sioann Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Καλημέρα / Καλησπέρα σε όλους Έχω τα razer kraken pro ( v1 ) εδώ και 4 χρόνια. Τα μαξιλαράκια απο την χρήση είναι σε κακή κατάσταση. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ ανταλλακτικά ?? Ευχαριστώ
BlackCat1983 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Καλημέρα, Επικοινώνησε με την αντιπροσωπία, νομίζω Zegetron, θα βρείς λύση.
Nik0s92 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Ειχα το ιδιο προβλημα , στειλε τους ενα εμαιλ , θα σου ζητησουν στοιχεια και θα σου αποστειλουν καινουρια μαξιλαρακια . Εμενα μου τα εστειλαν δωρεαν .
sioann Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ πολύ , μπορείς να μου στείλεις το email ;
Nik0s92 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Στις 26/4/2020 στις 8:42 ΜΜ, sioann είπε Ευχαριστώ πολύ , μπορείς να μου στείλεις το email ; αυτο μου εστειλαν εμενα Καλησπέρα σας, θα ήθελα να στείλετε ένα email στο [email protected] και να αναφέρετε το πρόβλημα σας.Να βάλετε μια φωτογραφία από το προϊόν που να φαίνεται το πρόβλημα.Επίσης,στο email θα ήθελα να γράψετε: Όνομα Επίθετο Τηλέφωνο Διεύθυνση Τ.Κ Περιοχή Για να μπορέσουμε να σας στείλουμε το ανταλλακτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα