alx16v Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Εντυπωσιακό πάντως. Είναι ακριβώς σαν να έβαζε η Samsung γρηγορότερο επεγεργαστή και 1 gb ram ακόμα στο S8 και να ήθελε να το πουλήσει 500 ευρώ. Θα έτρωγε το κράξιμο της αρκούδας ενώ εδώ έχουμε κάτι νέο, κάτι διαφορετικό... 10
dimitrisdim14 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Ηλίθια κίνηση να βγάλει ένα κινητό με 4.7 ιντσες οθόνη το 2020... Θα μπορούσε να βγάλει ένα κινητό στο μέγεθος του iPhone 8 αλλά bezel less και να έχει τουλάχιστον 5.5 ιντσες . Αλλά προφανώς είχαν περισσέψει σασί από το 8 και δεν ήθελε να τα πετάξει 9
bromiaris Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, NorgeMan είπε Σορυ που επεμβαίνω αλλά έχει ορχήστρα η Mercedes??? Μαντολινάτα... 1
Chris_BMW Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, NorgeMan είπε Σορυ που επεμβαίνω αλλά έχει ορχήστρα η Mercedes??? Ισχύει οτι θα το πάρουν πολλοί που δεν έχουν οικονομική ανάγκη αλλά δεν θέλουν να δώσουν 1500 για τηλέφωνο Μαέστρος εκεί είναι ο αρχιμηχανικός . Επειδή ουσιαστικά διευθύνει την « Ορχήστρα» των μηχανικών Σορυ που δεν το εξήγησα . Δεν είναι ότι δεν θέλει να δώσει 1500 για τηλέφωνο . Είναι ότι δεν τον βολεύει . Πως αλλιώς να το εξηγήσω ρε παιδιά . Εδώ ο άλλος μου έβαλε λυπημένη φατσούλα (είναι στεναχωρημένος) γιατί οι ανάγκες του αδερφού μου είναι αυτές που περιέγραψα .. Έλα Χριστέ μου μέρες που είναι ..έχει πρόβλημα ο κόσμος ... Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από Chris_BMW 10 2
mants118 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Από τη στιγμή που πέτυχε εμπορικα το πείραμα με το se που ήταν ένα αναβαθμισμένο 5s, γιατί να μη το ξανακάνει με το se2;;; Και εννοείται ότι αν συνεχίσει να πουλάει το 8αριθα έκανε ζημιά στο se2! 1
panosk0 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 18 λεπτά πριν, Black Demis είπε ο λόγος? (ενωω το ευτιχος) Γιατί είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά και δεν τραβούσε , άσε που θα έχανε πολύ αξία τώρα . Τότε το πούλησα αρκετά καλά για 1.5 χρόνο συσκευή. 1
Chris_BMW Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, alx16v είπε Εντυπωσιακό πάντως. Είναι ακριβώς σαν να έβαζε η Samsung γρηγορότερο επεγεργαστή και 1 gb ram ακόμα στο S8 και να ήθελε να το πουλήσει 500 ευρώ. Θα έτρωγε το κράξιμο της αρκούδας ενώ εδώ έχουμε κάτι νέο, κάτι διαφορετικό... Και για πες μας εσυ που είσαι και κομματάκι έξυπνος . Τι ακριβώς έκανε η Samsung με το s10 e και το s10 lite ? Τουλάχιστον η Apple έβαλε τον Α13 μέσα ... 4
GrigM Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, alx16v είπε Εντυπωσιακό πάντως. Είναι ακριβώς σαν να έβαζε η Samsung γρηγορότερο επεγεργαστή και 1 gb ram ακόμα στο S8 και να ήθελε να το πουλήσει 500 ευρώ. Θα έτρωγε το κράξιμο της αρκούδας ενώ εδώ έχουμε κάτι νέο, κάτι διαφορετικό... Πιστευεις οτι αν αυριο εβγαζε το S8 με SD730, android one (χωρις το μουρδελο το UI της) και εξτρα 1GB Ram, στα 500€ πανω κατω, πως θα την εκραζαν? Δε νομιζω. 2
cat1967 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Μαέστρος εκεί είναι ο αρχιμηχανικός . Επειδή ουσιαστικά διευθύνει την « Ορχήστρα» των μηχανικών Σορυ που δεν το εξήγησα . Δεν είναι ότι δεν θέλει να δώσει 1500 για τηλέφωνο . Είναι ότι δεν τον βολεύει . Πως αλλιώς να το εξηγήσω ρε παιδιά . Εδώ ο άλλος μου έβαλε λυπημένη φατσούλα (είναι στεναχωρημένος) γιατί οι ανάγκες του αδερφού μου είναι αυτές που περιέγραψα .. Έλα Χριστέ μου μέρες που είναι ..έχει πρόβλημα ο κόσμος ... Εσυ ομως προδωσες την ορχηστρα με τη bmw!!! ΥΓ. Αυτος που φωναζει "Μητσο πιασε το κλειδι" ειναι ο τενορος;
Chris_BMW Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, cat1967 είπε Εσυ ομως προδωσες την ορχηστρα με τη bmw!!! ΥΓ. Αυτος που φωναζει "Μητσο πιασε το κλειδι" ειναι ο τενορος; Ποιος σου είπε πως ο αδερφός μου έχει Mercedes??
Dimisdask Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, GrigM είπε Πιστευεις οτι αν αυριο εβγαζε το S8 με SD730, android one (χωρις το μουρδελο το UI της) και εξτρα 1GB Ram, στα 500€ πανω κατω, πως θα την εκραζαν? Δε νομιζω. Προφανώς και θα την εκραζαν. Αν όμως έβαζε 865 (γιατί αυτός είναι ο αντίστοιχος του Α13) και λιγο μικρότερη οθόνη, θα ήταν ότι καλύτερο έχει φτιάξει ποτέ.
AtiX Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Ηλίθια κίνηση να βγάλει ένα κινητό με 4.7 ιντσες οθόνη το 2020... Θα μπορούσε να βγάλει ένα κινητό στο μέγεθος του iPhone 8 αλλά bezel less και να έχει τουλάχιστον 5.5 ιντσες . Αλλά προφανώς είχαν περισσέψει σασί από το 8 και δεν ήθελε να τα πετάξει Αυτόν τον σχεδιασμό τον κρατάει για το 12 που θα αντικαταστήσει το 11... και λογικά θα έχουμε 12 & 12 max και 12 pro & 12 pro max...
Dimisdask Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Dimisdask είπε Προφανώς και θα την εκραζαν. Αν όμως έβαζε 865 (γιατί αυτός είναι ο αντίστοιχος του Α13) και λιγο μικρότερη οθόνη, θα ήταν ότι καλύτερο έχει φτιάξει ποτέ. Sorry GrigM, για τον Alx16v έπρεπε να ήταν το tag.
GrigM Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Dimisdask είπε Sorry GrigM, για τον Alx16v έπρεπε να ήταν το tag. Κανενα θεμα. Αμα δεν το ελεγες, μοιαζει σαν να ειναι προς εμενα ετσι κι αλλιως.
Black Demis Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, panosk0 είπε Γιατί είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά και δεν τραβούσε , άσε που θα έχανε πολύ αξία τώρα . Τότε το πούλησα αρκετά καλά για 1.5 χρόνο συσκευή. αα για μεταπώληση λες...... δεν εχω ιδέα εγώ από αυτά καθώς τα χαρίζω στα άτομα που το έχουν ανάγκη όταν κάνω αγορά νέου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα