NorgeMan Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 όλοι εσείς που το κοροϊδεύετε, θα είστε οι πρώτοι που θα το χρησιμοποιήσετε.. 😜😜😎
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, gripoulas1983 είπε Αμα νοιαζομασταν για τον αλλον θα τον βλεπαμε απο κοντα η θα περναμε τηλεφωνο.Ποσο καψιμο πια.Εχουμε ξεχασει τα παντα... Δυστυχως... Ειμαι περιεργος αυτοι που σου εβαλαν "Sad" και "Confused" ποσο καψιμο εχουν φαει με το φατσαμπουκ. 2
akishellas1979 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Ότι να ναι η αποχαύνωση συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς
mants118 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 20 ώρες πριν, gripoulas1983 είπε χαχαχαχα..ειναι ψευδωνυμο απο το επιθετο μου.Εχει μεινει χρονια😂😂Συνηθως με φωναζαν γρυπη😅😅 μπορείς αυτό το καιρό να κρατάς 2 post απόσταση από όλους μας για λόγους ασφαλείας;;; 😛
tsifotis Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Ειμαι περιεργος αυτοι που σου εβαλαν "Sad" και "Confused" ποσο καψιμο εχουν φαει με το φατσαμπουκ. Για να λυθει η απορια: σε εποχες καραντινας καποιος αποφαινεται οτι το ρηαξιο δεν ειναι αρκετο κι οτι πρεπει να δεις τον αλλο απο κοντα. Απο Κοντα. Σε παγκοσμια καραντινα. Και παιρνει βροχη like. Οσο για το "εστω τηλεφωνο" παω στοιχημα οτι αν η ειδηση ηταν πχ "ρεκορ τηλεφωνηματων εγιναν την πρωτοχρονια" θα επεφτε το κλασικο "αν αγαπας καποιον πραγματικα εισαι εκει σε γιορτη/γενεθλια κλπ δεν παιρνεις τηλεφωνα" λες και ειμαστε ολοι δεκα χρονων και γειτονες ξερω ΄γω. Για να το παω ενα βημα παραπανω: Ωιμε σε τι εποχες ζουμε; Οι χρηστες εβαλαν στο σχολιο reaction αντι να βρουν τον χρηστη στον τηλεφωνικο καταλογο και να τον παρουν προσωπικα να το συγχαρουνε και ιδανικα να περασουν απο το σπιτι να του σφιξουν το χερι. Χαθηκε η ανθρωπια στις μερες μας. Τελος εποχης. Γιναν ολα κομπιουτερς κι αριθμοι.
gripoulas1983 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, mants118 είπε μπορείς αυτό το καιρό να κρατάς 2 post απόσταση από όλους μας για λόγους ασφαλείας;;; 😛 1 ώρα πριν, mants118 είπε μπορείς αυτό το καιρό να κρατάς 2 post απόσταση από όλους μας για λόγους ασφαλείας;;; 😛 Εγινε αδερφε😂😂
gripoulas1983 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Ειμαι περιεργος αυτοι που σου εβαλαν "Sad" και "Confused" ποσο καψιμο εχουν φαει με το φατσαμπουκ. Αυτα τα παιδακια απορω αν καταλαβανε τι ειπα😂😂 Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από gripoulas1983
gripoulas1983 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Στις 17/4/2020 στις 10:50 ΜΜ, pabcore είπε ξεκαθαρα.Πλεον τα πιτσιρικια ζουν ψηφιακους ερωτες μεσω messenger,discord κτλ.Και απο κοντα δεν εχουν ιδεα πως να φερθουν,παρα μονο να στελνουν καρδουλες και λουλουδακια ξερουν απ το internet. sources: προσωπικη εμπειρια με ατομο του '99.Και δεν ειμαι καν απ τους πολυ παλιους και τα λεω αυτα,γενια του 90 ειμαι. Ειμαι γενια του ‘80(το 83)φαντασου ακομα κινητα δεν ειχαν βγει θυμαμαι παιζαμε εξω,στις πλατειες,στα σχολεια μπαλα μπασκετ καθε μερα!Ωραια χρονια❤️❤️.Τωρα ανεβαζουνε μπελβε απο κλαμπ και νιωθουν οτι καποιοι ειναι επειδη πηραν 100 λικε.Αστεια εποχη αληθεια.Ναι δεν λεω ειναι ωραια να παιζεις κανα game να περνας την ωρα σου οταν δεν εχεις τι να κανεις με την τεχνολογια αλλα το να ανεβαζω οτι κανω στη ζωη μου καθε μερα για να δειξω οτι και καλα τι;;Φουλ ψευτολεζαντα και δηθεν.Αλλ δυστυχως τι να κανεις αδερφε αυτη ειναι η εποχη.Σε κρατανε προβατακι για να μην βλεπεις αλλα πολυ πιο σημαντικα πραγματα... 1
pabcore Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, gripoulas1983 είπε Ειμαι γενια του ‘80(το 83)φαντασου ακομα κινητα δεν ειχαν βγει θυμαμαι παιζαμε εξω,στις πλατειες,στα σχολεια μπαλα μπασκετ καθε μερα!Ωραια χρονια❤️❤️.Τωρα ανεβαζουνε μπελβε απο κλαμπ και νιωθουν οτι καποιοι ειναι επειδη πηραν 100 λικε.Αστεια εποχη αληθεια.Ναι δεν λεω ειναι ωραια να παιζεις κανα game να περνας την ωρα σου οταν δεν εχεις τι να κανεις με την τεχνολογια αλλα το να ανεβαζω οτι κανω στη ζωη μου καθε μερα για να δειξω οτι και καλα τι;;Φουλ ψευτολεζαντα και δηθεν.Αλλ δυστυχως τι να κανεις αδερφε αυτη ειναι η εποχη.Σε κρατανε προβατακι για να μην βλεπεις αλλα πολυ πιο σημαντικα πραγματα... ναι και γω τις λυπαμαι τις σημερινες γενιες,ποσα πραγματα εχασαν και δε θα ζησουν ποτε.Δε θα το μαθουν επισης ποτε Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από pabcore 1
DonPitbull Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Έχω βαρεθεί FB, Insta και λοιπές παπαριές. Δυστυχώς όμως είναι ο πιο εύκολος και δωρεάν τρόπος επικοινωνίας με φίλους και συγγενείς που βρίσκονται πολύ μακρυά. Για φίλους ή και συγγενείς που είμαστε κοντά είναι χρήσιμο μόνο για να συνεννοηθούμε που και πότε θα βρεθούμε .... 1
freegr Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Ακόμα ωστόσο δεν έχει εμφανιστεί σε πολλές συσκευές και το περιμένουμε γιατί νοιαζόμαστε...και ίσως να γίνει μόνιμο αν δεν είναι ήδη. Μετά την καραντίνα όπως λέμε εδώ στην παρέα μας #menoumean8ropoi τελικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα