Προς το περιεχόμενο

Nonda zus obd στα 8.42 ευρώ

panosdOUG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα πάλι σήμερα, μου έφερε ο ταχυδρόμος το γράμμα από το τελωνείο, που μου ζητάνε να τους στείλω τα αποδεικτικά. Οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Μιλάμε για παραγγελία Απριλίου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μεγάλη προσοχή με αυτά τα κινέζικα.

Σήμερα είδα αμάξι φίλου που άφηνε πάνω το ODB Scanner για να βλέπει στο android ηχοσύστημα πληροφορίες του αυτοκινήτου. 

Πήρε φωτιά το ODB Scanner στο πάρκιν της δουλειάς του και του έκαψε αριστερά το ταμπλό (ασφαλειοθήκες, καλώδια, καπάκια κλπ). Ευτυχώς μάλλον λόγω έλλειψης οξυγόνου ή περίσσειας τύχης, δεν κάηκε όλο το αυτοκίνητο !!

το έβαλα στο αμάξι, οκ διαβασε για λάθη κατα τα άλλα δεν είδα κάτι εντυπωσιακό..

μου κάνει εντύπωση που θέλει να καταγράφει τις διαδρομές σου διαρκώς..

2 λεπτά πριν, sokos1 είπε

το έβαλα στο αμάξι, οκ διαβασε για λάθη κατα τα άλλα δεν είδα κάτι εντυπωσιακό..

μου κάνει εντύπωση που θέλει να καταγράφει τις διαδρομές σου διαρκώς..

Σκουπίδι είναι απλά 

Στις 31/8/2020 στις 2:57 ΜΜ, anivas11 είπε

Μεγάλη προσοχή με αυτά τα κινέζικα.

Σήμερα είδα αμάξι φίλου που άφηνε πάνω το ODB Scanner για να βλέπει στο android ηχοσύστημα πληροφορίες του αυτοκινήτου. 

Πήρε φωτιά το ODB Scanner στο πάρκιν της δουλειάς του και του έκαψε αριστερά το ταμπλό (ασφαλειοθήκες, καλώδια, καπάκια κλπ). Ευτυχώς μάλλον λόγω έλλειψης οξυγόνου ή περίσσειας τύχης, δεν κάηκε όλο το αυτοκίνητο !!

Ανέβασε 2-3 φωτογραφίες μια και είναι φίλος σου

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα κ εγώ χτες κ έχω μια απορία αφού έχει 3 φωτεινές ενδείξεις (power, bt, data) πάνω στην πλακέτα γιατί αυτές να μην τις "βγάζει" έξω? Θέλει τρύπημα το καπάκι αν θέλει κάποιος να φαίνονται. Επίσης πολύ χάλια που δεν συνδέεται με άλλη εφαρμογή...

Έχω μόνιμα πάνω συνδεμένο ένα κινέζικο konnwei πάνω από χρόνο αλλά κλείνει αυτόματα αν δεν συνδεθεί εφαρμογή μαζί του κ έχει κουμπί on/off πάνω του. 

Επεξ/σία από aoc4000

Ηρθε και εμενα, ειναι το δευτερο που δοκιμαζω και δεν διαβαζει τιποτα στο astra g

Κανει pair αλλα no data

Το ιδιο και με ενα app το carbit, το βρικε εβαλα pin 1234 εκανε pair αλλα πεταγε error για no data.

Ηρθε ομως :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 4/9/2020 στις 10:43 ΜΜ, lefta_yparxoun είπε

Ανέβασε 2-3 φωτογραφίες μια και είναι φίλος σου

Έχει λιώσει  η μισή ασφαλειοθήκη, βύσματα και η πλεξούδα που βρίσκονται από πάνω...

2058001832_scanner.jpg.d70aab074cc496a84032b57253e94017.jpg

Επεξ/σία από anivas11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, anivas11 είπε

Έχει λιώσει  η μισή ασφαλειοθήκη, βύσματα και η πλεξούδα που βρίσκονται από πάνω...

IMG-20200907.jpg

Ευχαριστώ πολύ, ειδικά για την ανάλυση της φωτογραφίας. Να ανεβάσω κι εγώ μία φωτό από το κινητό μου. Έλιωσε όλο το μπροστά μέρος, Δείτε παρακαλώ:

160826284_OBDfail.jpg.749e2c98f6290676cd74dbf773e56d5d.jpg

Επεξ/σία από lefta_yparxoun

Μόλις τώρα, lefta_yparxoun είπε

να ανεβάσω κι εγώ μία φωτό από το κινητό μου. Έλιωσε όλο το μπροστά μέρος, Δείτε παρακαλώ:

160826284_OBDfail.jpg.749e2c98f6290676cd74dbf773e56d5d.jpg

Έλα μωρέ, υπερβολικός είσαι. Κακή η φωτογραφία, αλλά φαίνεται η ζημιά .Ωστόσο αυτό θα μπορούσε να έχει γίνει και από καμιά μαϊμουδιά στην ασφαλειοθήκη, αλλά δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τον @anivas11. Παρ'όλ'αυτά μου φαίνεται ακραία αυτή η περίπτωση που στατιστικά σε κάποιον έπρεπε να συμβεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...