GIANNIS400 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Καλημερα και χρονια πολλα, εχω εναν ssd 500giga και εναν 900giga hd, επειδη το steam μου επιασε 250giga και μου βάρυνε τον ssd, το απεγκατεστησα απο τον ssd άλλα δεν μπορω να το εγκαταστησω στον hd που ειναι αδειος γιατι δεν εχει program files, πως θα το κανω αυτο, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Αρχικά πρέπει μέσα από το Steam να πάς Settings / Downloads / Steam library folders και εκεί να προσθέσεις έναν νέο φάκελο στον δίσκο που θες. Εφόσον απεγκατέστησες τα παιχνίδια θα πρέπει τωρα να τα κάνεις download από την αρχή, αλλά θα σου δίνει την επιλογή να τα βάλεις στον νέο φάκελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, GIANNIS400 είπε Καλημερα και χρονια πολλα, εχω εναν ssd 500giga και εναν 900giga hd, επειδη το steam μου επιασε 250giga και μου βάρυνε τον ssd, το απεγκατεστησα απο τον ssd άλλα δεν μπορω να το εγκαταστησω στον hd που ειναι αδειος γιατι δεν εχει program files, πως θα το κανω αυτο, ευχαριστω Το Steam βάλτο στο Program Files, αν αρνείται να εγκατασταθεί αλλού. Από εκεί και πέρα, τα παιχνίδια που κατεβάζεις μπορείς να τα εγκαταστήσεις σε οποιονδήποτε δίσκο & φάκελο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα