atssssss Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα ζήτημα. Από μία SD που έχω κανονική, κάπου είχε χτυπηθεί το πλαστικό και βάλε βγάλε μου έσπασε η πλαστική θήκη. Τώρα πρακτικά έχω μόνο την πλακέτα το θέμα είναι όμως πως δεν μπορεί να διαβαστεί για να σώσω τις φωτογραφίες μου... Καμία λύση; Είδα προσπάθησα από μία πιο παλιά να φτιάξω περίβλημα, αλλά δεν τα έχω καταφέρει να λειτουργήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Αρα,εχεις μια κανονικη SD χωρις περιβλημα πλαστικο.Μονο το κυκλωμα.Γιατι ΔΕΝ μπορει να διαβαστει αυτο'? Μπορεις να ανεβασεις μια φωτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atssssss Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δεν ξέρω γιατί δεν μπορεί... Τώρα την έχω στην μόντα που σου στέλνω την φωτογραφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Την εχεις δοκιμάσει σε αλλες φωτογραφικες μηχανες ή card readers? Την κάρτα την αναγνωριζουν? Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από Crybal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atssssss Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 την έχω δοκιμάσει γενικά όσο γίνεται σε readers και μηχανές. Γενικά όχι δεν την βλέπουν. Έχει πάει να την αναγνωρίσει αλλά δεν σου δείχνει καν χωρητικότητα μία φορά ο υπολογιστής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Στα pc,στο device manager την δειχνουν με με ερωτηματικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atssssss Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Μπα.. Τίποτα και πουθενά. Ανάβει το λαμπάκι στο card reader (από πράσινο σε πορτοκαλί, αλλά καμία αντίδραση στο pc) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα