει 3Μ εγώ πουθενά σε αυτοκίνητο μου ...κ ρώτησα εκτός απο τα φανάρια (το κιτ έχει μέσα σπρέι αλοιφη και γυαλόχαρτα ) και 2 ερώτηση άσχετη με φανάρια   απλά αν το απλο wd40 κάνει να μπει σε αυτοκίνητο η θέλει αντισκοριακο σε κλειδαριές και μεντεσέδες 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, RIO1ANTIRIO είπε

Δεν έχω βάλει 3Μ εγώ πουθενά σε αυτοκίνητο μου ...κ ρώτησα εκτός απο τα φανάρια (το κιτ έχει μέσα σπρέι αλοιφη και γυαλόχαρτα ) και 2 ερώτηση άσχετη με φανάρια   απλά αν το απλο wd40 κάνει να μπει σε αυτοκίνητο η θέλει αντισκοριακο σε κλειδαριές και μεντεσέδες 

Σας μπερδεψα με το παιδι παραπανω που το εκανε με την 3m, εχετε και οι 2 κεφαλαια στο nickname.. Το κιτακι δειχνει να τα εχει ολα, ειξε και στο youtube καμια ματια ως "headlight cleaner turtle wax " ειδα εχει πολλα βιντεακια για το συγκεκριμενο κιτ αν θελεις μια καλυτερη κατευθυνση στο πως να το κανεις.  Για το WD40.. βαλε δεν εχει προβλημα, χρονια τωρα και εγω αυτο ριχνω. 

Δημοσ.
Στις 25/4/2020 στις 10:54 ΜΜ, nick#18 είπε

Σας μπερδεψα με το παιδι παραπανω που το εκανε με την 3m, εχετε και οι 2 κεφαλαια στο nickname.. Το κιτακι δειχνει να τα εχει ολα, ειξε και στο youtube καμια ματια ως "headlight cleaner turtle wax " ειδα εχει πολλα βιντεακια για το συγκεκριμενο κιτ αν θελεις μια καλυτερη κατευθυνση στο πως να το κανεις.  Για το WD40.. βαλε δεν εχει προβλημα, χρονια τωρα και εγω αυτο ριχνω. 

Ναι ευχαριστώ πολύ.! απλά δεν ξερό αν είναι θαμπά η απλά το πλαστικό έχει κρακελαρει πολυμεριστει εσωτερικά οπότε οτι και να κάνω δεν θα φτιάξει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, RIO1ANTIRIO είπε

Ναι ευχαριστώ πολύ.! απλά δεν ξερό αν είναι θαμπά η απλά το πλαστικό έχει κρακελαρει πολυμεριστει εσωτερικά οπότε οτι και να κάνω δεν θα φτιάξει 

Οπως φαινεται στις φωτο εχει χαλασει το μαμα βερνικι του φαναριου. Ειναι μισο θαμπο μισο γυαλιστερο.. αν περασεις το χερι σου απο το ενα σημειο στο αλλο θα καταλαβεις πως ειναι πιο "τραχυ" στο θαμπο του. Οπως επισης δεν φαινονται πολυ κιτρινισμενα οποτε πρεπει να εχει παραρμεινει εξωτερικα μονο.Θα κανεις τη δουλεια με το κιτ μια χαρα..  Η καλυτερη λυση ειναι να τα κανεις με γυαλοχαρτο ως 2000 και μετα να περασεις βερνικι για τη χρηση αυτη.. θα γινουν σαν καινουργια!

Επεξ/σία από nick#18
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nick#18 είπε

Οπως φαινεται στις φωτο εχει χαλασει το μαμα βερνικι του φαναριου. Ειναι μισο θαμπο μισο γυαλιστερο.. αν περασεις το χερι σου απο το ενα σημειο στο αλλο θα καταλαβεις πως ειναι πιο "τραχυ" στο θαμπο του. Οπως επισης δεν φαινονται πολυ κιτρινισμενα οποτε πρεπει να εχει παραρμεινει εξωτερικα μονο.Θα κανεις τη δουλεια με το κιτ μια χαρα..  Η καλυτερη λυση ειναι να τα κανεις με γυαλοχαρτο ως 2000 και μετα να περασεις βερνικι για τη χρηση αυτη.. θα γινουν σαν καινουργια!

ευχαριστώ θα στειλω φώτο με αποτελέσματα ναι γιαλοχρατο έχω ειμαι οκ

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, RIO1ANTIRIO είπε

ευχαριστώ θα στειλω φώτο με αποτελέσματα ναι γιαλοχρατο έχω ειμαι οκ

Για την ακριβεια θελεις ντουκοχαρτο-α- νερου! Το κιτ εχει ενα που λεει lubricant που πρεπει απλα να εχει καποιο σαπουνακι.. αν χρησιμοποιεισεις αλλα απο αυτα που εχει το κιτ θελεις τυπου 800-1000-1500-2000.. καλη επιτυχια! 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 27/4/2020 στις 1:55 ΜΜ, nick#18 είπε

Για την ακριβεια θελεις ντουκοχαρτο-α- νερου! Το κιτ εχει ενα που λεει lubricant που πρεπει απλα να εχει καποιο σαπουνακι.. αν χρησιμοποιεισεις αλλα απο αυτα που εχει το κιτ θελεις τυπου 800-1000-1500-2000.. καλη επιτυχια! 

Επιτέλους χθες έκανα εργασία το πριν και μετά , ελπίζω να κρατήσει λίγο.!

φαν1.jpg

φαν2.jpg

96259567_164424871673902_6594339760888610816_n.jpg

96667603_1093002681084002_7997418904051777536_n.jpg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, RIO1ANTIRIO είπε

Επιτέλους χθες έκανα εργασία το πριν και μετά , ελπίζω να κρατήσει λίγο.!

φαν1.jpg

φαν2.jpg

96259567_164424871673902_6594339760888610816_n.jpg

96667603_1093002681084002_7997418904051777536_n.jpg

Ωραιος! Πολυ ωραια εγιναν! Αν δεν κρατησουν πολυ.. χρωματοπωλειο, ντουκοχαρτα νερου.. 600 ως 2000... ξεκινας και τα κανεις "χαλια"... μεχρι που φτανεις στο 2000.. το ποτε πρεπει να σταματησεις με το καθε γυαλοχαρτο θα το καταλαβαινεις μιας και θα "σταματαει να κοβει", θα ειναι πιο "απαλο" το περασμα του..Οσο πας σε πιο μεγαλο νουμερο τοσο θα καθαριζει..παντα κυκλικες κινησεις! Στο 2000, πας και απο ενα μαγαζι με χρωματα αυτοκινητου και του λες να σου δωσει/φτιαξει ενα βερνικι για τα φαναρια... μονωνεις γυρω γυρω με εφημεριδες και βαφεις 2 χερια πανω απο το θαμπο του 2000... ΕΤΟΙΜΟΣ.. αλλα 10 χρονια αντοχης! Ετοιμαζομαι αυτες τις μερες να το κανω σε ενα getz! 

Επεξ/σία από nick#18
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πέρασα σήμερα από τα Lidl . Είχε φέρει το αλοιφαδόρο τής  ultimate speed , το αγόρασα για τα φανάρια του αμαξιού .

Τι αλοιφή περνάμε μετά , ξέρω οτι περνάμε βερνίκι . 

Συνήθως τα τρίβουν με γυαλόχαρτο νερού από το πιο χοντρό πάνε σταδιακά στο λεπτότερο.

107699968_2423437884561491_8962706030470354778_n.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...