Προς το περιεχόμενο

Διαδικασία και λεπτομέρειες για υποβολή δήλωσης σε Taxisnet

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα τελευταια 3 χρονια εχω υποβαλλει πανω απο 20 δηλωσεις μεσω internet (δικιες μου και συναδελφων) χωρις παρατραγουδα.Προπερυσι παρα λιγο να παθω εμφραγμα οταν μου ηρθε το δικο μου εκαθαριστικο (ευτυχως το δικο μου ηταν λαθος απο δικια μου μ@λ@κι@) γιατι δεν ειχα καταχωρησει τον παρακρατηθεντα ΦΜΥ οποτε.....Ευτυχως το ποσο ηταν πολυ μεγαλο και οταν ξανακοιταξα μεσω internet την δηλωση το ειδα αμμεσως.Πηγα στην ΔΟΥ και υπεβαλλα συμπληρωματικη δηλωση.Βεβαια αυτες οι συμπληρωματικες καλο θα ηταν να γινοντε παλι μεσω internet γιατι αλλοιως καθυστερει πολυ η εκκαθαριση τους.Στο τελος ασχολουντε με αυτες οι ΔΟΥ.Για αυτο μεγαλη προσοχη για αν μην ταλαιπωρουμαστε. Τωρα με τι κρητηρια γινεται δειγματοληπτικος ελεγχος ...δεν ξερω.:( :( :(

Δημοσ.

Το ίδιο περίπου λάθος είχα κάνει και εγώ, πριν 5 χρόνια, σε χειρόγραφη δήλωση. Δεν είχα δηλώσει την προκαταβολή φόρου της προηγούμενης χρονιάς, και ήταν μεγάλο το ποσό. Με τη συμπληρωματική δήλωση, το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Την δηλωση εισοδηματος την κατεθεσα παραδοσιακα στο γκισε, πριν 2 μηνες.

Ομως, υπεθεσα οτι θα ειναι καταχωρημενη στο taxisnet.

Πηγα να δω την δηλωση online αλλα...τζιφος. Οχι μονο για 2006, αλλα για καμια χρονια.

Γιατι?

Δημοσ.
Την δηλωση εισοδηματος την κατεθεσα παραδοσιακα στο γκισε' date=' πριν 2 μηνες.

Ομως, υπεθεσα οτι θα ειναι καταχωρημενη στο taxisnet.

Πηγα να δω την δηλωση online αλλα...τζιφος. Οχι μονο για 2006, αλλα για καμια χρονια.

Γιατι?[/quote']

το είπες και μονος σου

Την δηλωση εισοδηματος την κατεθεσα παραδοσιακα στο γκισε' date=' πριν 2 μηνες.

[/quote']

Δημοσ.

Δηλαδη, αν δεν κανω δηλωση ηλεκτρονικα, δεν μπορω να την δω?

Νομιζα οτι καποιοι στο υπουργειο την καταχωρουν και ολα ειναι online.

Δεν ειναι ετσι?

Δημοσ.

Τελικά αν δεν περασεις ηλεκτρονικα τη δηλωση, δεν σου τη δειχνει? Τα ΚΕΠ πως τα βγαζουν ετσι κι αλλιως, είτε την καταχωρησες ηλεκτρονικα είτε οχι? Αλλο συστημα εχουν αυτοι? Στο taxis δεν συνδεονται?

Tι αλλο μπορει να μου προσφερει το taxis, σε εμενα τον απλο ιδιωτη που δεν εχω επιχειρηση ούτε αλλες συναλλαγες με την εφορια? (απλα πραγματα δηλαδη, αλλα δεν ξερω τις δυνατοτητες. ακομη και τη δηλωση που ηθελα ανακαλυπτω οτι δεν μπορω να τη δω)

Δημοσ.
Tι αλλο μπορει να μου προσφερει το taxis, σε εμενα τον απλο ιδιωτη που δεν εχω επιχειρηση ούτε αλλες συναλλαγες με την εφορια? (απλα πραγματα δηλαδη, αλλα δεν ξερω τις δυνατοτητες. ακομη και τη δηλωση που ηθελα ανακαλυπτω οτι δεν μπορω να τη δω)

Απλό και γρήγορο τρόπο υποβολής της δήλωσής σου, ταχύτερη εκκαθάριση (έχω ήδη πάρει εκκαθαριστικό εδώ και ένα μήνα), καθώς και μείωση του φόρου σου λόγω ηλεκτρονικής υποβολής. Αυτά. Όσο για τις προηγούμενες δηλώσεις, πάντα κρατάμε αντίγραφα ;)

Δημοσ.

Παντως, τωρα που φετος την κατεθεσα στο γκισε, ηλεκτρονικο αντιγραφο της φορολογικης δηλωσης απο το pc μου δεν μπορω να εχω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...