Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Huuuge fan of "Crysis 2" here.

Κατα την αποψη μου, ο Hans Zimmer εκανε την μεγαλη διαφορα. Δημιουργησε την αισθηση "κινηματογραφικης ατμοσφαιρας", με το καταπληκτικα υποβλητικο soundtrack.

...cloak engaged...

• Like 3
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαίρομαι που αρκετοί εκτιμούν το crysis 2 που εγω το θεωρώ μακράν το καλύτερο crysis αλλά έφαγε τρελό θαψιμο επιδει οπτικά ήταν το χειρότερο της σειράς ! Καλά με το open world του πρώτου crysis γελάμε για να μην κλάψουμε😀 

• Like 1
Δημοσ.

Crysis you had to be there που λένε..βέβαια τότε ήμασταν φτωχοί άμα πιάναμε κάνα 20αρι frames

κάναμε πάρτυ. Το πρώτο μισό του παιχνιδιού ήταν 10 χρόνια μπροστά(εκεί πιστεύαμε ότι πήγαινε το gaming).
Γενικά game άλλης εποχής όπου σκεφτόμασταν πω πω ρε φίλε τι θα δούμε στο crysis 4-5..

Τελικά είδαμε να νικάει το μοντέλο call of duty πάρε το διάδρομο και περίμενε τον npc να σου ανοίξει

την πόρτα να προχωρήσεις..

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλό multiplayer το είχα λιώσει ! Ειδικά είχα πάρει master σε οδήγηση ελικοπτέρου και ειδικά το vtol ήταν κορυφαία η αίσθηση ....

• Like 1
Δημοσ.

Πω ρε φίλε! Εκεί που ψάχναμε μηχάνημα να τρέχει το Crysis, τώρα θα ψάχνουμε να τρέχει το remastered!!

Δημοσ.
Στις 17/4/2020 στις 5:04 ΜΜ, Runner25 είπε

το 'χω πάρει με τις μπάντες ελπίζω να βγει και σε collectors edition 

βγάλτε και κανένα F.E.A.R.

Είμαστε μία μικρή σχετικά ομάδα (από διάφορες χώρες) και παίζουμε F.E.A.R. 2 multiplayer η Lan-online μέσω του Hamachi. Ναι καλά διάβασες...11 χρόνια μετά, προσπαθούμε κατά κάποιο τρόπο να το κρατήσουμε κάπως έτσι ζωντανό μιας και πλέον οι servers είναι κλειστοί πολλά χρόνια πλέον. Τώρα θα μου πεις γιατί το 2 και όχι κάποιο άλλο από τα άλλα 2..γιατί απλά το 2 σε σχέση με τα άλλα, έχει το καλύτερο multiplayer.

Λοιπόν, να μην μακρηγορήσω άλλο, ήθελα απλά να σου πω πως αν θέλεις και εσύ να έρθεις μαζί μας...πες μου ώστε να σου δώσω τις πληροφορίες για το πως να μπεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αμφιβάλλω αν θα είναι κάτι παραπάνω από το εξαιρετικό Blackfire mod για το πρωτότυπο Crysis. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε... άλλο παιχνίδι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/4/2020 στις 4:20 ΜΜ, zaratustra είπε

Αφήστε το 1ο crysis στην ησυχία του. 13 χρόνια μετά στέκεται παραπάνω από αξιοπρεπώς στον τεχνικό τομέα. Τι λέω. To foliage του παιχνιδιού δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα. Βγάλτε το μόνο για κονσόλες και αφήστε την έκδοση για pc στην ησυχία της. Τα mods που υπάρχουν είναι υπεραρκέτα. Άντε να το patchaρουν για multithreaded cpus.

Κάθε φορά που μου υπενθυμίζει κάποιος το crysis, συνειδητοποιώ τη στασιμότητα στα γραφικά τα τελευταία 13 χρόνια. Όταν είχαμε αυτά τα γραφικά το 2007, όλοι πιστεύαμε ότι το 2020 θα είχαμε απόλυτο φωτορεαλισμό. Αντ' αυτού έχουμε fortnite.

fqwwrxfk9mr11.jpg

Δε γίνεται να πατσαριστει για παράλληλη επεξεργασία, πρεπει να προγραμματιστεί από την αρχή.

Στις 17/4/2020 στις 4:36 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Το Crysis 1 θέλει remaster αφού το original ακόμα και σε PC με 9900K/2080Ti πέφτει στα 20FPS σε μερικά σημεία επειδή έχει single-threaded issues.

Αυτό ακριβώς, είναι κρίμα για ένα τέτοιο θρυλικό παιχνίδι να μη μπορεί να παίξει καλα σύγχρονα pc. 

Επεξ/σία από bebius
Δημοσ.

Crysis Remasterd λέει με ανανεωμένα γραφικά. Ρε παλικάρια δεν έχω έξι νεφρά για πούλημα μόνο ένα έχω...!!

• Super Moderators
Δημοσ.
25 minutes ago, Regulus said:

Crysis Remasterd λέει με ανανεωμένα γραφικά. Ρε παλικάρια δεν έχω έξι νεφρά για πούλημα μόνο ένα έχω...!!

Δεν φτάνει το 6ψηφιο ποσό του νεφρου για αναβάθμιση ή έχεις τόσο κατεστραμμένα νεφρά που τα παίρνουν για φραγκοδίφραγκα? 😛

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...