thetiesthatbind Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Υπαρχει κανενα τρικ/τέχνασμα να διακόψω το συμβόλαιο μου (ADSL, λήγει 20/9/2020) ή να πετύχω καλύτερη προσφορά από αυτή που μου δίνουν για να μεταβώ σε VDSL ταχύτητες; Πχ, η NOVA έχει την εξαιρετική προσφορά των 100 Mbps με 30 ευρω το μηνα την ιδια ωρα που ο ΟΤΕ το χρεώνει 42€ ενώ την 50αρα τη χρεώνει 26€. Δε θέλω να φύγω από τον ΟΤΕ, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε και την τσέπη μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarlonBr Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Εγώ πάντως κάνω διακοπή από τη vodafone adsl και μπαίνω inalan 200/200 τη Τρίτη ή Τετάρτη και τη ρήτρα που είναι να δώσω στη vodafone (120 ευρώ) θα τα δώσω αλλά τα καλύπτει η Inalan μου είπαν, δηλαδή τους πρώτους μήνες θα πληρώνω μόνο το τηλέφωνο στο πακέτο και τα 28 ευρώ που έχει το ίντερνετ μόνο μέχρι να φτάσει στα 120 ευρώ περίπου δεν χρειάζεται να το πληρώνω μου είπαν. Φαντάζομαι θα υπάρχει κάποια εταιρεία που μπορείς να βάλεις και να καλύπτει τη ρήτρα αν αυτό θέλεις να γλιτώσεις απ' ότι κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Στις 19/4/2020 στις 12:19 ΜΜ, MarlonBr είπε Εγώ πάντως κάνω διακοπή από τη vodafone adsl και μπαίνω inalan 200/200 τη Τρίτη ή Τετάρτη και τη ρήτρα που είναι να δώσω στη vodafone (120 ευρώ) θα τα δώσω αλλά τα καλύπτει η Inalan μου είπαν, δηλαδή τους πρώτους μήνες θα πληρώνω μόνο το τηλέφωνο στο πακέτο και τα 28 ευρώ που έχει το ίντερνετ μόνο μέχρι να φτάσει στα 120 ευρώ περίπου δεν χρειάζεται να το πληρώνω μου είπαν. Φαντάζομαι θα υπάρχει κάποια εταιρεία που μπορείς να βάλεις και να καλύπτει τη ρήτρα αν αυτό θέλεις να γλιτώσεις απ' ότι κατάλαβα. Καλησπερα... Θα πρεπει να το προσεξεις... Να το δεις αυτο γραπτα για να καλυφθεις... Μην σου που κατι και μετα τα αναιρεσουν... Το κανουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δε ξερω κατα ποσο θα ηταν προθυμοι να το αναλάβουν αλλα φανταζομαι μπορω να ρωτησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα