mpouliaritis Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Καλημέρα σε όλους και καλή ανάσταση . Μια βοήθεια σε ένα θεματάκι οποίος επιθυμεί . Σε λαπτοπ Fujitsu Siemens LIFEBOOK a530 δεν έχω την επιλογή να Μπουτάρω από USB για να φορτώσω τα winter 10 . ανεβάζω τη φωτό που μου βγάζει το bios . Πως μπορώ να επιλέξω το USB που βγάζει κάτω από τις επιλογές ;
Dark_Nightfall Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, mpouliaritis είπε Καλημέρα σε όλους και καλή ανάσταση . Μια βοήθεια σε ένα θεματάκι οποίος επιθυμεί . Σε λαπτοπ Fujitsu Siemens LIFEBOOK a530 δεν έχω την επιλογή να Μπουτάρω από USB για να φορτώσω τα winter 10 . ανεβάζω τη φωτό που μου βγάζει το bios . Πως μπορώ να επιλέξω το USB που βγάζει κάτω από τις επιλογές ; Πλήκτρο space η πλήκτρο - αφού το επιλέξεις με τα βελάκια.
mpouliaritis Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 53 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Πλήκτρο space η πλήκτρο - αφού το επιλέξεις με τα βελάκια. Η επιλογή γίνεται απλα η μετακίνηση είναι αδύνατη !
Dark_Nightfall Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 54 λεπτά πριν, mpouliaritis είπε Η επιλογή γίνεται απλα η μετακίνηση είναι αδύνατη ! Δοκίμασε το + , -
christosx13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) κοιτα αυτο φιλε μηπως βοηθησει Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από christosx13
mpouliaritis Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, christosx13 είπε κοιτα αυτο φιλε μηπως βοηθησει Ευχαριστώ πολύ ! Με το Χ γίνεται η μετακίνηση από την κάτω σειρά στην επάνω ( στα ενεργά δηλαδή ) καλη ανάσταση για όλους .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα