giorgosmcmc Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Βρηκα στο πινακα ελεγχου μια εφαρμογη ως c9.exe, τι ακριβως ειναι αυτο? Ειναι καποιο malware? Γνωριζει καποιος? Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από giorgosmcmc
1ns0mn1a Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 κάντο upload στο https://www.virustotal.com/ 1
neo80 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Αν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά τότε είναι ασφαλές. Located in C:\Program Files\myGame\C9\ subfolder; Publisher: Ini3 Digital Full Path: C:\Program Files\myGame\C9\C9.exe Help file: Publisher URL: c9.mygame.in.th Known to be up to 4.91 MB in size on most Windows;
giorgosmcmc Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αφαντο σαν να μην εχει path location δεν μπορω να το βρω πουθενα στο pc, το αναζητησα και σαν c9.exe αλλα στο nvidia control panel και στο inspector το βρισκει κανονικα. 24 λεπτά πριν, 1ns0mn1a είπε κάντο upload στο https://www.virustotal.com/ Πως να το κανω αφου δε μπορω να το βρω πουθενά στο pc, εκανα scan ολο το συστημα με mb, adw, jrt και eset και δε μου βρηκε κατι κακοβουλο. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από giorgosmcmc
dim_mnia Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 κατεβασε απο το voidtools.com το search everything, αν δε το βρεις ούτε έτσι τότε απλά δεν υπάρχει στο pc 😢
giorgosmcmc Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια ακυρο τελικα, ειχα ξεκλικαρει στο nvidia control panel το ''εμφανιση μονο προγραμματων που βρισκονται σε αυτο το pc'' και απλα εμφανιζει ολα τα προγραμματα ''του κοσμου'' δλδ και αυτα που δεν εχεις, δικο μου λαθος. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από giorgosmcmc
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Ξέρω, Necromancy lv. UP και τα συνάφια - αλλά δε μπορώ.. GAME είναι αυτό ρε μάγκες. Το καλύτερο Online PvP σύστημα στον πλανήτη Γη to date.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα