trib Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Η Disney ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας και ταυτόχρονα έκανε διαθέσιμο και ένα νέο trailer. Το Artemis Fowl θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουνίου, αποκλειστικά μέσα από την streaming πλατφόρμα Disney+. Ήδη από τις αρχές Απριλίου, η Disney είχε ενημερώσει τους fans ότι η ταινία θα αποσυρθεί εντελώς από τους κινηματογράφους λόγω της παγκόσμιας πανδημίας και θα λανσαριστεί απευθείας από το Disney+. Μία ταινία η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες αρκετούς μήνες πριν και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2019. Η ημερομηνία άλλαξε από τότε για τις 29 Μαΐου αυτού του έτους, πλάνα όμως που άλλαξαν για ακόμη μία φορά. Λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, η Disney έπρεπε να αλλάξει ημερομηνίες κυκλοφορίας σχεδόν σε όλες τις επερχόμενες ταινίες της όπως το Black Widow και το Mulan. Παρ’ όλα αυτά, το Artemis Fowl αν και άλλαξε ημερομηνία κυκλοφορίας, δεν μπήκε στη λίστα για προβολή στους κινηματογράφους. Η εταιρία δεν εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτήν την απόφαση αν και μία θεωρία λέει πως πρόκειται για στρατηγική απόφαση της Disney ώστε να προσελκύσει νέους χρήστες στην streaming πλατφόρμα της. Μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Artemis Fowl, η Disney έκανε διαθέσιμο και το νέο trailer της ταινίας. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
tsamo2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Θυμάμαι ότι μου άρεσε η σειρά βιβλίων Αρτέμης Φάουλ όταν ήμουν μικρότερος, αλλά με όλες αυτές τις φήμες που έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια για την ταινία και την παραγωγή της, έχω την αίσθηση ότι θα πάει άπατη. Μακάρι να βγω λάθος.
felixxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αποκλειστικά family orientation το κανάλι, δεν λέει μία! Έφτασαν στο σημείο να καλύπτουν ψηφιακά κ@λους και β@ζ@α από κλασικές ταινίες για να μην προσβληθεί κανένας δήθεν ηθικός Αμερικανό πουριτανός! Ρε α στα διαλα. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από felixxx 3 2
imazehost Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μόνο που εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε Disney+ και ούτε καν ημερομηνία δεν γνωρίζουμε. Έχουμε βέβαια θα μου πει κάποιος cosmote tv που τους ακουμπάμε 22 το μήνα και βλέπουμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια.
damoclesword Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, imazehost είπε Μόνο που εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε Disney+ και ούτε καν ημερομηνία δεν γνωρίζουμε. Έχουμε βέβαια θα μου πει κάποιος cosmote tv που τους ακουμπάμε 22 το μήνα και βλέπουμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Ναι αλλά το Cosmote TV σου δίνει και ταινίες Φίνος Φίλμ! Το Disney+ έχει Βουγιουκλάκη / Παπαμιχαήλ;
music_lover Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 29 λεπτά πριν, felixxx είπε Αποκλειστικά family orientation το κανάλι, δεν λέει μία! Έφτασαν στο σημείο να καλύπτουν ψηφιακά κ@λους και β@ζ@α από κλασικές ταινίες για να μην προσβληθεί κανένας δήθεν ηθικός Αμερικανό πουριτανός! Ρε α στα διαλα. Πάντοτε family ήταν το disney, τώρα θα αλλάξει? Αν θες κ@λους και β@ζι@ πήγαινε στο hub. 1 1 1
felixxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, music_lover είπε Πάντοτε family ήταν το disney, τώρα θα αλλάξει? Αν θες κ@λους και β@ζι@ πήγαινε στο hub. Αυτό κατάλαβες εσύ? Ότι μου λείπει η τσόντα? Ότι να ναι! Με αυτές τις βλακείες που κάνει συμφωνείς? Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από felixxx 2
aypnia Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, imazehost είπε Μόνο που εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε Disney+ και ούτε καν ημερομηνία δεν γνωρίζουμε. Έχουμε βέβαια θα μου πει κάποιος cosmote tv που τους ακουμπάμε 22 το μήνα και βλέπουμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Όχι πριν πολλά χρόνια ακουμπάγαμε 60αρες στη Nova. Το Cosmote TV από τη στιγμή που έχει αθλητικά μέσα τα δικαιώματα των οποίων είναι πανάκριβα και λίγα ζητάει. Βασικά έχει χασούρα από τη TV και τη καλύπτει από το ακριβό τηλέφωνο και internet. Ο κύριος λόγος ύπαρξης του είναι να τραβήξει κόσμο στο ακριβό τους τηλέφωνο και internet. Δεν υπάρχει χώρα στο κόσμο που υπηρεσία με αθλητικά να είναι φτηνότερη από τις υπόλοιπες υπηρεσίες της χώρας που δεν έχουν αθλητικά . Τα Netflix, Disney+ κλπ είναι vod υπηρεσίες, η χαρά της επανάληψης. Καμία δεν βγάζει 24 ώρες νέο περιεχόμενο κάθε μέρα για να βλέπεις πάντα κάτι καινούργιο. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από aypnia
akefaloskavalaris Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, tsamo2 είπε Θυμάμαι ότι μου άρεσε η σειρά βιβλίων Αρτέμης Φάουλ όταν ήμουν μικρότερος, αλλά με όλες αυτές τις φήμες που έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια για την ταινία και την παραγωγή της, έχω την αίσθηση ότι θα πάει άπατη. Μακάρι να βγω λάθος. Ήταν από τα αγαπημένα μου βιβλία μικρός, τα είχα διαβάσει όλα! Δεν φαίνεται πολλά υποσχόμενο, βασικά μια κακοστημένη CGI μαλακία φαίνεται... 1
music_lover Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, felixxx είπε Αυτό κατάλαβες εσύ? Ότι μου λείπει η τσόντα? Ότι να ναι! Με αυτές τις βλακείες που κάνει συμφωνείς? Εσύ μίλησες για κ@λους και βυζι@.. Ναι συμφωνώ, είπαμε, για την Disney μιλάμε. 1 3
jmirko15 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, felixxx είπε Αυτό κατάλαβες εσύ? Ότι μου λείπει η τσόντα? Ότι να ναι! Με αυτές τις βλακείες που κάνει συμφωνείς? Tragic..
Paragontas-x Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχουμε καμιά πληροφορία αν το disney+ θα έρθει Ελλάδα όπως έχει έρθει και το Netflix? Και αν είναι να λογοκρίνει" η Disney+ ταινίες με αυτό τον τρόπο πριν ακόμα ξεκινήσει σαν υπηρεσία δεν νομίζω ότι θα πάει καλά σε κοινό που δεν έχει παιδιά. Και σιγά τη σκηνή πια που "λογοκρίνει" μέσω cgi. Μια λύση είναι να μπορείς από τις ρυθμίσεις του App της εταιρίας να επιλέγεις αν θέλεις να βλέπεις αυτούσιες τις ταινίες ή "λογοκριμένες" πιστεύω αυτό θα είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από Paragontas-x
AtiX Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Έχουμε καμιά πληροφορία αν το disney+ θα έρθει Ελλάδα όπως έχει έρθει και το Netflix? Σε κανένα χρόνο υπολόγιζε...
aypnia Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε Έχουμε καμιά πληροφορία αν το disney+ θα έρθει Ελλάδα όπως έχει έρθει και το Netflix? Κανονικά το πρώτο τρίμηνο του 2021, το 2020 προβλέπεται επέκταση σε Βέλγιο, Δανία, Φιλανδία, Ισλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία και Σουηδία. Εμείς σίγουρα θα είμαστε στο τελευταίο ευρωπαϊκό γκρουπ επέκτασης. 1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε Και αν είναι να λογοκρίνει" η Disney+ ταινίες με αυτό τον τρόπο πριν ακόμα ξεκινήσει σαν υπηρεσία δεν νομίζω ότι θα πάει καλά σε κοινό που δεν έχει παιδιά. Για αυτούς θα προβλέπεται το πλήρες πακέτο με Disney+ και Hulu στα 13 δολάρια/ευρώ. 9 ώρες πριν, felixxx είπε Αποκλειστικά family orientation το κανάλι, δεν λέει μία! Έφτασαν στο σημείο να καλύπτουν ψηφιακά κ@λους και β@ζ@α από κλασικές ταινίες για να μην προσβληθεί κανένας δήθεν ηθικός Αμερικανό πουριτανός! Ρε α στα διαλα. Δεν τα έκοψαν για τον Αμερικάνο πουριτανό, ο Αμερικάνος έχει κάτι HBO με πολλούς .. και δεν θίγεται. Το Disney+ είναι αυστηρά PG-13, για αυτό το ονόμασαν έτσι, αλλιώς θα του έδιναν άλλο όνομα χωρίς το Disney. Είναι μέρος του πακέτου, όχι το όλο το πακέτο για αυτό και έχει αυτή τη χαμηλή τιμή. Το ενήλικο περιεχόμενο και τη κυρία Daryl Hannah χωρίς CGI τα φυλάνε για το Hulu. Αν θες πλήρες πακέτο πληρώνεις 13 δολάρια κι όταν έρθει η ώρα να είναι διαθέσιμα όλα εδώ θα πληρώνεις 13 ευρώ όπως το Netflix. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από aypnia 1 1
korgan Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δεν ξερω γιατι αλλα η Disney διεθεσε βιντεο στο youtube με τον υπαλληλο της να ανεβαζει το Artemis Fowl στους servers του Disney+!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα