Προς το περιεχόμενο

ΑΑΑΑΑΑ.... Μου κλέψανε το laptop.

liberto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβηκα Αθήνα για μία μέρα (15/4) (Θησέως 208,) και μέσα σε 20 λεπτά που άφησα το αυτοκίνητο, 7 η ώρα το απόγευμα, μου σπάσαν το μικρό τζάμι, ανοίξαν την πόρτα και το τσίμπισαν. ACER 1314

ηθικό δίδαγμα:

1. δεν αφήνω ξανά στο αυτοκίνητο, σε κοινή θέα ούτε νυχοκόπτη.

2. η Αθήνα... είναι άλλη Ελλάδα...

3. κρατάω backup των σημαντικών δεδομένων

Ερωτήσεις.

1. Ξέρει κανείς εάν η ασφάλεια καλύπτει αντικείμενα κλοπής? (μάλλον όχι ε?)

2. Υπάρχει τρόπος να εντοπίσω με κάποιον τρόπο το λάπτοπ (τόσες ταινίες βλέπουμε...)

3. Χρωστάω άλλες δύο δόσεις, μάλλον τις πληρώνω κανονικά... ε?

4. μπορεί ν' ασφαλιστεί ένα λάπτοπ, κατά της κλοπής? :(

Δημοσ.

Popo...file mou pikra...! Edw egw kamia fora pou to krataw panw mou..lew pws tha antidrasw an erthei kaneis kai paei na mou arpaksei thn tsanta apo ta xeria mou....

Oso gia to amaksi...dystixos einai kanonas...mhn afinete pote pragmata ektethimena...se enan gnwsto mou eixan spasei tzami gia na paroun ena kouti me ergalia...kai se enan allon gia na paroun thn thiki me ta cd!!

Eleos.....!

Δημοσ.

Ελα ρε φίλε.

Επεσες και στην περίπτωση.

Η acer στην Ελλάδα δεν φημίζεται για after sales support.

Θυμαμαι οταν ειχα toshiba, το Laptop μου ήταν ασφαλισμενο για κλοπη στην Interamerican, για ενα χρονο μετά την ημερομηνια αγορας.

Κι εγω acer εχω...

Δημοσ.

Στην Καλλιθέα ειδικά που ήσουν έπρεπε να το ξέρεις ότι είναι σχετικά επικίνδυνη για κλοπές.

Και σε φίλο μου,πάνω στη θησέως,του έσπασαν το τζάμι και του πήραν δερμάτινο που είχε μέσα πορτοφόλι,ταυτότητες,χρήματα κτλ...

Δημοσ.

Sylhphthria..

1. Ξέρει κανείς εάν η ασφάλεια καλύπτει αντικείμενα κλοπής? (μάλλον όχι ε?)

Rwta ti problepei h sygkekrimenh asfaleia sou.

2. Υπάρχει τρόπος να εντοπίσω με κάποιον τρόπο το λάπτοπ (τόσες ταινίες βλέπουμε...)

8ewritika' date=' an xrhsimopoih8ei h (endexomenh) hdh yparxousa dialup syndesh sou apo kapoio kinhto h sta8ero 8a mporouse na entwpistei o ari8mos tou thlefwnou otan klh8ei o isp provider. Omws 8a htan blakeia autou pou to eklepse na xrhsimopoihsei thn yparxousa syndesh.

3. Χρωστάω άλλες δύο δόσεις, μάλλον τις πληρώνω κανονικά... ε?

Analoga me to ti problepetai apo ta xartia pou ypegrapses. Les na leei oti se periptwsh klophs apalasesai apo to ypoloipo? De nomizw...

4. μπορεί ν' ασφαλιστεί ένα λάπτοπ, κατά της κλοπής? :(

Katopin ...eorths? Mpa, de 8a symferoun ta asfalistra :wink:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

2. η Αθήνα... είναι άλλη Ελλάδα...

3. κρατάω backup των σημαντικών δεδομένων

Προσυπογραφω .....

Την ιδια απορια εχω κι εγω .....

Δημοσ.

η Αθήνα... είναι άλλη Ελλάδα...

Συμφωνω. Η αλητεία πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο. Εμένα πριν 2 χρόνια μου ξεκόλησαν την κλειδαρια του συνοδηγού. Καλλιθέα.

Εμπαινα πάντα απο την θεση του οδηγου. Αν δεν τύχαινε να πάω να πάρω κατι πραγματα απο τη θεση του συνοδηγου, ειμαι σίγουρος οτι την επομενη μέρα θα μου ειχαν κλέψει το αυτοκινητο.

Ευτυχως τώρα εχω φύγει απο Αθηνα...

liberto έγραψε:

Ναι, θεωρητικα τουλαχιστον...

Υπαρχουν καποιες εταιριες που αναλαμβανουν να βρουν το laptop σε συνεργασία με αστυνομια. Ψαξτε στο google.

Προβλημα1: δεν ξερω αν ενεργουν σε Ελλάδα. Ισως ναι, ισως οχι.

Προβλημα2: μαλλον πρέπει να έχει γινει καποια ενεργεια προ της κλοπης (πχ εγκατασταση ενος προγραμματος). Τωρα...κατοπιν εορτης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...