nagapit Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Εμένα πάλι σήμερα, μου έφερε ο ταχυδρόμος το γράμμα από το τελωνείο, που μου ζητάνε να τους στείλω τα αποδεικτικά. Οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Μιλάμε για παραγγελία Απριλίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anivas11 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μεγάλη προσοχή με αυτά τα κινέζικα. Σήμερα είδα αμάξι φίλου που άφηνε πάνω το ODB Scanner για να βλέπει στο android ηχοσύστημα πληροφορίες του αυτοκινήτου. Πήρε φωτιά το ODB Scanner στο πάρκιν της δουλειάς του και του έκαψε αριστερά το ταμπλό (ασφαλειοθήκες, καλώδια, καπάκια κλπ). Ευτυχώς μάλλον λόγω έλλειψης οξυγόνου ή περίσσειας τύχης, δεν κάηκε όλο το αυτοκίνητο !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Εγω εχω στειλει μαιλ απο 25 αυγ...αλλα καμια απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επιτέλους το παρέλαβα και εγώ σήμερα μετά από τόσους μήνες! Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από lionheart75 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Κι εγώ παρέλαβα , μετά από όλα αυτά που διαβάζω , φοβάμαι να το συνδέσω 😂😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokos1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 το έβαλα στο αμάξι, οκ διαβασε για λάθη κατα τα άλλα δεν είδα κάτι εντυπωσιακό.. μου κάνει εντύπωση που θέλει να καταγράφει τις διαδρομές σου διαρκώς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dmspolys Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, sokos1 είπε το έβαλα στο αμάξι, οκ διαβασε για λάθη κατα τα άλλα δεν είδα κάτι εντυπωσιακό.. μου κάνει εντύπωση που θέλει να καταγράφει τις διαδρομές σου διαρκώς.. Σκουπίδι είναι απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokos1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 ετσι φαίνεται, οτι πληρώνεις παίρνεις. Εντωμεταξυ δεν παίζει με άλλες εφαρμογες ODB2 (Εχω αγορασει την κορυφαια ..το TORQUE) !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 31/8/2020 στις 2:57 ΜΜ, anivas11 είπε Μεγάλη προσοχή με αυτά τα κινέζικα. Σήμερα είδα αμάξι φίλου που άφηνε πάνω το ODB Scanner για να βλέπει στο android ηχοσύστημα πληροφορίες του αυτοκινήτου. Πήρε φωτιά το ODB Scanner στο πάρκιν της δουλειάς του και του έκαψε αριστερά το ταμπλό (ασφαλειοθήκες, καλώδια, καπάκια κλπ). Ευτυχώς μάλλον λόγω έλλειψης οξυγόνου ή περίσσειας τύχης, δεν κάηκε όλο το αυτοκίνητο !! Ανέβασε 2-3 φωτογραφίες μια και είναι φίλος σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aoc4000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα κ εγώ χτες κ έχω μια απορία αφού έχει 3 φωτεινές ενδείξεις (power, bt, data) πάνω στην πλακέτα γιατί αυτές να μην τις "βγάζει" έξω? Θέλει τρύπημα το καπάκι αν θέλει κάποιος να φαίνονται. Επίσης πολύ χάλια που δεν συνδέεται με άλλη εφαρμογή... Έχω μόνιμα πάνω συνδεμένο ένα κινέζικο konnwei πάνω από χρόνο αλλά κλείνει αυτόματα αν δεν συνδεθεί εφαρμογή μαζί του κ έχει κουμπί on/off πάνω του. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από aoc4000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryf3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Σκαναρα με nonda κανένα σφάλμα. Σκαναρα με vcds σφάλμα στο maf. Αν δε βρίσκει ούτε τα σφάλματα τότε πραγματικά είναι για πέταμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Ηρθε και εμενα, ειναι το δευτερο που δοκιμαζω και δεν διαβαζει τιποτα στο astra g Κανει pair αλλα no data Το ιδιο και με ενα app το carbit, το βρικε εβαλα pin 1234 εκανε pair αλλα πεταγε error για no data. Ηρθε ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anivas11 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 4/9/2020 στις 10:43 ΜΜ, lefta_yparxoun είπε Ανέβασε 2-3 φωτογραφίες μια και είναι φίλος σου Έχει λιώσει η μισή ασφαλειοθήκη, βύσματα και η πλεξούδα που βρίσκονται από πάνω... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από anivas11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, anivas11 είπε Έχει λιώσει η μισή ασφαλειοθήκη, βύσματα και η πλεξούδα που βρίσκονται από πάνω... Ευχαριστώ πολύ, ειδικά για την ανάλυση της φωτογραφίας. Να ανεβάσω κι εγώ μία φωτό από το κινητό μου. Έλιωσε όλο το μπροστά μέρος, Δείτε παρακαλώ: Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από lefta_yparxoun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasece Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, lefta_yparxoun είπε να ανεβάσω κι εγώ μία φωτό από το κινητό μου. Έλιωσε όλο το μπροστά μέρος, Δείτε παρακαλώ: Έλα μωρέ, υπερβολικός είσαι. Κακή η φωτογραφία, αλλά φαίνεται η ζημιά .Ωστόσο αυτό θα μπορούσε να έχει γίνει και από καμιά μαϊμουδιά στην ασφαλειοθήκη, αλλά δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τον @anivas11. Παρ'όλ'αυτά μου φαίνεται ακραία αυτή η περίπτωση που στατιστικά σε κάποιον έπρεπε να συμβεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις