Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Απλά απορίες σχετικά με τα συστημένα των ΕΛΤΑ. Περιμένω ένα συστημένο δέμα από έναν γνωστό μου (εντός Ελλάδας) ο οποίος το έστειλε μέσω ΕΛΤΑ συστημένο.

Εγώ από όσο ξέρω σου αφήνει ο ταχυδρόμος μια ειδοποίηση και μετά πας εσύ με την ταυτότητα σου και το παραλαμβάνεις αλλά όμως επειδή έχω καιρό να "συνεργαστώ" με τα ΕΛΤΑ έχω απορία σχετικά με το αν στο φέρνει σπίτι ο ταχυδρόμος (διότι παραγγελία μέσω ίντερνετ που είχα κάνει από Αγγλία το έφερε ο ταχυδρόμος ενώ πριν μερικά χρόνια πάλι ίδια περίπτωση παραγγελίας άφησε ειδοποίηση) ή αν τα παίρνεις εσύ από τα ΕΛΤΑ

Επίσης πριν σκεφτεί κανείς να πάρω τα ΕΛΤΑ το έκανα ήδη (εχθές γιατί σήμερα και μέχρι την Δευτέρα κλειστά από ότι ξέρω) και μου λένε από το υποκατάστημα δεν έχουμε σύστημα δε ξέρουμε αν είναι εδώ ή όχι πρέπει να περιμένεις να στο φέρει ή να αφήσει ειδοποίηση ενώ τα κεντρικά για κάποιο λόγο (το τηλέφωνο που λέει στην σελίδα τους) μου λένε ναι έχει φτάσει να συνεννοηθώ με το υποκατάστημα για το αν μπορεί να το φέρει ο ταχυδρόμος ή αν θα πρέπει να πάω από εκεί (βγάλε άκρη λοιπόν)

Όποιος ξέρει περισσότερα να μου πει για να δω τι θα κάνω μην περιμένω εγώ να το φέρουν και τελικά όπως περιμένω γυρίσει πίσω (γιατί μου έχει τύχει να παραλάβω δέμα και την επόμενη να στείλουν ειδοποίηση να πάω να το πάρω...) 

Δημοσ.

Σε μένα είχε έρθει ειδοποίηση στο σπίτι και πήγα και παρέλαβα. 

Δημοσ.

Ο ταχυδρόμος είναι αυτός που θα κρίνει αν θα σου φέρει το δέμα σου ή αν θα σου αφήσει ειδοποίηση να πας να το πάρεις.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Ξέρω ότι είναι στο κατάστημα έχω κωδικό εντοπισμού αλλά το πρόβλημα είναι ότι στο κατάστημα για κάποιο περίεργο λόγο δεν έχουν σύστημα ενώ στα κεντρικά λειτουργεί.

Επίσης ρώτησα αν έχω τον κωδικό εντοπισμού να το παραλάβω (εννοείται και με ταυτότητα) μου λένε όχι δεν βοηθάει πρέπει να έρθει ειδοποίηση ή να στο φέρει ο ταχυδρόμος

49 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ο ταχυδρόμος είναι αυτός που θα κρίνει αν θα σου φέρει το δέμα σου ή αν θα σου αφήσει ειδοποίηση να πας να το πάρεις.

Ανάλογα τον όγκο του δέματος υποθέτω ή παίζει κάτι άλλο ρόλο πχ αν έχει να παραδώσει και άλλα στην περιοχή (δεν έχω ιδέα απλά ρωτάω ίσως είναι βλακεία και πάλι)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, w95chris είπε

Ανάλογα τον όγκο του δέματος υποθέτω ή παίζει κάτι άλλο ρόλο πχ αν έχει να παραδώσει και άλλα στην περιοχή (δεν έχω ιδέα απλά ρωτάω ίσως είναι βλακεία και πάλι)

Και ανάλογα τον όγκο του δέματος, και ανάλογα τον συνολικό όγκο των δεμάτων του δρομολογίου που πρέπει να κάνει, και ανάλογα την όρεξη του.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, w95chris είπε

Ξέρω ότι είναι στο κατάστημα έχω κωδικό εντοπισμού αλλά το πρόβλημα είναι ότι στο κατάστημα για κάποιο περίεργο λόγο δεν έχουν σύστημα ενώ στα κεντρικά λειτουργεί.

Κάτι δεν κατάλαβες καλά εσύ ή αυτοί

Αν γράφει στο site των ΕΛΤΑ  ότι έχει φτάσει στο ταχυδρομείο να πας τη Τρίτη να παραλάβεις, πες τους ότι το tracking δείχνει ότι είναι στο κατάστημα

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Κάτι δεν κατάλαβες καλά εσύ ή αυτοί

Αν γράφει στο site των ΕΛΤΑ  ότι έχει φτάσει στο ταχυδρομείο να πας τη Τρίτη να παραλάβεις, πες τους ότι το tracking δείχνει ότι είναι στο κατάστημα

Εσύ σίγουρα δεν έχεις καταλάβει κάτι καλά, αν πας στο γκισέ χωρίς ειδοποίηση απλά σε διώχνουν, σου λένε περίμενε είτε να στο φέρουμε σπίτι μέχρι να σου έρθει ειδοποίηση να το παραλάβεις.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εσύ σίγουρα δεν έχεις καταλάβει κάτι καλά, αν πας στο γκισέ χωρίς ειδοποίηση απλά σε διώχνουν, σου λένε περίμενε είτε να στο φέρουμε σπίτι μέχρι να σου έρθει ειδοποίηση να το παραλάβεις.

Το έχω κάνει ίσως και εκατό φορές τα τελευταία 3-4 χρόνια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ObeyWario! είπε

Το έχω κάνει ίσως και εκατό φορές τα τελευταία 3-4 χρόνια

Ok, την έχεις πιο μεγάλη εσύ.

Την εμπειρία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...