antoulal2 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, έχω την AOC C32G1 της οποίας δυστυχώς εσπάσα το panel. Έψαξα ebay, aliexpress μήπως βρω panel για να το αντικαταστήσω αλλά δεν βρήκα τίποτα. Έχετε να προτείνετε μήπως κάποιο άλλο site με ανταλακτικά ώστε να βρω panel?? Ευχαριστώ Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από antoulal2
Mr_Terror Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Λογικα στο πανελ θα εχει καποιο αυτοκολλητο με τον κωδικο του ανταλλακτικου.Με αυτον τον κωδικο ψανεις το πανελ.Πρεπει ομως να ανοιξεις την οθονη για να δεις το αυτοκολλητο.
antoulal2 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Λογικα στο πανελ θα εχει καποιο αυτοκολλητο με τον κωδικο του ανταλλακτικου.Με αυτον τον κωδικο ψανεις το πανελ.Πρεπει ομως να ανοιξεις την οθονη για να δεις το αυτοκολλητο Δεν το έχω ανοίξει ακόμη γιατί περιμένω να μου έρθει το νέο monitor πρώτα. Ευχαριστώ για την απάντηση σου
antoulal2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Βρήκα αυτό το αυτοκόλλητο μόνο, αλλά με κανέναν κωδικό δεν μπορώ να βρω το panel..καμια ιδέα??
Mr_Terror Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι το αυτοκολλητο με τα στοιχεια της πλακετας.Πρεπει να βρεις ενα αλλο αυτοκολλητο πανω στο πανελ.Ισως χρειαστει να βγαλεις την πλακετα να εχεις προσβαση στην πλατη του πανελ.
antoulal2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μόλις το κοίταξα δεν έχει ούτε κατω από την πλακέτα κάποιο άλλο αυτοκόλλητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα