ConstantineP Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, CheOnWeb είπε Κι όμως, δεν χάνει. Για την ακρίβεια, η πολυτέλεια δεν έχει απαραίτητα να κάνει με τη μόστρα. Για κάποιους έχει, για κάποιους όχι. Ένας επιπλοποιός, μπορεί να βάψει με την ίδια επιμέλεια το πίσω, αόρατο μέρος της ντουλάπας, κι ας μην το δει ποτέ κανείς. Δεν είναι τυχαίο το παράδειγμα. Κάποιοι θα καταλάβουν. Και έχει και δεν έχει...η χρησιμοποίηση ακριβών υλικών , ανεβάζει την ποιότητα του προϊόντος...κάποιες φορά ουσιαστικά κάποιες όχι...τώρα αν θέλετε να συμφωνήσω σε περιπτώσεις εταιρειών τύπου Rolex, Luis Viton , Apple , ότι δεν έχουν να κάνουν με τη μόστρα..ευχαριστώ δεν μπορώ
Chris_BMW Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, ea6gka είπε Τόσο δεν κάνουν οι ζάντες και τα λάστιχα στο αμάξι μας .. Ούτε και ο υπολογιστής που «μπαίνουν» δεν κάνει όσο ο υπολογιστής σου πάντως ... 1
AtiX Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ConstantineP είπε Και έχει και δεν έχει...η χρησιμοποίηση ακριβών υλικών , ανεβάζει την ποιότητα του προϊόντος...κάποιες φορά ουσιαστικά κάποιες όχι...τώρα αν θέλετε να συμφωνήσω σε περιπτώσεις εταιρειών τύπου Rolex, Luis Viton , Apple , ότι δεν έχουν να κάνουν με τη μόστρα..ευχαριστώ δεν μπορώ Μα κανένας εδώ μέσα δεν θέλει σώνει και καλά να συμφωνήσεις με αυτές τις εταιρίες... απλά να καταλάβεις ότι υπάρχει και αυτή η άποψη... Ούτε και εγω συμφωνώ με αυτές τις τιμές... αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα καταλάβω τον λόγο που κάποιος μπορεί να θέλει να τα αγοράσει.. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από AtiX 1 1
gv Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μόλις βγάλουν το μοντέλο με τις αλυσίδες για χιόνια πείτε μου να τα αγοράσω. 1
Chris_BMW Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, maou1991 είπε BBS 19άρες είναι και κοστίζουν τόσο? Έχεις ιδέα ποσο κοστίζουν οι bbs 19 γνήσιες η απλά έγραψες και εσυ κάτι ; 1
ConstantineP Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Μα κανένας εδώ μέσα δεν θέλει σώνει και καλά να συμφωνήσεις με αυτές τις εταιρίες... απλά να καταλάβεις ότι υπάρχει και αυτή η άποψη... Μα το έχω καταλάβει ότι υπάρχει και αυτή η άποψη...όπως υπάρχει και η δική μου, δική σου κτλ...
AtiX Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ConstantineP είπε Μα το έχω καταλάβει ότι υπάρχει και αυτή η άποψη...όπως υπάρχει και η δική μου, δική σου κτλ... Όταν λέω "καταλάβεις" εννοώ και να την "δέχεσαι" και να μην την "απορρίπτεις"... Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από AtiX
Runner25 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 3 hours ago, AtiX said: Reveal hidden contents Μ' αρέσει που κράζετε τις εκπομπές και τα sites με τα clickbait τίτλους και κάνετε το ίδιο εκμεταλλευόμενοι το χούι των άλλων... όταν σου λένε 699 για καρούλια για το μακ 1
ConstantineP Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, AtiX είπε Όταν λέω "καταλάβεις" εννοώ και να την "δέχεσαι" και να μην την "απορρίπτεις"... Πιστεύω ήμουν αρκετά κατατοπιστικός αν δεις παραπάνω με την άποψη περί πολυτέλειας..στην απάντηση προς το φίλο...δεν απέρριψα τίποτα...ίσα ίσα διευκρίνισα ότι υπάρχει και η "λειτουργική" πολυτέλεια που είναι θεμιτή Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από ConstantineP 1
CheOnWeb Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Just now, ConstantineP said: υπάρχει και η "λειτουργική" πολυτέλεια Όπως το stand, ας πούμε;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 2 minutes ago, CheOnWeb said: Όπως το stand, ας πούμε; Δεν είναι λειτουργικό? Ταυτόχρονα δεν είναι και κομψο με αλουμίνιο και μεταλλικο μηχανισμό ακριβείας που σου επιτρέπει να μετακινεις την οθόνη με το ένα χερι? Περιττο σαν υλοποιηση και κόστος? Ναι για πολλούς. So? 1
AtiX Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Όπως το stand, ας πούμε; Μπα εκεί ήταν ποιο είναι ακριβότερο, εκεί θα τιμολογήσουμε...
ConstantineP Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, CheOnWeb είπε Όπως το stand, ας πούμε; Ένα stand με καλύτερα - ανθεκτικότερα υλικά και 1-2 λειτουργίες..(λέμε τώρα, γιατί για stand μιλάμε) θα συμφωνούσα ότι μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό...άλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση...αν θες την άποψή μου όχι είναι απόλυτη σκέτη κοροϊδία
Sn4il Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Οι λεφτάδες απο δω και πέρα πρέπει να λένε, αν η γιαγιά μου ειχε ροδάκια θα ήτανε mac pro, αντι του συνηθισμένου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις