telis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, ManosAgg είπε Έχεις πάρει κάποιος τα λεφτά πίσω; Εμένα ενώ μου έκαναν refund , στο PayPal γράφει pending. Και εμένα το ίδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Κάνουν καποιες μέρες να μπουν στο λογαριασμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Ποια εφαρμογη θα βαλουμε οταν παραλαβουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 28 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ποια εφαρμογη θα βαλουμε οταν παραλαβουμε; https://play.google.com/store/apps/details?id=us.nonda.zus.elm327&hl=el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Τα πηρε κανεις τα χρηματα απο το refund? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Dantε είπε Τα πηρε κανεις τα χρηματα απο το refund? Πριν μερικά λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Στις 14/6/2020 στις 11:28 ΠΜ, george1807 είπε https://play.google.com/store/apps/details?id=us.nonda.zus.elm327&hl=el 2/5 Stars.... 😐 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Παντως το subscription που εχει, βλεπω να αναφερει μονο για την καταγραφη των αποστασεων που εχεις κανει. ειδαλλως σου καταφραφει 60 διαδρομες τον μηνα, δωρεαν. Μακαρι να δουλευει παντως κ με αλλες εφαρμογες γτ αυτο το 2/5 δεν ειναι ενθαρρυντικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosAgg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 15 ώρες πριν, Dantε είπε Τα πηρε κανεις τα χρηματα απο το refund? Εμένα μπήκαν κανονικά πριν 2 μέρες και στον λογαριασμό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Τι θα γίνει? Το πήρε κανεις να το δοκιμάσει να μάθουμε αν δουλευει ή θέλει κάτι ακόμα?!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, sphinxgr είπε Τι θα γίνει? Το πήρε κανεις να το δοκιμάσει να μάθουμε αν δουλευει ή θέλει κάτι ακόμα?!!!! Μπα. Οτι θα δουλευει θα δουλευει. Παντως με βλεπω να παιρνω απο Κινα κανενα οταν στρωσει λιγο η κατασταση στα Ελτα και με το κορονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcret Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μετα απο σχεδον μια βδομαδα που εστειλα μειλ και μετα απο προβληματικη μεσα απο αυτα επικοινωνια λες και ηταν μαγαζακι της πλακας, φανηκε το refund σε αρχικη φαση pending. Σε κανανα τριμηνο απο την παραγγελια θα εχουμε παρει τα 8.5 ευρω πισω (οχι στην καρτα, αλλα στο υπολοιπο paypal θα πανε απο ο,τι βλεπω, για οποιον εχει διαφορά να το γνωριζει). Ακομα εντωμεταξυ βγαζει αυτη την τριτοκοσμικη κομπινα οτι ληγει σε ωρες, 1-2-3 ημερες, απο τοτε το παρακολουθω, recycle το κανουν το countdown. Μαϊμουδια σε ολα τους οι τυποι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Το προσεξα και εγω αυτο με το υπολοιπο.Δε μπορουμε να τα τραβηξουμε καρτα? Κακη αγορα οντως παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonik Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 17 λεπτά πριν, matrixxx είπε Μετα απο σχεδον μια βδομαδα που εστειλα μειλ και μετα απο προβληματικη μεσα απο αυτα επικοινωνια λες και ηταν μαγαζακι της πλακας, φανηκε το refund σε αρχικη φαση pending. Σε κανανα τριμηνο απο την παραγγελια θα εχουμε παρει τα 8.5 ευρω πισω (οχι στην καρτα, αλλα στο υπολοιπο paypal θα πανε απο ο,τι βλεπω, για οποιον εχει διαφορά να το γνωριζει). Ακομα εντωμεταξυ βγαζει αυτη την τριτοκοσμικη κομπινα οτι ληγει σε ωρες, 1-2-3 ημερες, απο τοτε το παρακολουθω, recycle το κανουν το countdown. Μαϊμουδια σε ολα τους οι τυποι; Pending στο Paypal αρχικά και εμένα 3-4 μερες και χθες εμφανιστηκαν κανονικά στο λογαριασμο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις