vounisios Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Γεια σας.αγορασα προχτες το uTorrent το PRO.Μου στειλανε στο μειλ μου & την αδεια. Ειχα την γνωμη οτι θα ειναι-ως συνηθως-καποιοι κωδικοι(password)...Κανω διπλο κλικ επανω & μου βγαζει ενα κειμενακι το οποιο σας επισυναπτω να το δειτε...Τωρα τι κανω ? Θα ηθελα την γνωμη σας.σας ευχαριστω.
leolipop Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Αντεγραψε το στο φακελο εγκαταστασης του προγραμματος.Αν ειναι ανοιχτο το προγραμμα , κλεισε το και ξανα ανοιξε το.
vounisios Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 α ωραια....θα το κανω τωρα...σε ευχαριστω Υ.Γ Θα ενημερωσω αν δουλευει μετα.....
micos000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Οδηγίες δεν είχε στο email; Συνήθως σου λένε τι να κάνεις. Αν δεν δουλέψει με την αντιγραφή στον φάκελο του δες μήπως αν πας στο μενού help (Βοήθεια) έχει κάτι για να το αναβαθμίσεις σε pro ή αν πατήσεις στο Help->About έχει κάτι εκεί.
Crybal Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δοκιμασε να κανεις drag n drop το αρχειο αυτο μέσα στο utorrent ή πανω στο εικονιδιο του προγραμματος (σε μια συντομευση ή στο program files)
vounisios Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Καλησπερα φιλοι μου.το θεματακι το τακτοποιησα.....Το εκανα PRO. Εσυρα το αρχειακι [αδεια], στο προγραμμα μπροστα στην οθονη & εγινε PRO.Ομως εχω μια απορια & τη γραφω εδω μηπως μπορειτε να μου τη λυσετε....Οπως ξερουμε,συνηθως, ολα τα προγραμματα που βαζουμε εγκαθιστανται σε 2 φακελους....ή στον Programs files ή στο Programs files(x86)..ωραια μεχρι εδω.Εμενα ομως το μTorrent, δεν ειναι εκει....βλεπω οτι υπαρχει αλλου & συγκεκριμενα στο-->C:\Users\giorg\AppData\Roaming\uTorrent\uTorrent.exe.Πως πηγε εκει ? Ετσι πρεπει γι αυτο το προγραμμα? ή συμβαινει κατι αλλο ? Θα ηθελα τη γνωμη σας & τη βοηθεια σας. Σας ευχαριστω.
vounisios Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) A, πολυ ωραια φιλοι μου....το θεμα ξεκαθαρισε...τωρα ηρεμησα.καλο Πασχα σε ολους , με Υγεια.Γεια χαρα. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από vounisios 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα