Doubt Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, big7 είπε Πιστεύετε θα γίνεται να σβήνω ενδείξεις με αυτό? Εννοείς να σβήνεις τα errors. 99,9% ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πηρα ενα αν και ειναι μισοαχρηστο. Και ελπιζω να μην μου κανει καμια φοβερη ζημια. (Αν και ειναι αυτοκτονικη λογικη) υπαρχει ενα περιστασιακο error που ψαχνω και ισως με βοηθησει. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Έκανα μαλακια. Το πήρα πριν κοιτάξω αν είναι συμβατό. Νόμιζα είναι συμβατό με όλους τους τύπους αυτοκινήτων αλλά με opel δεν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasosp22 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, sakks80 είπε Έκανα μαλακια. Το πήρα πριν κοιτάξω αν είναι συμβατό. Νόμιζα είναι συμβατό με όλους τους τύπους αυτοκινήτων αλλά με opel δεν είναι. Από την στιγμή που το αμάξι σου έχει obd2 θα σου βγάζει ότι μετρήσεις μπορεί να βγάλει ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου σου . Πχ σε κάποια αυτοκίνητα δεν δείχνει πίεση τούρμπο, θερμοκρασία λαδιού κτλ .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, sakks80 είπε Νόμιζα είναι συμβατό με όλους τους τύπους αυτοκινήτων αλλά με opel δεν είναι. Που το είδες αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, Doubt είπε Που το είδες αυτό; Άνοιξε το λινκ και πανε προς τα κάτω στην σελίδα. Έχει check compatibility Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, sakks80 είπε Άνοιξε το λινκ και πανε προς τα κάτω στην σελίδα. Έχει check compatibility Ελλιπής ειναι και βασισμενη σε χρηστες. Δεν εχει το δικο μου για παραδειγμα για να πατησεις να δεις αν ειναι ή οχι "συμβατο". 201,448 users have contributed to this database. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, sakks80 είπε Άνοιξε το λινκ και πανε προς τα κάτω στην σελίδα. Έχει check compatibility Και το συμπέρανες επειδή δεν έχει Όπελ στη λίστα;; Δεν υπάρχει Όπελ στην Αμερική, ήταν μέχρι πρόσφατα εταιρεία της GM. Η General Motors πουλάει άλλες μάρκες στις ΗΠΑ, π.χ. Chevrolet https://www.gm.com/our-brands Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Όποιος το πάρει πρώτος πάντως, ας πει καμιά γνώμη / εμπειρία χρήσης 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, lanc3lot είπε Όποιος το πάρει πρώτος πάντως, ας πει καμιά γνώμη / εμπειρία χρήσης 😉 Σε κανα μήνα και αν θα έρθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geofak Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Έχει αποσταλεί σε κάποιον ή όλοι περιμένουμε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis-21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, geofak είπε Έχει αποσταλεί σε κάποιον ή όλοι περιμένουμε;; 24/4 μου έστειλαν το tracking number. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, giannis-21 είπε 24/4 μου έστειλαν το tracking number. Ημερομηνια και ωρα παραγγελιας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis-21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 13 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ημερομηνια και ωρα παραγγελιας; Apr 17, 2020 17:37:16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geofak Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Εμένα η παραγγελία έγινε Σάββατο στις 18/4 στις 11:00 το πρωί. Σήμερα τους έστειλα mail και μου απάντησαν άμεσα το παρακάτω (c/p λογικά): Hello, Thank you for reaching out to us. We apologize for the delay in your giveaway product (ZUS Smart Vehicle Health Monitor) due to the high amount of orders we are receiving and due to the stricter procedures because of the COVID-19 outbreak. Please note that shipping usually takes 25-40 business days (from the shipment date which is 7 days from your order date) as your package was shipped via the Post, and this is why the global shipping fee is low. This was also stated on your checkout page when you placed your order. Again we apologize for this delay, and please do let us know once you have received your order. Have a nice evening. Μετά από 10 λεπτά ήρθε δεύτερο mail που μου δίνει tracking number από China Post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις