ZaxasK Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Τέλεια, ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Είπα να το προσθέσω στην αρχική ανάρτηση αλλά δεν μπορώ να επεξεργαστώ το κείμενο. Τίποτα,μην σε απασχολεί να κερδίζουμε όσο πιο πολύ γίνετε με την μεταξύ μας ενημέρωση είναι το θέμα. 1
petran07 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Εάν πέσει στα μάτια σας ξανά προσφορά από αποθήκη Τσεχίας με ενδιαφέρει άμεσα γιατί δεν πρόλαβα....
neosstoforum Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, petran07 είπε Εάν πέσει στα μάτια σας ξανά προσφορά από αποθήκη Τσεχίας με ενδιαφέρει άμεσα γιατί δεν πρόλαβα.... Δε ξέρω αν το θες από Κίνα αλλά υπάρχει στα 240€ με το κουπόνι που έχω δώσει στην αρχή. Χωρίς τσάντα μεταφοράς και με μια μπαταρία. Το αναφέρω επειδή είπες "με ενδιαφέρει άμεσα".
petran07 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, neosstoforum είπε Δε ξέρω αν το θες από Κίνα αλλά υπάρχει στα 240€ με το κουπόνι που έχω δώσει στην αρχή. Χωρίς τσάντα μεταφοράς και με μια μπαταρία. Το αναφέρω επειδή είπες "με ενδιαφέρει άμεσα". Ευχαριστώ πολύ αλλά το θέλω από Ευρωπαϊκή αποθήκη για να μην περιμένω πολύ..... Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από petran07 1
malachaskos Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Πολύ καλό για τα χρήματα του... Ήταν το πρώτο μου drone πέρυσι.
ddoottaa Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Καλησπέρα παιδιά, επειδή δεν έχω κάποιο drone αλλά τους τελευταίους μήνες ψάχνομαι αρκετά γιατί θέλω να αρχίσω να ασχολούμαι πιστεύετε αξίζει αυτό ως πρώτο drone ή να πάω σε κάτι πιο οικονομικό πχ της eachine που είναι πιο πολύ για παιχνίδια; Ευχαριστώ
neosstoforum Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 193.74€ από Τσεχία με το κουπόνι BGH117SCZ (με μια μπαταρία) https://www.banggood.com/Hubsan-H117S-Zino-GPS-5G-WiFi-1KM-FPV-with-4K-UHD-Camera-3-Axis-Gimbal-RC-Drone-Quadcopter-RTF-p-1361281.html 1
DownUNDERground Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 @ZaxasK εντυπώσεις από το drone μετά από τους πρώτους μήνες χρήσης; 24 λεπτά πριν, neosstoforum είπε 193.74€ από Τσεχία με το κουπόνι BGH117SCZ (με μια μπαταρία) https://www.banggood.com/Hubsan-H117S-Zino-GPS-5G-WiFi-1KM-FPV-with-4K-UHD-Camera-3-Axis-Gimbal-RC-Drone-Quadcopter-RTF-p-1361281.html Δε βλέπω να σε αφήνει να επιλέξεις με τη μία μπαταρία.
neosstoforum Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Δε βλέπω να σε αφήνει να επιλέξεις με τη μία μπαταρία. Περίεργο. Την στιγμή που έγραφα το μήνυμα ήταν διαθέσιμο μόνο το πακέτο με την μία μπαταρία και χωρίς τσάντα. edit: Από αυτό το link δίνει τη δυνατότητα επιλογής του πακέτου. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2020 από neosstoforum
argosixna Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δινει 23 λεπτα πτηση , πρακτικα θα μπορεις 12-14 λεπτα να το πεταξεις . Αν καποιος θελει να καταγραψει βιντεο που θα βγαλει 1-2 μεροκαματα , αξιζει να παρει το πακετο με τις 3 μπαταριες. Αν το θελετε για να το πεταξετε 3-4 φορες και να μπει αγγελια , τοτε 1 μπαταρια στα 198 ευρω.
ZaxasK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, DownUNDERground είπε @ZaxasK εντυπώσεις από το drone μετά από τους πρώτους μήνες χρήσης; Δε βλέπω να σε αφήνει να επιλέξεις με τη μία μπαταρία. Αν ρωτάς για το fimi εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.Υπηρχαν αρκετά προβλήματα σε πολλά κομμάτια ανάλογα με την παρτίδα(ημέρ. κατασκευής) .Τώρα το δικό μου 8 χλμ.δεν πάει με τίποτα,θέλει μάλλον τελείως επίπεδο terrain χωρίς πολλές η και καθόλου παρεμβολές για να πάει 8 χλμ.. Κατά τα άλλα όλα μια χαρά,και σταθερό και γρήγορο και το rth αξιόπιστο,η εικόνα εμένα με ικανοποιεί προσωπικά, έχω κάνει ένα ωραίο σετακι με τσάντα και τρεις μπαταρίες.Χρονο δεν έχω πολύ 😀!!!! 1
DownUNDERground Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, ZaxasK είπε Αν ρωτάς για το fimi εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.Υπηρχαν αρκετά προβλήματα σε πολλά κομμάτια ανάλογα με την παρτίδα(ημέρ. κατασκευής) .Τώρα το δικό μου 8 χλμ.δεν πάει με τίποτα,θέλει μάλλον τελείως επίπεδο terrain χωρίς πολλές η και καθόλου παρεμβολές για να πάει 8 χλμ.. Κατά τα άλλα όλα μια χαρά,και σταθερό και γρήγορο και το rth αξιόπιστο,η εικόνα εμένα με ικανοποιεί προσωπικά, έχω κάνει ένα ωραίο σετακι με τσάντα και τρεις μπαταρίες.Χρονο δεν έχω πολύ 😀!!!! Α οκ μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι είχες του θέματος. Και γι' αυτό όμως χρήσιμη η εντύπωσή σου καθώς είναι ανταγωνιστικό μοντέλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις