Doubt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, LEFteriz είπε παρέλαβα κανονικά. Το παράγγειλα 9 Αυγούστου. Τι "9 Αυγούστου";; Άλλοι έχουν παραγγείλει από τον Απρίλιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
easyriderktm Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 19 λεπτά πριν, Doubt είπε Τι "9 Αυγούστου";; Άλλοι έχουν παραγγείλει από τον Απρίλιο.. Του 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Αφοτου πηρα refund ,παραγγειλα ένα vgate απο κινα και σε 29 μερες μου ηρθε. Το του θεματος αφαντο. 2 ώρες πριν, LEFteriz είπε παρέλαβα κανονικά. Το παράγγειλα 9 Αυγούστου. Pics or it didnt happen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryf3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Σε εμένα που το έχω παραγγείλει από Απρίλιο είναι από 8 Ιουλίου σε αναμονή για τελωνειακο έλεγχο! Παρόλα αυτά έχω πάρει κανονικά refund. Ειναι και οι Κινέζοι αργοπορημενοι αλλά και οι δικοί μας δεν πάνε πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαρμης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα παιδιά, εγώ το παρέλαβα. Έκανα την παραγγελία 5 Ιουνίου, και ήρθε κάπου αρχές-μέσα Αυγούστου όσο ήμουν διακοπές. Κανονικά συνδέθηκε στο Yaris 2012 diesel. Δεν ξέρω αν θέλετε τιποτα συγκεκριμένες πληροφορίες Εγώ έχω απορία, αν ξέρουμε πόσο καιρό είναι ασφαλές να το αφήσω στο αμάξι όσο δεν το χρησιμοποιώ για να μην φάει την μπαταρία. 3 μέρες? 1 μήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Εμένα ήρθε, σε vw eos 2008, αλλά δεν είναι και τπτ ουσίας. Λίγα πράγματα, 8α το πετάξω αφού είναι της πλάκας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasiliou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Σαρμης είπε Καλησπέρα παιδιά, εγώ το παρέλαβα. Έκανα την παραγγελία 5 Ιουνίου, και ήρθε κάπου αρχές-μέσα Αυγούστου όσο ήμουν διακοπές. Κανονικά συνδέθηκε στο Yaris 2012 diesel. Δεν ξέρω αν θέλετε τιποτα συγκεκριμένες πληροφορίες Εγώ έχω απορία, αν ξέρουμε πόσο καιρό είναι ασφαλές να το αφήσω στο αμάξι όσο δεν το χρησιμοποιώ για να μην φάει την μπαταρία. 3 μέρες? 1 μήνα; Σε Yaris diesel για πες μας λέει τίποτα για το dpf % αναγεννήσεις κτλ;;; Το δικό μου μπήκε απο μέσα Απρίλη μπήκε Ελλαδα αρχές Ιουνίου σταμάτησε το Tack λογο πολλών μηνών και μετά αρχές Ιουλίου εως σήμερα ειναι λεει τελωνείο Έκανα γκρίνιες στο support τους για refund με γράψανε και τους λεω ειναι 100μερες hello δεν πείρα κατι για να ερθει μετα απο 4 μήνες.. και μετα report στο Paypal οπου μεσα κάνα μηνα με δικαίωσαν και μου το επέστρεψαν το 8 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 καλησπερα κ απο μενα. ειμαι απο τους τυχερους που ειναι στο "ATHENS AIRMAIL CENTER, DISPATCH UNLOADED - AWAITING CUSTOMS INSPECTION" απο 1η αυγουστου! το σημειο αυτο ειναι που ΘΑ το ανοιξουν φανταζομαι ΚΑΠΟΙΑ στιγμη, κ αναλογως θα μου ερθει χαρτακι για να τους στειλω αποδειξη; οσοι παρελαβαν, στο tracking number ποσο αργησε να παει στο επομενο βημα κ ποιο ηταν αυτο; για να εχουμε μια εικονα ποτε και αν θα ερθει σε εμας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SamaelMorningstar Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, lanc3lot είπε Εμένα ήρθε, σε vw eos 2008, αλλά δεν είναι και τπτ ουσίας. Λίγα πράγματα, 8α το πετάξω αφού είναι της πλάκας Συμφωνώ με τον φίλο...πραγματικά δεν δείχνει τίποτα...2 μήνες σχεδόν το έχω σε ένα συρτάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonik Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, kallair είπε καλησπερα κ απο μενα. ειμαι απο τους τυχερους που ειναι στο "ATHENS AIRMAIL CENTER, DISPATCH UNLOADED - AWAITING CUSTOMS INSPECTION" απο 1η αυγουστου! το σημειο αυτο ειναι που ΘΑ το ανοιξουν φανταζομαι ΚΑΠΟΙΑ στιγμη, κ αναλογως θα μου ερθει χαρτακι για να τους στειλω αποδειξη; οσοι παρελαβαν, στο tracking number ποσο αργησε να παει στο επομενο βημα κ ποιο ηταν αυτο; για να εχουμε μια εικονα ποτε και αν θα ερθει σε εμας. Ομοίως κ για μένα αναμονή τελωνείο από Ιούλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Και εγώ παρέλαβα (4/8). Παραγγελία 17/4. Σε Opel Corsa έπαιξε μια χαρά, σε Lancia κολλούσε στον loading στην αρχή που προσπαθεί να συνδεθεί με το ECU. Αυτό που με χαλάει είναι ότι παρόλο που κάποιες πληροφορίες μπορεί να στις παρέχει το εγκέφαλος, δεν στις δείχνει στο main dashboard, πέρα του ότι δε μπορείς να το τροποποιήσεις. Πχ volt μπαταρίας. Για τα "τσάμπα" δεν είναι κακό αλλά για να το αγοράσει κάποιος δεν νομίζω ότι αξίζει και τόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μήνυμα στο κινητό μου πριν από λίγο. Κυριακή είναι ε; 😜 ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΓIA EKTEΛΩNIΣMO TOY LZΧΧΖΖΖΖΖΖΖΖ AΠAITEITAI PAYPAL H TIMOΛOΓIO H AΠOΔEIΞH AΓOPAΣ. ΠAPAKAΛOYME NA AΠOΣTAΛEI ΣTO [email protected] 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
higher Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, telis είπε Μήνυμα στο κινητό μου πριν από λίγο. Κυριακή είναι ε; 😜 ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΓIA EKTEΛΩNIΣMO TOY LZΧΧΖΖΖΖΖΖΖΖ AΠAITEITAI PAYPAL H TIMOΛOΓIO H AΠOΔEIΞH AΓOPAΣ. ΠAPAKAΛOYME NA AΠOΣTAΛEI ΣTO [email protected] Ομοίως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dextergsxr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, higher είπε Ομοίως! +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Βρε παιδιά από Αγγλία ήρθε αυτό. Στις 9 Αυγούστου το μαιλ που έλαβα Thank you for your purchase! Dear Lefteris, Your FREE ZUS Smart Vehicle Health Monitor Mini order is confirmed. We are preparing your order from our warehouse in Bedfordshire, LU5 4RZ, UK and it should be dispatched in approx. 2 working days. You will receive a shipping notice from us along with all the necessary information upon dispatch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις