Προς το περιεχόμενο

OnePlus 7T vs Samsung Galaxy Note 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από 1χρόνο απροβλημάτιστης συνύπαρξης με το iphone xs 64gb ήρθε η ώρα να αλλάξω συσκευή λόγω του ότι βασικά θέλει να αντικαταστήσει η γυναίκα μου το iphone 8 που εχει. Αποφάσισα να της δώσω το xs (να μείνει και στην οικογένεια..χαχαχα) και να δοκιμάσω μετά από αρκετό χρονικό διάστημα κάποιο android κινητό που επίσης λατρεύω. Από το 2015 και μετά το πάιζω εξάλλου συνήθως διπλό ταμπλό μιας και έχω πάντα δυο κινητά (Μενω γερμανία οπότε έχω ελληνικό καιο γερμανικό νούμερο) οπότε είχα και από τα δυο λειτουργικά..

Το μπάτζετ κυμαίνεται στα 500/650€ και οι δυο συσκευες που μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι το oneplus 7t (499€ amazon.de το βρισκω σήμερα..) και το samsung galaxy note 10 (649€ mediamarkt.de που με κάτι κουπονάκια που έχω μπορώ να το ρίξω στα 600..). Εχώ να δουλέψω κινητό με πενάκι από το Sony Ericsson M600.. Οι παλιοί μπορεί και να θυμούνται χαχαχα..

Με ενδιαφέρει η διάρκεια μπαταρίας, η απροβλημάτιστη απόδοση χωρίς κωλύματα κλπ και η όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα βίντεο και φωτογραφίας σε εσωτερικούς χώρους με μέτριο προς χαμηλό φωτισμό..

Δημοσ.

Αφού έχεις φτάσει μέχρι εκει, δες και εδω

https://www.amazon.es/Xiaomi-Lanzamiento-Pantalla-Snapdragon-Wireless/dp/B086CYQ28B/ref=mp_s_a_1_4?dchild=1&keywords=xiaomi+mi+10&qid=1587115726&sprefix=Xia&sr=8-4

Αμα το βαλεις στο καλάθι κατεβαίνει 699 και εχει δωρο Mi Band 3 + Mi True Wireless Earphone 2 

Επίσης πιο οικονομικό από ισπανικό αμαζον ειναι αυτο

https://www.amazon.es/Realme-Pro-Smartphone-SuperAMOLED-procesador/dp/B07Z5FB87H/ref=mp_s_a_1_3?dchild=1&keywords=realme+x2+pro&qid=1587115996&sprefix=Rea&sr=8-3

Δημοσ.

Xiaomi δε θα παιρνα σε αυτη τη φαση. Η realme φαινεται αξιολογη εταιρια αλλα θα περιμενα κανα 1-2 χρονια ακομα να δουμε πως θα ρολαρει στην ευρωπη κλπ. 

Τωρα θελω κατι δοκιμασμενο σε εταιρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...