Προς το περιεχόμενο

[Drone] Hubsan Zino @ Banggood 234€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άνοιξα ένα θέμα πριν από λίγο για ένα άλλο drone αλλά δυστυχώς εξαντλήθηκε μέσα σε 20 λεπτά. Οπότε το συγκεκριμένο είναι μια καλή εναλλακτική πιστεύω για όποιον δεν το πρόλαβε.

Ο κωδικός που πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι BGH117S18. Στο σκρουτζ υπάρχει μόνο σε ένα κατάστημα και κοστίζει 489,80€ (με μια έξτρα μπαταρία και τσάντα μεταφοράς). 

https://www.banggood.com/Hubsan-H117S-Zino-GPS-5G-WiFi-1KM-FPV-with-4K-UHD-Camera-3-Axis-Gimbal-RC-Drone-Quadcopter-RTF-p-1361281.html?rmmds=search&ID=233563353531930&cur_warehouse=CN

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Για όσους σκέφτονται να το αγοράσουν να σημειώσω ότι στην ιστοσελίδα αυτή (στο 5. βήμα) γράφει πως δεν χρειάζεται να επιλέξουμε το Add Shipping Insurance γιατί εφόσον πληρώσουμε με PayPal το ίδιο μας κάνει. Οπότε με αυτόν τον τρόπο η τελική τιμή διαμορφώνεται στα 234 ευρώ.

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άμα μεταφέρει και πράγματα θα 'ναι ό,τι πρέπει τώρα με την απαγόρευση κυκλοφορίας. το στέλνεις στο κρεοπωλείο με τα λεφτά, σου βάζουν τη σακούλα και τσουπ επιστροφή σπίτι. :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Πρέπει να τελείωσε ήδη η προσφορά;

Όχι εμένα συνεχίζει κανονικά στο checkout και δέχεται τον κωδικό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έξτρα μπαταρίες και θήκη καλύτερα να πάρουμε από αλλού; Γιατι με άλλα 36€ παίρνεις έξτρα μπαταρία και τσάντα μεταφοράς. Δε συμφέρει, να τελειώνεις;

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, metropontikas είπε

Άμα μεταφέρει και πράγματα θα 'ναι ό,τι πρέπει τώρα με την απαγόρευση κυκλοφορίας. το στέλνεις στο κρεοπωλείο με τα λεφτά, σου βάζουν τη σακούλα και τσουπ επιστροφή σπίτι. :lol:

Για κάτι καλύτερο:

Επεξ/σία από G.makrihairis
Δημοσ.

Αρκετά καλό drone 

Το έχω πάρει από τις αρχές κυκλοφορίας του 

Αξίζει σε αυτή την τιμή 

Για μπατριεες και κλπ μπορείτε και από αμαζον να πάρετε αλλά είναι σχεδόν ίδιες οι τιμές 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειχα το δημοφιλες hubsan h501s φαινοταν γενικα καλο αλλα στον χρονο πανω χαλασε η υποδοχη sd που ηταν της πλακας και μετα απο λιγο καιρο εντελως αναιτια επαθε black out στον Αωο Ποταμο .. το εβγαλα το στεγνωσα αλλα ενας ελικας ειναι off ..μαλλον μπορω να τον αλλαξω αλλα μπορει να ειναι και θεμα πλακετας οποτε ποιος ψαχνει ,... Γενικα  δεν θα το ξαναεμπιστευομουν

Επεξ/σία από godjet
Δημοσ.

Για αντικατάσταση του xiaomi 4k αξίζει τον κόπο? Το σκέφτομαι από άποψη φορητοτητας. Ειμαι ευχαριστημένος απο το 4κ και του εχω πιει το αίμα αλλά γκουμουτσα ολόκληρη. Επισης κάποιος που γνωρίζει να απαντησει στο παλικαρι απο πάνω με τα μεταφορικά τι παιζει?   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, stelaras12 είπε

Παιδιά άσχετο αλλά ξέρει κανείς τι γίνεται με αγορές από Κίνα; Πόσο κάνουν να έρθουν Ελλάδα έστω και με priority;

Καλησπέρα και καλή ανάσταση.

Πλέον είναι στον μήνα τουλάχιστον μη πω και παραπάνω. Περιμένω αρκετά πραγματακια με priority του banggood. Εκεί που ήταν τελευταία με dhl στο 20 ήμερο τώρα το ξεπέρασε.

Βέβαια ήταν και το Πάσχα των καθολικών στην μέση όποτε μπορεί να έτυχε

17 λεπτά πριν, kiteclub είπε

Για αντικατάσταση του xiaomi 4k αξίζει τον κόπο? Το σκέφτομαι από άποψη φορητοτητας. Ειμαι ευχαριστημένος απο το 4κ και του εχω πιει το αίμα αλλά γκουμουτσα ολόκληρη. Επισης κάποιος που γνωρίζει να απαντησει στο παλικαρι απο πάνω με τα μεταφορικά τι παιζει?   

Από άποψη φορητότητας θα κερδίσεις σίγουρα,τώρα σε επιδόσεις γενικά δεν νομίζω οτι θα είναι το ίδιο,εγώ προσωπικά θα πήγαινα στο fimi 8xse,το οποίο το περιμένω και εγώ :)

Επεξ/σία από ZaxasK
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ZaxasK είπε

Από άποψη φορητότητας θα κερδίσεις σίγουρα,τώρα σε επιδόσεις γενικά δεν νομίζω οτι θα είναι το ίδιο,εγώ προσωπικά θα πήγαινα στο fimi 8xse,το οποίο το περιμένω και εγώ :)

Καλά σαφώς ανώτερο το fimi αλλά ξεφεύγει πολύ σε τιμή. Ξέρεις πόσο ήταν η χαμηλότερη που έχει φτάσει? Με EU Priority line δεν περνάει τελωνείο σωστά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους σκέφτονται να το αγοράσουν να σημειώσω ότι στην ιστοσελίδα αυτή (στο 5. βήμα) γράφει πως δεν χρειάζεται να επιλέξουμε το Add Shipping Insurance γιατί εφόσον πληρώσουμε με PayPal το ίδιο μας κάνει. Οπότε με αυτόν τον τρόπο η τελική τιμή διαμορφώνεται στα 233 ευρώ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...