mpouliaritis Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Καλημέρα σε όλους και καλή ανάσταση . Μια βοήθεια σε ένα θεματάκι οποίος επιθυμεί . Σε λαπτοπ Fujitsu Siemens LIFEBOOK a530 δεν έχω την επιλογή να Μπουτάρω από USB για να φορτώσω τα winter 10 . ανεβάζω τη φωτό που μου βγάζει το bios . Πως μπορώ να επιλέξω το USB που βγάζει κάτω από τις επιλογές ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, mpouliaritis είπε Καλημέρα σε όλους και καλή ανάσταση . Μια βοήθεια σε ένα θεματάκι οποίος επιθυμεί . Σε λαπτοπ Fujitsu Siemens LIFEBOOK a530 δεν έχω την επιλογή να Μπουτάρω από USB για να φορτώσω τα winter 10 . ανεβάζω τη φωτό που μου βγάζει το bios . Πως μπορώ να επιλέξω το USB που βγάζει κάτω από τις επιλογές ; Πλήκτρο space η πλήκτρο - αφού το επιλέξεις με τα βελάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpouliaritis Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 53 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Πλήκτρο space η πλήκτρο - αφού το επιλέξεις με τα βελάκια. Η επιλογή γίνεται απλα η μετακίνηση είναι αδύνατη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 54 λεπτά πριν, mpouliaritis είπε Η επιλογή γίνεται απλα η μετακίνηση είναι αδύνατη ! Δοκίμασε το + , - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosx13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) κοιτα αυτο φιλε μηπως βοηθησει Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από christosx13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpouliaritis Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, christosx13 είπε κοιτα αυτο φιλε μηπως βοηθησει Ευχαριστώ πολύ ! Με το Χ γίνεται η μετακίνηση από την κάτω σειρά στην επάνω ( στα ενεργά δηλαδή ) καλη ανάσταση για όλους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα