pabcore Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 41 λεπτά πριν, euaggelos01 είπε Γι αυτό οι σημερινη νεολαια δν μπορει να εκφράσει σωστα τα συναισθηματα λόγο social media κ αυτό τα λέει όλα δεν είναι όπως παλια κ πιστευω οι παλιοι θα καταλάβουν τι εννοώ. ξεκαθαρα.Πλεον τα πιτσιρικια ζουν ψηφιακους ερωτες μεσω messenger,discord κτλ.Και απο κοντα δεν εχουν ιδεα πως να φερθουν,παρα μονο να στελνουν καρδουλες και λουλουδακια ξερουν απ το internet. sources: προσωπικη εμπειρια με ατομο του '99.Και δεν ειμαι καν απ τους πολυ παλιους και τα λεω αυτα,γενια του 90 ειμαι. 7 1
naoumv Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Πιστεύω ότι καλύτερο για την δύσκολες καταστάσεις που ζούμε ότι καλύτερο έχω δει . Σήμερα θα κοιμηθώ πολύ ποιο ήρεμος . Σε ευχαριστούμε Mark Zuckerberg....! 😂😂😂😅😅😅😂
Punker Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δεν θέλω να γίνω προσβλητικός ρε Insomnia,αλλά το θεωρήσατε τόσο σημαντικό για να το κάνετε άρθρο της ημέρας; 6 1
Gparion Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Επιτέλους είδα πως θα είναι αυτά τα 2 εικονίδια. Μεγαλύτερη αγωνία και από το disign του iPhone 12 είχα. #not
cd2matheos Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Ναι.... Τώρα στην καραντίνα έπρεπε να γίνει και αυτό για να δείξουμε ποιο ζεστά συναισθήματα απέναντι στους άλλους.
EvilKat Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Όλα τα είχε το φβ αυτό του έλειπε. Και έλεγα πως να δείξω την αγάπη μου στους ανθρώπους μου🙄 Το μόνο που θα του έδινα θα ήταν η πιθανότητα να κάνεις μερικούς να χαμογελάσουν όταν η ζωή τους γυρνάει την πλάτη.
ELMastas Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι που μας έλειπε ! δεν πειράζει βέβαια καθεαυτή η πρόσθεση,αλλά με πειράζει η όλη νοοτροπία που ανέφεραν και πιο πάνω κάποιοι συμφορουμίτες,πάμε τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα για βραβείο Νόμπελ ανθρωπισμού,απο το μεγάλο ενδιαφέρων που δείχνουμε σχεδόν αποκλειστικά πλέον,με τα ηλεκτρονικά emote,στόν συνάνθρωπο μας,όταν έχουν χαθεί σε μεγάλο βαθμό,οι πραγματικές ανθρώπινες σχέσεις και τα συναισθήματα ....😔 Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από ELMastas 3
tolstoy Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Θα γίνουν ανάρπαστα! Όλοι οι αναίσθητοι θα μας ταράξουν στο συναίσθημα. 1
nosstrom Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Καλά σοβαρά τώρα τρελή είδηση ... δε μας δίνεις κάνα φράγκο πίσω, δε στέλνεις καμία βοήθεια που σε λίγο θα πεινάμε , δε κοιτάτε τι θα γίνει με το εμβόλιο , τόσα Τρις εκατομμύρια, μήπως να σου κάνουμε ένα like η ένα poke?
TheGrisGrisMan Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, ELMastas είπε Αυτό είναι που μας έλειπε ! δεν πειράζει καθεαυτό αλλά με πειράζει η νοοτροπία αυτή που ανέφεραν και πιο πάνω κάποιοι συμφορουμίτες πάμε τα τελευταία χρόνια για βραβείο Νόμπελ ανθρωπισμού,απο το μεγάλο ενδιαφέρων που δείχνουμε σχεδόν πλέον αποκλειστικά πλέον,με ηλεκτρονικά emote,στόν συνάνθρωπο μας ενώ έχουν χαθεί σε μεγάλο βαθμό,οι πραγματικές ανθρώπινες σχέσεις και τα συναισθήματα ....😔 ...και όλα αυτά πριν τον κορονοϊό.. Σκεφτείτε π απο δω και πέρα που θα πάει το πράγμα... 🙁
cat1967 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 11 ώρες πριν, Miaou7 είπε To reaction "στα @@ μας", ποτε θα το βαλεις κυριε Ζουκενμπεργκ? χαχα Αν ειχε και τιποτα :fuck :pee :mpazo :eisaimakakas θα εμπαινα και εγω στο fb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα