Satzik Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δλδ μόνο με τη δική τους εφαρμογή δουλεύει; αν κατεβάσω άλλη δε θα συνδεθεί ;πάντως πολλές άδειες ζητάει η εφαρμογή απ ότι διάβασα σε κάποια σχόλια κ ίσως τελικά μαζεύουν δεδομένα κ γι αυτό το δίνουν free Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από Satzik
Dantε Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Παντως μου εβγαλε στο tracking ,arrival at destination. Τωρα ποιο destination ειναι αυτο,κανεις δε ξερει
kallair Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 22 ώρες πριν, Dantε είπε Παντως μου εβγαλε στο tracking ,arrival at destination. Τωρα ποιο destination ειναι αυτο,κανεις δε ξερει για τσεκαρε το site των ELTA
Dantε Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, kallair είπε για τσεκαρε το site των ELTA Μπα τιποτα. Καλα σε καμια βδομαδα τους στελνω για refund και εγώ. Βόλτες στη κινα κοβει, μας δουλεύουν. Τωρα μου το αλλαξε,βγαζει Arrival at Processing Center.
kallair Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Στο ξαφνικό εκεί που χαζευα στο φβ επειδή έχω αϋπνίες, σκάει το παρακάτω email. Έκαναν από μόνοι τους refund. Βέβαια είχα στείλει 2 εμαιλ πριν 20 μέρες πάνω κάτω αλλά δεν τους είχα ενοχλήσει έκτοτε. Μου είχαν πει ότι καταληκτική ημερομηνία είναι 8 Ιουνίου αν θυμάμαι καλά κ αν δεν έχει έρθει μέχρι τότε, μπορούν να το στείλουν πάλι η να κάνουν refund. Φαίνεται αποφάσισαν από μόνοι τους να μου δώσουν τα λεφτά πίσω..
Konstantin77 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 παιδιά, από όσοι έχουν παραλάβει, μπορεί να μας πει κάποιος αν είναι δωρεάν ή χρεώνεσαι κάτι από την εφαρμογή.
ManosAgg Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, kallair είπε Στο ξαφνικό εκεί που χαζευα στο φβ επειδή έχω αϋπνίες, σκάει το παρακάτω email. Έκαναν από μόνοι τους refund. Βέβαια είχα στείλει 2 εμαιλ πριν 20 μέρες πάνω κάτω αλλά δεν τους είχα ενοχλήσει έκτοτε. Μου είχαν πει ότι καταληκτική ημερομηνία είναι 8 Ιουνίου αν θυμάμαι καλά κ αν δεν έχει έρθει μέχρι τότε, μπορούν να το στείλουν πάλι η να κάνουν refund. Φαίνεται αποφάσισαν από μόνοι τους να μου δώσουν τα λεφτά πίσω.. Εγώ τους έστειλα μειλ και μου τα επέστρεψαν. Ωστόσο στο paypal μου δείχνει ότι εκκρεμεί η επιστροφή χρημάτων.
kostakiss Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 πρεπει να περιμενουμε μεχρι να ληξει η ημερομηνια που λεει estimated για να γινει επιστροφη χρηματων, η μπορει να γινει και πιο πριν?
ManosAgg Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 21 λεπτά πριν, kostakiss είπε πρεπει να περιμενουμε μεχρι να ληξει η ημερομηνια που λεει estimated για να γινει επιστροφη χρηματων, η μπορει να γινει και πιο πριν? Και νωρίτερα. Στείλε τους ένα μειλ και θα σου πουν ότι εάν δεν έχει έρθει την επόμενη εβδομάδα , θα σου τα επιστρέψουν. Στείλε μετά από καμία εβδομάδα και θα στα γυρίσουν.
Dantε Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Tους εστειλα πριν 1 ωρα μειλ. Απαντησαν αμεσως και μου ειπαν αν θελω να το ξαναστειλουν η refund. Μαλλον για refund θα παω και θα παρω ενα ebay που να παιζει και με torque και τελος.
andreasece Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Έχει παραλάβει κανείς ή τους δώσαμε δάνειο για να εξοπλιστούν με μάσκες; 1
kallair Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 32 λεπτά πριν, andreasece είπε Έχει παραλάβει κανείς ή τους δώσαμε δάνειο για να εξοπλιστούν με μάσκες; Kαλά δάνειο δεν ειναι, απλα πληρωσαμε ακριβά μια κινεζιά που εβαλαν πανω τους την επωνυμια τους, και καποιοι θα παρουν κ refund και το αντικειμενο. Στους περισσοτερους ταξιδευει προς ελλαδα αλλά αγνωστο το ποτε θα παραλαβουμε... ΕΛΠΙΖΩ πριν το επομενο lockdown... χαχαχαχαχα 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, kallair είπε Kαλά δάνειο δεν ειναι, απλα πληρωσαμε ακριβά μια κινεζιά που εβαλαν πανω τους την επωνυμια τους, και καποιοι θα παρουν κ refund και το αντικειμενο. Στους περισσοτερους ταξιδευει προς ελλαδα αλλά αγνωστο το ποτε θα παραλαβουμε... ΕΛΠΙΖΩ πριν το επομενο lockdown... χαχαχαχαχα Οποιος παρει refund και να παραλαβει δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλευει η εφαρμογη. Καποιο τροπο θα εχουν να το μπλοκαρουν φανταζομαι. Αν και ακομα δεν εχουμε απαντηση απο κανεναν αν δουλευει χωρις συνδρομη ετσι και αλλιως.
kallair Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, matrixxx είπε Οποιος παρει refund και να παραλαβει δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλευει η εφαρμογη. Καποιο τροπο θα εχουν να το μπλοκαρουν φανταζομαι. Αν και ακομα δεν εχουμε απαντηση απο κανεναν αν δουλευει χωρις συνδρομη ετσι και αλλιως. αμφιβαλλω.. εδω καλα καλα η διαδικασια αγορας του αντικειμενου, ακουμπαει τα ορια του τραγικου. μεχρι και χωρις δημιουργια λογαριασμου αν θυμαμαι καλα, το αγοραζες. τι κλειδωμα να βαλουν σε κινεζια της κακιας ωρας; απλα πιστευω οτι η εφαρμογη θα ειναι κακης ποιοτητας ή θα ζηταει λεφτα για εξτραδακια που αλλες εφαρμογες τα εχουν δωρεαν.. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από kallair
ManosAgg Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Έχεις πάρει κάποιος τα λεφτά πίσω; Εμένα ενώ μου έκαναν refund , στο PayPal γράφει pending.
Προτεινόμενες αναρτήσεις