Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 10 λεπτά πριν, anonik είπε Pending στο Paypal αρχικά και εμένα 3-4 μερες και χθες εμφανιστηκαν κανονικά στο λογαριασμο μου Της τραπεζας ή στο υπολοιπο του paypal; "Λογαριασμο" λες και με μπερδευεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, matrixxx είπε Της τραπεζας ή στο υπολοιπο του paypal; "Λογαριασμο" λες και με μπερδευεις. Κοιταξα τωρα και ενω λεει οτι εχει γινει το refund,δεν εχουν μπει στο υπολοιπο του paypal.Αρα μαλλον στη τραπεζα θα πανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonik Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 59 λεπτά πριν, matrixxx είπε Της τραπεζας ή στο υπολοιπο του paypal; "Λογαριασμο" λες και με μπερδευεις. Της τραπεζας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 2020-06-19 13:26 Leaving Chongqing Unity Village Central Station, China χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ειδα κ του αλλουνου στην προηγουμενη σελιδα. ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν υπαρχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosAgg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Και εμένα για αρκετές μέρες έλεγε pending , ωστόσο τώρα μου έχουν επιστραφεί κανονικά στην κάρτα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 παιδια που εχετε στειλει για refund? σε πιο μαιλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosAgg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, GeorgeVasil είπε παιδια που εχετε στειλει για refund? σε πιο μαιλ? [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Από 8.74 μου μπηκαν σημερα στη τραπεζα 7.74 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonik Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 20 λεπτά πριν, Dantε είπε Από 8.74 μου μπηκαν σημερα στη τραπεζα 7.74 8.74 $ = 7.74€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 18 λεπτά πριν, anonik είπε 8.74 $ = 7.74€ Ναι οντως λογω ισοτιμιας ειναι. 8.42 ηταν και τωρα γυρισαν 7.76. Μεγαλη διάφορα,τοσο κατα διαολου πηγε το ευρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryf3 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποια στιγμή; Δεν το βιάζομαι και το χρειάζομαι γενικότερα. Δεν το παρέλαβε κανείς ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Σήμερα φάνηκαν κ σε εμένα στον λογαριασμό μου τραπέζης, μετά από τόσες μέρες. Το δέμα ακόμα ταξιδεύει κάπου στα βάθη της Κίνας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δε ζήτησα επιστροφή αλλά μου την έδωσαν όταν ρώτησα γιατί αργεί: "Hello, Thank you for getting back to us, and we're sorry to hear that you still haven't received your ZUS SVHM Mini order. We have now raised your case to our logistics team so that they can coordinate with the courier (Post) and ensure the delivery of your package, and we have also fully refunded the shipping fee that you paid as a token of our apology. Again we apologize for this delay and thank you for extending your patience and understanding with us. Have a nice evening." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Θα έρθουν μαζί με τα κινητά Doogee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Έχει παραλάβει κάποιος; Τόσες χιλιάδες που έχουν δώσει δωρεάν, πως στο καλό βγάζουν τα λεφτά τους αυτοί; Μυρίζομαι καλοστημένη κομπίνα. Δε στέλνουν τίποτα, σου στέλνουν tracking που ενημερώνεται μια φορά το μήνα και τα κονομάνε από τα μεταφορικά. Διαφορετικά τόσο καλοί είναι που μοιράζουν τσάμπα ένα προϊόν και επιστρέφουν τόσα εύκολα τα μεταφορικά εφόσον το προϊόν είναι στο δρόμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις