Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα !

Θελω να με βοηθησετε να επιλεξω ενα site για να διαλεξω και να στειλω ενα δωρο σε καποιον που ζει στο ohio.Σκεφτηκα οτι θα ειναι πολυ πιο οικονομικο απ οτι να αγορασω εγω κατι απο δω (που ετσι κι αλλιως τα εμπορικα ειναι κλειστα) και να του το στειλω.Τωρα θα ρωτησετε τι θα στειλω...Ουτε εγω ξερω ακομα αλλα θα ηθελα να επιλεξω απο καποιο site που να μου δινει τη δυνατοτητα επιλογης μεταξυ πολλων ειδων δωρων.

Το amazon θα μπορουσε να ειναι αυτο που ψαχνω;Απ οτι γνωριζω δε στελενει Ελλαδα το συγκεκριμενο αλλα εγω μπορω να στειλω κατι αφου θα παει Αμερικη.Φυσικα περιμενω να διαβασω και τις δικες σας προτασεις.

Σας ευχαριστω πολυ και καλη Ανασταση!

Δημοσ.

Το Amazon.com κάνει ακριβώς αυτό που θες. Από εκεί έχω στείλει αρκετές φορές δώρα στην αδερφή που μένει Αμερική. 
Επίσης στέλνει Ελλάδα αλλά πληρώνεις τελωνείο που στο βγάζει αυτόματα στο τελικό στάδιο της παραγγελίας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδερφέ μου Χρίστος Ανέστη.Σ ευχαριστώ για την απάντηση.Εχεις δίκιο .Τελικά από κει έστειλα ένα μικρό δώρο σε κάποιον.Αυτο που παρατήρησα όμως είναι ότι δεν έχει τραβήξει τα χρήματα από το λογαριασμό μου.Η παραγγελία φαίνεται στο λογαριασμό μου στο amazon και θα παραδοθεί τη Πέμπτη.Μηπως γνωρίζεις ποτέ θα μου πάρει τα χρηματα;Ελπίζω να μην έχω κάνει κάτι λάθος.Η παραγγελία δόθηκε τη Μ.Παρασκευη

Επεξ/σία από vagelis81
Δημοσ.

Ρε παιδια να κανω ακομη μια ερωτηση.Επειδη εχω αγχωθει λιγο...Ανοιγω το λογαριασμο μου στην εθνικη και στις κινησεις δε φαινεται ακομα η συναλλαγη με το amazon.Οταν κανω track τη παραγγελια μου ειναι στο σταδιο shipped today.Δε θα πρεπε να εχω χρεωθει ηδη στο λογαριασμο μου ;Υπαρχει περιπτωση να εχω ζητησει αθελα μου να πληρωθει η παραγγελια με αντικαταβολη;Αυτο  θα ηταν μεγαλο ρεζιλικι για μενα γιατι στελνω ενα δωρο σε καποιον που μου εχει ηδη στειλει κι αυτος πριν πολυ καιρο και θελω να τον ευχαριστησω.Πως μπορω να το δω;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, vagelis81 είπε

Ρε παιδια να κανω ακομη μια ερωτηση.Επειδη εχω αγχωθει λιγο...Ανοιγω το λογαριασμο μου στην εθνικη και στις κινησεις δε φαινεται ακομα η συναλλαγη με το amazon.Οταν κανω track τη παραγγελια μου ειναι στο σταδιο shipped today.Δε θα πρεπε να εχω χρεωθει ηδη στο λογαριασμο μου ;Υπαρχει περιπτωση να εχω ζητησει αθελα μου να πληρωθει η παραγγελια με αντικαταβολη;Αυτο  θα ηταν μεγαλο ρεζιλικι για μενα γιατι στελνω ενα δωρο σε καποιον που μου εχει ηδη στειλει κι αυτος πριν πολυ καιρο και θελω να τον ευχαριστησω.Πως μπορω να το δω;

Δεν έχει αντικαταβολή το αμαζον. Μην αγχώνεσαι. Θα τα τραβήξει τα λεφτά μέχρι να φτάσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...