Nik1239 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Παιδιά έχω ένα σύστημα με windows 10 home και έχω και κάτι παλιά παιχνίδια τύπου nfs underground 2 , fifa 04 και άλλα που βρήκα Μήπως επειδή τα δοκίμασα και δεν παίζουν γίνεται η εγκατάσταση και μετά δεν ανοίγουν μήπως να βάλω στον δεύτερο δίσκο μου τα windows 7 ώστε να παίζω από εκεί;; Το σύστημα μου είναι νέο πριν 2μηνες το πηρα από eshop για gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεξί κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο (.exe) του παιγνιδιού και επιλογή : Αντιμετώπιση Προβλημάτων Συμβατότητας και μετά ακολουθείς τις οδηγίες επιλέγοντας την κατάσταση συμβατότητας που σου προτείνει. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από afm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτά που αναφέρεις μπορεί να μην παίζουν ούτε σε 7άρια και επειδή τα νέα συστήματα δεν παίρνουν xp, αν δεν τρέξουν με συμβατότητα θα έλεγα να δοκιμάσεις την τύχη σου σε virtual box και εγκατάσταση xp εκεί. Θα βάλεις όμως και τα extentions που τα κατεβάζεις από εκεί που θα κατεβάσεις και το virtual box και θα το φορτώσεις στο εικονικό xp για να εγκαταστήσει τα έξτρα του. Δοκίμασε μετά να εγκαταστήσεις τα παιχνίδια εκεί μήπως και παίξουν. (Άκυρο αυτό. Έβαλα το nfs σε virtual xp και δεν έτρεξε). EDIT: Έτσι από περιέργεια έβαλα το nfs u2 και προς μεγάλη μου έκπληξη έπαιξε κανονικά σε 10άρια και χωρίς καμία επιλογή συμβατότητας. 👍 Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 10 ώρες πριν, afm είπε Δεξί κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο (.exe) του παιγνιδιού και επιλογή : Αντιμετώπιση Προβλημάτων Συμβατότητας και μετά ακολουθείς τις οδηγίες επιλέγοντας την κατάσταση συμβατότητας που σου προτείνει. Οκ θα το κάνω να δω αν πετύχει ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, afm είπε Δεξί κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο (.exe) του παιγνιδιού και επιλογή : Αντιμετώπιση Προβλημάτων Συμβατότητας και μετά ακολουθείς τις οδηγίες επιλέγοντας την κατάσταση συμβατότητας που σου προτείνει. Αυτό να το κάνω πριν πατήσω για εγκατάσταση ή μετα που θα εγκατασταθεί;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Πριν την εγκατάσταση. Αν το παιχνίδι είναι σε φάκελλο στον υπολογιστή σου ανοίγεις τον φάκελλο και αφού βρεις το εκτελέσιμο αρχείο (.exe) κάνεις δεξί κλικ πάνω του και από το μενού επιλέγεις: Αντιμετώπιση Προβλημάτων Συμβατότητας. Αντίστοιχα, αν είναι σε cd/dvd. Αν ανοίξει το Autorun το κλείνεις. Από την επιφάνεια εργασίας διπλό κλικ στο εικονίδιο "Αυτός ο υπολογιστής" -------> δεξί κλικ στο εικονίδιο του cd/dvd rom ------> επιλέγεις άνοιγμα (εμφάνιση αρχείων) -------> δεξί κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο (.exe) και επιλέγεις Αντιμετώπιση Προβλημάτων Συμβατότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα